20

Калин

преди 6 месеца

Dolni izchadiq...dano naroda se nadigne srestu tqh i tova potypkvane na svobodata nikoga ne se prieme

19

Анонимен

преди 6 месеца

И гледай как мръсните мисирки изкарват коропапаса едва ли не някакво улеснение, а не фашистки инструмент, какъвто си е на 100%. Не ви ли е срам бе!!!

18

Хомосексуалист

преди 6 месеца

Петият принцип на лейди Лин Форестър де Ротшайлд!

17

Р0бе на Пекин

преди 6 месеца

целунете задните части на Планетарен Император ЖиЖинПин! Икономиката на Китай е на +28%, а тази на ЕС е на -10%, това са Трилиони - Комунистически Китай Ви Притежава, скоро единствената Ви функция ще е да сте донори за органи на Богатите Китайски К0мундета!!

16

Бай Пешо

преди 6 месеца

Преди точно една година разни разбирачи ми казваха че Ковид паспорта е теория на конспирациите. А сега какво ще кажете? Или сега това е нормално. Щом вземе да затихва тази вълна ще ни пратят нова. Уж по-опасна. Никой няма изгода стадото да е на свобода. А и да не забравяме Нулирането още не се е случило. Или и то е конспирация като корона тескерето?

15

Сделано в Китае

преди 6 месеца

Китайският Комунизъм Превзема Света!

14

гошко

преди 6 месеца

Ако някой ми каже, че не мога да вляза в магазина му за да пазарувам, с радост ще му отговоря, че ще пазарувам някъде другаде. Да му е гадно.

13

Чипирай ги

преди 6 месеца

като Бездомни Псе та с Пас, КоронаПас!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пас-мас, фашизмът в действие. Щом си траем обаче си го заслужаваме.

11

Анонимен

преди 6 месеца

До До 1Русия е на 60то място по процент на заболеваемост от вируса, САЩ са на първо място.

10

Хаха

преди 6 месеца

Скандинавците и нацистите са ***. Най- скучни места на планетата са Скандинавия и Германистан. Желая им метално здраве.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Поредното ненормално БЕЗУМИЕ!

8

До 1

преди 6 месеца

Русия е 5та по брой случаи и официално са починали 105 000 човека, неофициално никой не знае.Говориш фантазии

7

Анонимен

преди 6 месеца

При нас пък, когато случаите нарастват, всичко се разпуска. Няма здравно министерство, което да каже дали от 1 май продължаваме да работим от вкъщи или на графици или каквото и да е.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Бааа, тука всичко това още го имаме без коронапас, ама явно не сме модерни, че да ни хвалят. Добре че имаше избори, и има още избори на хоризонта - най-добре да не избираме никой, така няма да има как измекярите да ни продадат

5

Анонимен

преди 6 месеца

А, днес са открили много гадна мутация в Тексас, и то устойчива на антитела. Така че току-виж всичките тези екстри отпаднат съвсем скоро и се върнем към локдауните.

4

Аз

преди 6 месеца

Почва голямото изнудване. Който не се боцка няма ковид паспорт. Почват ограниченията които ще стават все по-строги.

3

бай Тъпчо

преди 6 месеца

Одеве балдъзата с бажанака бяха на гости бе.Жената беше правила свински език кавърма в пръстен гювеч, пък балдъзата вика: Како, на мене не туряй, че туй де е било в устата на свинята аз не мога да го ям.Пък бажанака я изгледа и вика: Сипи нейното на мене, пък на нея и опържи едни яйца, а пък тя чак са зарадва.Ами кво да я правиш бе, то и тя кат кака си пикай клекнала, та са учили и в едно училище даже...Еййй сега пък забравих какво щях да кажа бе...айде утре

2

Анонимен

преди 6 месеца

Печат на челото ще работи по-добре...

1

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия всичко работи нормално от миналото лято. При това е на едно от най-низките места по брой заразени и смъртни случаи от ковид-19, много преди да се появят ваксините, а и дори и като има ваксини голяма част от руснаците не се ваксинират. И няма никакви ограничения нито за бизнеса, нито за пътуване, могат да пътуват свободно във всички 22 държави на Русия.