9

ПорЦелан

преди 3 години

Вероятно става въпрос за CDL - професионална книжка. Цената е нормална. Има задължителни часове и практика. Там работиш със шофьор със стаж. Учиш се да работиш с логбук, кантари, да разпределяш товара на осите и пр.

8

У

преди 3 години

Ами то всяка декларация в света има в края текст, че за невярно съдържание... попадаш под ударите на закона..,да са мислили!Иначе не знам какво е евтиното, защото наши приятели си изкараха за кола в Сев Каролина за 15$ и 15 мин време, може да е друг вид книжка? А измама с документи е, че в руския нет, като засекат ай-пито, започват да излизат реклами за български паспорти, лични карти, книжки-цената е от 3000Евро нагоре. Това е истинско мошеничество, а не като тези репи горе!

7

Додо

преди 3 години

Ясно (силна прозявка). Гласоподаватели, от електората на Има Такъв Народ и верни симпатизанти на Чалгари Трифонов!

6

ПорЦелан

преди 3 години

Пазарната ниша на индийци, руснаци и украинци. В американските сайтове за българи, вестничета и списания където ги има, има обяви само за шофьори и диспечери.

5

Анонимен

преди 3 години

Знаем ги ние тези българи, името си не могат да напишат, но по изборите са най-активни да вземат пари за глас.

4

Анонимен

преди 3 години

Българите са свикнали на беззаконие и липса на наказания. Само, че по света институциите работят и то не само на документи като в бойколандия.

3

Анонимен

преди 3 години

Явно са минали курс на обучение при Боко, Доган, Биков и сие...

2

Анонимен

преди 3 години

Да не са хора на каракачанов

1

хм

преди 3 години

От кова в Америка е нужно да имаш адресна регистрация, за да си извадиш книжка? В Чикато беше достатъчно да си пратиш писмо на адреса, където живееш и да отидеш с полученото писмо в DMV. Няма нужда да се регистртираш на този адрес. От следващия ден можеш да смениш квартирата. Не разбирам какви са тия изисквания във Флорида, а уж било по-лесно.