60

до 10

преди 3 години

До АнонименКак на градският манталитет помагат 1. липсата на тротуари2. калта по разбитите улици3. вехтите сгради4. каруците и кончетата събиращи джилез5. зимната миризма на kюмюр

59

50 до пияница..

преди 3 години

Е, като плаща по-добре ли е? Обясни на нас простите как е в частна градина и училище. Може да продадем нивите, да плащаме и ние, като е толкова яккооо. 13000 за 10-11г училище са най-много 150хил, дето се вика, няма един апартамент. Ти чувал ли си, че тези т.нар. частни цоцат и от общините, да не говорим как лъжат родителите, ауу детето има голям талант, как язди кон, как свири, ауу

58

циник

преди 3 години

"Столицата губи през миналата година повече от 20 000 жители..." Това са 10 000 празни апартамента! Осъзнавате ли го нас.рани надувачи на имотни балони? Досещате ли се какво се задава ? Или вие сте си завряли главата в гъ.за и от миризмите на собствените фъ.шкии се упоявате? Криза иде и то такава,че за 2008 ще си спомняте с умиление! Ха честито....

57

.

преди 3 години

До пияница мистикАми твоята си има няколко богати ***, затова е така. Може да се гадае детето от ко е :) Да добавя - идат лоши времена, когато в софия няма да има оцеляване защото няма да има нито ток, нито вода! За храна да не говорим. Сам ще разбереш когато му дойде времето.

56

Анонимен

преди 3 години

Спокойно догодина идвам в София. Е за ужас на рентиерите ще си пътувам всеки ден.

55

Valeri

преди 3 години

Ню Йорк ми е Враца

54

Еййй

преди 3 години

Голямо натискане за фалшиви бюлетини ! Манолкова да се ангажира с раздаването !

53

Бастун

преди 3 години

Браво! Сега какво, ще правим родното място на Азис нова столица май...

52

Анонимен

преди 3 години

Айде сега направете разбивка и по етнос.

51

пияница мистик

преди 3 години

До за стъкмистикатаМеста има навсякъде, ама за които има пари. Моята плаща за детето си 13 000 евро, ЕВРО, не лева на година за детска градина в Лозенец. Сега му търси училище и пак ще е частно. Места има навсякъде, като най-елитните са по 20 000 еврака за учебна година. За простосмъртните има държавни детски градини и училища, ама там се чака или трябват връзки. А нейното дете ще го взимат с микробус и ще го връщат всеки ден до дома й. София си е супер, къде извън нея е така?

50

за стъкмистиката

преди 3 години

Не гледайте много статистиката, защото има всякакви случай. Гледайте къде няма места в детските градини или е трудно да се намери място-там са младите, там са децата. Имаме познати Дуловско с дете и досега не са имали регистрация, но наближава да ходи на градина и тази година станаха варненци. Дъщерята има една приятелка от Преслав-подобен случай....т.н. Досега са ги водили като жители от където са. А на улиците се вижда директно, българчетата са в градовете, в селата-само от тъмничките

49

разбирачев

преди 3 години

БАМ с черпака по кратуната на селтака тираджииче Евлоги от Стара Загора ромското село.

48

Петър

преди 3 години

Имам апартамент в Ловеч в квартал Младост. Ама няма никаква младост в нашия град. От 20 апартамента, 10 са обитаеми, в 7 от които пенсионери, в други 2 хора на възраст между 50 и 60, а в 1 има семейство с дете.

47

Анонимен

преди 3 години

София нали уж била 2млн.!Цифрите показват друго 1,220млн. ,има ли някой да вярва ,че в столицата живеят 800хил.човека които не са граждани на София,както и софиянци които не работят в чужбина?

46

Анонимен

преди 3 години

До До 1Костинброд дръпнал напред казваш, имало все по хубави къщи и дворове с райграс.... Да, и крави по улиците, толкова е дръпнал. Това е най противното село незнайно защо наречено град, населено с изключително нагли и прос ти селяци. Това е Костинброд.

45

Анонимен

преди 3 години

"София ти е на 5 минути с кола или на 8 с автобус." 5 минути няма да можеш да излезнеш от кръговото на околовръстното, пък какво остава да стигнеш до някъде.

44

Румен

преди 3 години

Тука в Плевен вече сме като в пустош. Добре, че е Слави Трифонов да споменат чат-пат, че е от нашия край, че изпаднахме в трета глуха и дори вече по новините не ни споменават.

43

Горд заралия

преди 3 години

Впечатляващ е икономическият подем на Стара Загора, квартал Железник и Чучурите всеки ден се пълнят с нови имигранти от всички части на страната. Пълно е с отчаяни русенци търсещи бъдещето си в мощната старозагорска индустрия. Вече гледаме напред да изпреварим София, напомпаният балон безлюдният Бургас, където само дето имат нови пейки не ни вълнува.

42

Анонимен

преди 3 години

Почна се. От тук нататък и София ще започне да намалява, както всеки друг град или село в България. За ужас на брокери, реститути, хазяи и строители.

41

Евлоги

преди 3 години

Глупости, Стара Загора не намалява, а 200-хиляден мегаполис. Гоним Пловдив по население, а Пловдив е много ориенталски противен град, а от Стара Загора струи аристократизъм и привличаме много завърнали се заралии от лондонското сити.Какво да говорим за западнали дунавски паланки като 50-хиляден Плевен и мърлявата блатна 20-хилядна паланка Русе.