228

хаха

преди 3 години

До Анонимен гоуем лъФ!

227

факт!

преди 3 години

МИТОВ Е ОБУЧЕН В САЩ , И НАЗНАЧЕН ОТ САЩ !

226

Фактите !

преди 3 години

Митов е напарфюмиран АГЕНТ , държавата няма интерес към такъв човек !

225

r3v0lv3r

преди 3 години

Това ми изглежда, като гроздето не е сладко.

224

Въпросът :

преди 3 години

Митов ще РАБОТИ ли за България и народа в Бг , ИЛИ ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА ?МЕРСИ !

223

Анонимен

преди 3 години

На патриотичния фронт не им беше герб виновен за разгрома а изцепките и издънките им на дребно като ги сложиш на власт можеш да ги видиш колко струват скоро и Слави иска като Сакскобурготския да го чакаме 800 дни да продума но надявам се българина да не допусне тази грешка и на следващите избори да е аут.

222

Айшето от Сливен

преди 3 години

Я шъ гласувам за Стойне от Чукурово шото кво ми обещае през деня,го изпълнява през ноща одма...

221

Всички са агенти

преди 3 години

на различни ведомства на друга държава.

220

полковник Колев

преди 3 години

При цялото ми уважение не одобрявам Митов като политик! Същото се отнася и за 95% от политиците ни...Песимист съм че нещо положително може да се промени в БГ - премного са егоистите,гладните и жадни за власт и за пари продажници!!!

219

Анонимен

преди 3 години

В ГЕРБ никой не си задава най-важния въпрос:- Защо всички бягат от тях от страх да изчезнат от политическата сцена?

218

Анонимен

преди 3 години

Поредния поличически хамелеон-плазмодии остава разочарован от колегите си! Служителя на ДД, който искаше да "управлява", отиде "у киреча". А честито! Да се готви следващия!Иначе ми се струва, че далаверата с Митов е била подготвена доста години по-рано, иначе няма обяснение факта, че те изхвърлят като министър, проверяват те, съдят те и ти отиваш да работиш, за тези които те съдят!Явно едни наши нови "братя" са планирали и подготвили една далаврка с Митова, ама не ги огря, за сега!

217

анонимен

преди 3 години

До неразбралЩом образован и интелигентен човек е недоразумение тогава какво е учиндолският славей.По-добре нека този "титан на мисълта" да разкаже какво е да боледуваш от болест дето я няма.

216

Анонимен

преди 3 години

Да не сте посмели да въведете електронно и 100% машинно гласуване без хартия,това никъде го няма.Тези пиявици искат да ни затрият от първия ден!Готвят фалшификации!

215

До 251

преди 3 години

Че какво ни интересува дали са купули жилище в БГ.Да си купуват,но данъци и осигуровки плащат в чужбина и помагат на техните пенсионни системи и техните държави с данъци.Като са се устроили там ,да си стоят там,а който се е върнал да остане,добре дошъл!Няма за какво да гласуват тук.Може да бъдат подпомагани с образователни програми,български училища,центрове.Те и руснаци имат жилища в бг.

214

Анонимен

преди 3 години

Митов е умен и ерудиран човек,правилно е избран.Това,че Хр.Иванов е отказал ,той е внедрен да унищожи прокуратурата да се върнем в мутренското време на безнаказаност и удобен гл.прокурор.С насоченост и към специализираната прокуратура и съд ангажирани със тежките престъпления,корупция,пране на пари,божковци,цветан василевци,бобокови,арабаджиеви и др.,най порочната част от хора,държали контрола и минавали безнаказано.А Бойкикиев им съдейства,няма надежда с такива ако се оставят.

213

Кабинет ли е

преди 3 години

До неразбралБоко се изпусна брутално. Доказа, че е кукла на конци. Щом опря до Калин Вельов, онзи Дилов "Младши", който е търтей безподобен с нужди за логопед и носи името на баща си, шопара Красен Кралев, който унищожи спорта в името на далаверата, онази тлъстата от ДПС на социалното, която ръси глупости и буди смях и съжаление. Земеделието и МВР остават също при Пеевски. Какво да кажа...

212

Анонимен

преди 3 години

Този е пълно недоразумение и гавра на природата. Фатална грешка на Бойко. С този васалски и безсилен ход отблъсна много симпатизиращи на ГЕРБ. Борисов показа, че гласувайки за него гласуваш за Костов, Пеевски и не знам кой вече още доказан измамник.

211

Анонимен

преди 3 години

248 БСПарите отдавна си легнаха, казват че са в будна кома.

210

sd

преди 3 години

Атанас Атанасов заяви, че няма как да се водят разговори, тъй като липсват допирни точки:"Тезата на номинирания за министър-председател Даниел Митов, че сме идеологически близки, е невярна. Идеологията на ГЕРБ са корупцията и обръчите от фирми, така че нямаме допирни точки".

209

Solar Power

преди 3 години

Много е вероятно на втори избори хора като мен които ги интересува държавата да е стабилна да сменят партията и да подкрепят ГЕРБ. На вторите избори ВМРО/БНО/НФСБ/Воля може да се обединят и заедно с Бойко влизат вътре и имат 121. Тогава няма да мине нито една реформа. Шанс има сега Дългия+ДБ после ще бъде по трудно и то доста ! Дългия и ДБ да не забравят ,че политика се прави с компромиси ! Никой няма 100% подкрепа освен Хитлер и Сталин :) Мислете с главите си ! Ползвайте ГЕРБ докато са клекнали