249

Русомраз

преди 3 години

Вън мypзилките от ЕС!Ще гледат Европа от някой по-висок връх на Урал!!Tpoлове с плетени елечета и нокът на малкия пръст, пияни от сутринта и с мpъсни крака, второ поколение с обувки!!!

248

До ББ

преди 3 години

Руснаците не са виновни че са бедни...............комунизмът не е измислен от руснаци, а от двама немски евреи, Маркс и Енгелс............руснаците са най-голяма жертва на комунизма!!!

247

ББ

преди 3 години

До джоопазил Бог...130 милиона бедни руснаци ...ако спрат да внасят...500 милионният ЕС...ще умре от глад...вкарвате животите ни в ...това е елементарно и глупаво...децата ни имат право на Щастие, Свободен и Сигурен Свят...децата ни не са виновни за вините ни...не те на нас...ние на тях сме длъжници...ако не го разберете...не сте човешки същества...защо децата ни да не са приятели и да живеят щастливо в Справедлив и Солидарен Свят???защо армиите и ракетите да са основен фактор?болни ли сте?

246

рушкото мече

преди 3 години

разбира само от шутове по розовите бузки.

245

джо

преди 3 години

Стига сте писали глупости, на Русия никой не може да поставя условия. Само да спрат да внасят от чехия и ще им трепне гащето на братята Чехи. Лаят много, но всичко е за пред големия брат. Всички малки ИЗТОЧНИ европейци, включая и нас сме въздух под налягане.

244

Анонимен

преди 3 години

До пишещите тук руски слуги, не става дума за никакви славяни, а за агресора Русия. Руснаците избиха над 100 000 "братя славяни" в Източна Украйна, без да им мигне окото, заради сепаратистични интереси. Всяка суверена страна има право, да се защити от руския агресор.

243

Анонимен

преди 3 години

Това е поредният Западен "Проект" срещу Русия, дирижиран от МИ-6 и ЦРУ!Но, този път отговора на Русия се оказа доста изненадващ!До този момент Чехите не са предявили никакви доказателства освен стандартните и изтъркани формолировки - "Петров и Баширов"!Пародия!!!При положени, че за седем години още не са открили реалният собственик на скадовете, за да му изплатят... Застраховката!!!А, България твърдо отрича да има нещо общо с тази оръжейна "далавера"!

242

Анонимен

преди 3 години

руснаците не са " славяни", те самите не се приемат за европеиди, болшинството са *** с много азиатска ( татарска, монголска, узбекски, казахска) и т.н кръв, това е в момента, а през средновековието московията ( както са я наричали) техните комшии- киевските руси на запад и норманите на север са били утро фини + татари пак смесица! Още повече, че славянин никога не е бил етнос, а езиков признак! Все пак, ако погледнем от към етническа близост- поляци, чехи, словаци, хървати и западната Украйн

241

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 260Сталин отдавна го няма,та да се чуди дали Вермахта ще нападне Русия.Западът разбира само от гьостерица по тъ.Пата кра.туна.

240

Анонимен

преди 3 години

Чехи, поляци са си на 100% славяни с руснаците. Но тука българи гагаизи, черкези, арменци, унгури , печенези, маджари, да се правят на славяни е направо смешно или се търси политическо заиграване с финансова полза. Та нвкои русофили дума не казват за диктатора Путин.

239

Да изгоним

преди 3 години

Сидеров от България!

238

Анонимен

преди 3 години

"Предлагаме на Прага да остави ултиматумите като средство за общуване вътре в НАТО. С Русия такъв тон е недопустим".Разгеле, Путин най-накрая разбра, че Запада от лоялност и деликатност не разбира. Мачкай ги когато можеш, та да ти имат уважението.

237

Анонимен

преди 3 години

Какво прави парламента и президента - мълчат като рубладжии

236

Анонимен

преди 3 години

Русия отрече обвиненията на Чехия и нарече действията ѝ "провокативни и недружелюбни".Пешо удряше шамари на Гошо, ръгaше го мощно отзaд. Гошо реши да се защити и отвърна на удара. Пешо нарече Гошо "провокативен и недружелюбен".

235

Анонимен

преди 3 години

Ладата е вече и автоматик,та спокойно.На Байдън наркоманчето, иска да въртикрана на газовия комплекс и да изнудваЕвропа.Тази идилия,краварите защо неизоставят и да си гледат проst ашкотоси ежедневие.Какво стана със суперлигата.***.То там няма единс един.

234

Анонимен

преди 3 години

Путин им е препоръчал да си пият лекарствата.

233

Анонимен

преди 3 години

Захарова да каже защо Русия е струпала 150 000 армия на границата на Европа и какво се опитва да демонстрира. Какво е посланието? Че руснаците са военнолюбци? Че са агресори и империалисти? Че са безжалостни зверове, които разкъсват бавно и мъчително "братската" и славянската Украйна с която са една религия и една кръв? Че само мислят как да мачкат, унижават, корумпират, взривяват и разрушават. Че са се превърнали в нарицателно за дебелоочие, злоба, мракобесие и посредственост.

232

Анонимен

преди 3 години

Работата е, чехите да закачат баба Меца,Украйна също,щото при ескалация дане може да се прави Северен поток _2,който е на три седмици работа.Но,с ултиматум ,чехите не знаят какво икога ще ги суровака.Има виждане ,чев Прага ще се лови рыба.Та данотричането се поотложи,да не е презтози сезон.

231

Анонимен

преди 3 години

Като са тръгнали да се разправят по билбейски с око за две зъб за чене, да вземат да им спрат шкодичките на русите, да и карат ладичките.

230

Анонимен

преди 3 години

Другаре,ако тръгнем да се съобразяваме с враждите между народите назад във времето,когато са живели други поколения,то 90% от държавите няма да развиват никакви отношения със свойте съседи ,а не малка част и с голяма част от света.Живеем СЕГА ,а СЕГА агресор и неспазващ международно приетите норми се открояват 3-4страни ,едната от която е Русия и затова напълно заслужено си получава подобаващ отговор за своето поведение .