103

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест, адмирации, доблест, достойнсотво и мъжество господин Путин ! Велик ръководител и държавник ! Вечна слава и признателност на братския руски народ ! Дано съвсем скоро станем една държава ! Бъдете здрав и благословен господин Путин !

102

Marina

преди 3 години

Кто такой Навальный7 Агент госдепа США. Предатель. А что такое Украина? Украденные русские земли.

101

House M.D.

преди 3 години

"Россия" се пише с двойно "с" бе, ***!!!Негово Величество цар Владимир I-ви Путин длъжен ли е да споменава своя шут Гей Нахалний и задния си двор?

100

До Анонимен 108

преди 3 години

Интересно. Това ли са дроновете които се използваха в конфликта в Нагорни-Карабах? Арменците много безславно се изнесоха май? Азарбейджанците бяха подпряни от Турция, а те от Русия. Съчувствам на семействата които загубиха домовете си, съвсем искренно, както и на украинците в момента. Хората винаги са жертва на по-голяма политика.

99

Хах ахаха

преди 3 години

До АнонименЗа кои томахоук говориш? За ония дето от 20 само 5, 6 достигнаха Сирия а останалите паднаха в морето ли?

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108 Въпросът с байрактар четата ти е решен още в нагорни карабах, когато една руска джипка с антени ги свали всичките!

97

Добре че АФП го каза

преди 3 години

Изгонването на руските дипломати от Чехия имаше планирана цел - да послужи за повод "Росатом" да бъде извадена служебно от възможността да участва в строителството на нова атомна електроцентрала в Чехия. То обаче беше изпълнено, както се казва, на пожар, за да отклони вниманието от разкритията за планове за извършване на държавен преврат в Беларус, включващ убийството на президента на страната Лукашенко и негови приближени. Всичко това, с благословията на висшето политическо Ръководство на САЩ.

96

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Путин, намерихте ли решение на проблема с турските Байрактари? Ако не сте намерили не нападайте Украйна, защото хитреца Ердоган е вкарал в Украйна тайно 20 Байракатара ТБS, модификация със сателитно управление и с тях на украинска територия ще оперират турски оператори дистанционно от Анадола. Вие ще си мислите че се биете с Украйна а всъщност ще се биете с Турция.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106: Чети повече. Питай за онези около стотина изстрела към Сирия, когато пострада само една камила....

94

Анонимен

преди 3 години

До Хм !?"Като например: един изстрел на ,,Томахоук" е около $ 1,8 милиона, а един изстрел на ,,Калибър" е едва $ 20 хиляди."Сега ми стана ясно защо Томахоук попада точно в целта влизайки през вратата на хангарите с асадовските мигове, а Калибър е плюс минус 20 хиляди метра от целта, а понякога и в друга държава. Вместо в Сирия удря овчарници в Иран.

93

Хм !?

преди 3 години

До Анонимен 102: оставете вече глупостта ,,БВП"? Всеки грамотен икономист знае, че в повечето случаи високия БВП е плод на неефеективна икономика. Като например: един изстрел на ,,Томахоук" е около $ 1,8 милиона, а един изстрел на ,,Калибър" е едва $ 20 хиляди. И така е за над 99 % от позициите в икономиката. Ако това не ти харесва можеш да кажеш, че за един долар се предлагат над 70 рубли, но без да споменаваш какъв е курса на JPY защото ще се объркаш!

92

Анонимен

преди 3 години

Тука някой се майтапи с лениновци и сталиновци, но ще споделя нещо което не е майтап. Сложих си профилна снимка на Сталин във ФБ и след 24 часа получих покана за приятелство от кого мислите? От самия председател на партията БСП, госпожа Корнелия Нинова.

91

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Какви новини, какво интересно може да има името Навални и името Украйна - и двете са изпразнени от съдържание. А Путин прави обръщение към политическия елит и е редно, дори задължително, да засегне само сериозни теми... Не е там мястото да се занимават с безмислени глупости.

90

Анонимен

преди 3 години

Do 99 С БВП-то на Русия могат да се купят 3 милиарда тона хляб в Москва , а с БВП-то на САЩ могат да се купят 2,5 милиарда тона хляб в Ню Йорк. Свирчо, свирчо, какво знаеш ти

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98"Русия няма никакво намерение да напада Украйна, но има намерение да откаже укрите от мерака им да нападнат Донбас. Това са различни неща, свирчо "Дано не си прав, защото едвам одържам момчетата, така са се настървили на Украйна. Иначе бандата я събрах много лесно. Сложих си за профилна снимка във ФБ портрета на Сталин и стотици столиновци, лениновци, чегеваровци, няколко маршал жуковци, двама берии и един Андропов веднага се включира в бандата. Наше дело правое. Мы пабедим!

88

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

Е какво може да каже Русия за един долнопробен предател като Навални . Даже Путин много меко се държи със него ,ако аз бях на негов място да съм го ликвидирал сто пъти досега .

87

Анонимен

преди 3 години

Защо такъв интерес към най-голямата по територия държава?А брутния продукт на тази държава е 1.8% от световния!? И това им е много с този президент..

86

Анонимен

преди 3 години

Do 97 Русия няма никакво намерение да напада Украйна, но има намерение да откаже укрите от мерака им да нападнат Донбас. Това са различни неща, свирчо

85

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Путин, кога ще нападаме Украйна? Организирал съм една русофилска банда и с нетърпение чакаме момента за да дадем едно братско рамо на Велика Русия.

84

Анонимен

преди 3 години

До 93 Да допълня... - Точно ти ли ще ни кажеш кой какво иска, каскет? Не се ли виждаш, че си един Бърборино, който мели празни приказки. Китай, Русия, Канада, дрън-дрън. А САЩ искат да купят Гренландия, защо ли им е, банани ли там ще отглеждат на палми с майммунки?