37

Политикан

преди 3 години

ДЕФЪНД ДА ПОЛИЙС! Някое бяло ченге е замесено.

36

Анонимен

преди 3 години

Преди години имаше случай един задигна 5 или 6 милиона и го осъдиха на 5 години затвор. сега кой знае къде си ги харчи!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Има да 100%има и при убииството на бизнесмена на цариградско в софия на кръговото.тва беше много тъпо убииство това е почерк на ченге аз съм сигорен че ченге е замесено.в центъра на софия да убиеш някои и да тръгнеш да бягаш и да не те хванат камери нямали седял два часа в неква дупка.тука не става въпрос за пари и за наркотици за нещо друго става въпрос.няма как бизнесмен да дължи пари на някои или пък да става въпрос за наркотици там е имаш плащаш нямаш не плащаш това е почерг на тъпо ченге.

34

инкЪсо

преди 3 години

Има, в момента си седи, чете ви коментарите и ви се радва.

33

Анонимен

преди 3 години

Никой охраните незнае какво има в торбата, може и вестници , да неби да ги броят парите пред него. Още повече той не носи отговорност за парите , че не излизат.

32

Анонимен

преди 3 години

Като знам по докуМенти каква къща се направи за милиони и се усвоиха парите ,слатко, слатко , а в действителност е луксозна паянтова барака.ПРИ КОЛЕКТИВИТЕ СЕ КРАДЕ ЛЕСНО

31

Анонимен

преди 3 години

В коя друга страна по света е възможно след грабеж,престъпниците да се качат на магистралата и свободно без да ги преследва никой да избягат?Това е невъзможно без съдействие от полицията!

30

Анонимен

преди 3 години

Това без полицай няма как да стане!Да има камери,да знаят накъде тръгват и никой да не загради периметъра?!Тук играе полицай!

29

Анонимен

преди 3 години

Реално може да возят и малко пари. По документи да ги изкарат милиони. А произшествието по пътя си е режисирано. Става с повече писане на сам , на там и отговори на писмата.. На това му се казва Чиста, Лека и Доходна.

28

Анонимен

преди 3 години

Явно и МВР е в оставка.Наблюдавам последователност и взаимовръзка с подаването на оставка от Борисов и как веднага се случва голямо престъпление.На предишната оставка веднага отвлякоха едно момче син на някакъв търговец на автомобили.Сега застреляха един търговец на автомобили и обраха инкасо.Нещо все така се случва.А понякога и някоя КТБ гърми!

27

Анонимен

преди 3 години

А какво стана с инкасото " Жоро милионера" къде е бил взел милиони докато. си ял баничката.

26

жил

преди 3 години

обир на магистрала с регламентирани изходи от нейа и с полицийа на много места не може да стане без едно рамо полицийата

25

Анонимен

преди 3 години

Да е имитация на кражба е също голямо престъпление , дори по голямо от реално престъпление към транспортирането на парите.При имитация задължително е свързано с вътрешни престъпници , които ИЗПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ Е ЗАТОВА СМЕ НАЙ КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА В ЕС.За света това е Русия / СССР нашите учители/

24

Парица царица

преди 3 години

Ама разбира се че има замесен вътрешен човек. Никой не работи днес "на сляпо" защото риска е голям. Информатора получава процент от откраднатото, също както и полицията за да не са много усърдни в търсенето на виновника . Всичко е вързано и само наивник би говорил за доблестни полицаи изпълняващи съвестно дълга си и за работници ,работещи с пари дето НИКОГА не са си правили планове как да свият някое чувалче с пачки.Да, има и добри полицаи .... ама не забравяйте че има и корумпирани чеенгета.

23

Анонимен

преди 3 години

Едва ли има друга държава в галактиката, в която има двеста хиляди пазача, които обичайно са криминално проявени и толкова гламави, че не са ги взели за кияци в полицията, но с началници милиционери. Това е като туморно образувание. Да не говорим че са на мижава заплата и ей тук едно писмо.

22

фермер

преди 3 години

На Запад се казва.един човек 30 дни не си ли практикува занаята после му трябва сидмица да се възтанови. Ако е 6 мес. трябва да си търси друга работа. Ако е 1 година. Нестава вече за работа.ТА ТИЯ ОХРАНИТ. БЕЗ ПРОФЕСИЯ ОСВЕН ДА СЕ БУТАТ В ШАШМИТЕ, ШАМАРИТЕ И ШАЛВАРИТЕ нестават за нищо друго.

21

Иван

преди 3 години

Цялата работа е много скалъпена.1. Баx тоя McДоналдс дето събира половин милион лева оборот, при положение, че хората вече масово плащат с карти.2. Има стеснение посока дупница, дето влизаш в иглено ухо, нито може да се изпревари нито нища, ако искаха щяха да ги хванат, защото там се кара много бавно в момента.Според мен са си изфабрикували обира я за застраховки, я за липси и така.

20

До 18

преди 3 години

Така искат да си мислим. Че видиш ли заминахме ние и почнаха стрлбите. Даже съм убеден, че пак ще започнат отвличанията и телефонните измами. Ама на народа, да го манипулираш е много лесно. И ти си христоматиен пример за това за което говоря. За това няма никога да се оправим.

19

Анонимен

преди 3 години

ПРАВ СИ 21. ИМА ЧЕСТНИ ХОРА ОТ ЧАСНИЯ БРАНШ, КАТО ПРОИЗВОДИТЕЛИ НО НЕ СА С ВИСОКИ ПЕЧАЛБИ. Нима трябва да вършат престъпления , че да покриват рекета на институциите.

18

До 21

преди 3 години

Че ти влизал ли си в болница? Сестри и санитари се държат с теб като с длъжник. Не ми разправяй небивалици. Хората вече знаят цената си. Толкова са промити хората тук, че смятат 1000-1200 лева за добре. Та затова има огромна нужда от мед. Сестри и лекари. След 5-10 години няма да има кой да работи в болниците. Така, че легай си.