42

Анонимен

преди 3 години

няма да ви досаждам само да кажа НИНОВААА БСП ДА ВЪРНЕ ОНИЯ 6 000 000 МИЛИОНА

41

Хайде,

преди 3 години

Правете някакво правителство и започвайте да управлявате! Кой ще ви чака само да плюете и да се чудите какво да правите?! Нали знаете и можете! В държавата има проблеми за решаване, а вие се чудите какви кирливи ризи да си вадите в парламента! организирайте се там Тошко Касапина, Импексова, Доганя, Боцмана, Мутресите и започвайте, защото докато си правите вятър на устите ще дойде зимата, а няма да има срещу кой да протестират протестърите!

40

Майора

преди 3 години

Абе Гьоков спомни си далаверите в Стара Загора и тогава говори.Вие всичките от БСП во главе с уволнената за корупция Корнела търсите под вола теле!

39

Анонимен

преди 3 години

итн явно не са от народа )тогава президента да поема ,но на другите избори ,тия ще хванат мамула

38

Боко им го каза,

преди 3 години

мълчат защото са страхливи! Само Тошко се опитва да каже нещо, но е глас в пустиня. Що за тъ пи глави са протестърите, отписват БСП, но без тях не могат да съберат над 121 човека, защо клатят влака тогава? Сега правят добро за ГЕРБ, при нови избори, Боко пак ще изплува, и ако спечели, жална ни майка на всички. Кака *** нищо не иска от протестърите, но им осигурява кворум, какво повече искат, но май наистина ги е шубе да вземат власта!?

37

червен маймуняк

преди 3 години

До АнонименРевизията да се направи за целия преход след 90г. Тези нови милионери да докажат честния си бизнес.Разпарчетосването и унищожаването на икономиката е дело и на БСП, и на Костов, и на Филип Димитров.

36

св

преди 3 години

Имаше един виц към края на социализма, членове на Политбюро решават икономическата криза в БГ. Един предложил да нападнем САЩ, след което те ни побеждават и ни правят техен щат. После ще ни оправят. Логичен въпрос задал друг - какво ще правим ако ние победим?? Същата е ситуацията и сега. Май беше неочаквана за всички тая "победа" за ИТН, включително и за тях. Очакваше се по - скоро да вкарат 10на депутата за престиж и да плюят по всички. Сега ситуацията е коренно различна.

35

132

преди 3 години

Бсп - най-джендърската партия под прикритие, при червеноидите топките са там където никой не очаква да са, клуб на на артисти, джихадисти, конформисти, терористи, мафиоти- журналисти, набожни атеисти, крадливи филантрописти. И родоотстъпници.

34

Анонимен

преди 3 години

....А БЕ КЪДЕ Е БАТКО- БЕЛОСЛАВ ДА СТЕ ВИЖДАЛИ....

33

Активист на БСП

преди 3 години

Но Толупът загуби !¡! Кеф !!!

32

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е че Бойко умре

31

Анонимен

преди 3 години

При едни други избори, БСП ще вдигне резултата - ХАХАХА. Давай, Корни!

30

Електра

преди 3 години

Само тоя пумпал не разбрал, че парламента е в Сарая, както по времето на Олигарски, и че Костинбродската Галевица, играе кючук с Доганя. ХА ХА ХА, ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА ЧАЛГО-МУТРИНСКА И КОМУ-ФАШИСТКА, ИСЛЯМСКА ВЛАСТ, РОДЕНА ПОД ГНУСНИЯ ЮМРУК и Ч***ЛМА на КАУНА ФИГУРАНТ...

29

Анонимен

преди 3 години

има чувство за хумор този казвайки че бсп щели да вдигнат резултата

28

Анонимен

преди 3 години

18 Какво СДС, те са само 20 човека.

27

Анонимен

преди 3 години

44 Мълчат, защото не знаят какво да правят, не умеят да се изказват по същество, немогат да управляват. Само плюят по ГЕРБ, излъгаха избирателите си.

26

Made in BG

преди 3 години

Ми ,че и не много старите ,сигурно също действат много 'емоционално" ! Ехооо,съпете на земята всички управляващи партии през тези години назад и си направете една равносметка на какво прилича родината ни и до каква низост докарахте честният работещ Български народ! Вие го окрадохте народа и до ден днешен крадете и експлоатирате българският човек! Не се чуди и не анализирай господинчо,защо,какво и как!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Руската БСП не е социална партия, винаги фалира България и я хвърля в изолация. Червените олигарси и сега са най-богатите хора в България. БСП е вкриза, защото партийната каса е празна, а тя е празна, защото са я образли, и защото 10 години не са във властта, немогат да крадат от държавата. Чалгаря ще върне червените оркивъв властта, ще закрепи фигуранта Радев.

24

имали кадри??

преди 3 години

В този форум отново блесна звездата Хр.Христов и заслепи всичко коментари с мъдростта си!.ха хаИТН ги избраха с гласуване и никъде не пише, че трябва да Ви се обясняват, нито да дават интервюта или пък на БСП да се обясняват. Аз даже до следващите избори не бих казал една дума и бих мълчал като риба, ама те си решават. Които са ги избирали да му мислят.

23

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да вдигне!