48

Анонимен

преди 3 години

Браво така трябва

47

баба мара

преди 3 години

не тупкаите топката губите време всички заедно срещу герб иначе отиваме на новиизбори и вие си оставате пред шадравана да си викате на воля

46

4epa

преди 3 години

ТОВА ДА ПЯМПАШ НЕ Е КАТО ДА ОПРАВЛЯВАШ - ЗА ТОВА ТРЯБВА МОЗЪК !!!!!!!!!!!!

45

Вирус

преди 3 години

Е, как така всички искат да има правителство, а НЕ могат да го сглобят.Тея май ни взеха за канарчета.

44

реалност

преди 3 години

ами ако има следващи избори ти овчарче няма да си в парламента ! нито мая общата , нито тошко , нито плажуващият ицко . за това и не ви се иска да има нови избори .

43

Анонимен

преди 3 години

В тая държава само се пилее ценно време...

42

Анонимен

преди 3 години

Това "адвокатче"излъчва много лукавост,лицемерие и отвращение,с всички сили се бори да запази яйцата от 17 ст.,както беше се постнал във Фб от бюфета,да изклинчи няколко заплатки,да се опита да прокара лобистки закони заедно с Мая Общата,защото трябва да се отчита за парите,които му бяха платени лятото,а за народа въобще не го е грижа,трябва да се плащат таксите на синовете му в Лондон,Това е "Промяната"Народе.Честито!!!

41

Анонимен

преди 3 години

"Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!"Тоя въпрос след консултация с кокошките на село ли го измисли? Голяма мъдрост, няма що. Говориш колкото да не заспиш ли или си на повечко ракия? А ти семейство имаш ли?

40

До 32

преди 3 години

Как кой?Все ще се намери някой.Сидеров обяви по телевизията,че имал сведения ,че цената на глас на места ударила 300лв.

39

Анонимен

преди 3 години

Белата златка поне захлеби ,а ти и 4%-овата ти компания скоро изхвърчате от парламента.Не сте научили основните правила от чичо си Волен.П.п.Ако стана престъпник,не ща тоя да ми адвокатства!

38

Анонимен

преди 3 години

"Всички други ще ги чакаме да се учат и ще стигнем до под дъното."Казваш с научените как да ни докарат до дъното е по-добре че пропадаме, отколкото с нененаучени. Гениален си!!! Гордея се, че има такива дълбокомислени гении като теб сред българите!!! Това докато си чоплеше носа ли го измисли или докато си бъркаше в ухото?

37

Анонимен

преди 3 години

Скъпо било да има нови избори. Ами демокрацията е скъпо удоволствие. Така че искаш, не искаш, ще се плаща и на избори ще се ходи, колкото и когато трябва!

36

Анонимен

преди 3 години

Партиите на протеста няма да управляват.Да не са луди. Сега има сериозни вътрешни и международни проблеми. Те не умеят да работят тази работа. Искат само да крякат и пищят като опозиция. Така е по-лесно.Единствено ГЕРБ може веднага да заработи.Всички други ще ги чакаме да се учат и ще стигнем до под дъното.

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!------Що, Боко Ид ьота има ли семейство?

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"маймуни с 4% искат да управляват?! сериозно?"Предпочиташ маймуни с повече проценти ли? Гениален си. Как успя да го измислиш това толкова дълбокомъдрено? Сигурно си някой Нобелов лауреат? В твоето село за най-умен ли минаваш?

33

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов не внушава авторитет и загриженост за съдбата на България.Напротив, усещането е за разрушение и разпад.Ще минат поне 2 месеца без управление. В този момент това е фатално за страната.Предложеният министерски съвет от ГЕРБ-СДС е от съвестни и доказали се експерти. Вместо да го приемат те се занимават с ненужни за момента промени.

32

SWAN

преди 3 години

Цирка с воденето на разговори между колегите от ДеСе скоро ще приключи, и разбира се , че ще има правителство! Как иначе ще се *** гоите с постоянно променящи се закони и вдигащи се данъци...

31

СПОКО

преди 3 години

ТРИФОНОВ ДЪРЖИ АС ПИКА ПОД МИШНИЦА

30

цв

преди 3 години

ами искате правителство,защото при нови избори сте аут отвсякъде

29

1989

преди 3 години

Тоя има ли семейство...щот ориентация му малко ме съмнява,не че имам нещо против ,но все пак сме православни ...!