50

Анонимен

преди 3 години

Никой не желае да подкрепя ромската ОПГ, маркирана като партия!

49

Анонимен

преди 3 години

Яка гавра с трупа Герб!Страхотен кеф!

48

Отказва се

преди 3 години

Слави Трифонов ще си срине рейтинга и затова го е страх да направи правителство.

47

Язък

преди 3 години

Най смешните партии и най смешни парламент. Нямам думи..

46

Анонимен

преди 3 години

До Белият пешкирЩе ядосат много такива като мен, които не отидоха да гласуват и току-виж 45% за ГЕРБ

45

Ами,да....

преди 3 години

И.Т.Н-- нема да прави правителство .Слави, след карантината е получил маясъл и ТошкоАфрикански с цялата му партия са в траур.

44

Анонимен

преди 3 години

Хе .тия ко обикалят и канят ,хората им казаха че няма коалиция с герб)а кокъла им хареса 10 г )то президента ги кани ,сега и тия крадци канят какво нахалство

43

Анонимен

преди 3 години

Вместо да коментирате какво би направил Слави и партията му, коментирайте кога гербиджа ще внесе правителството за гласуване.Вече се разбра, че ИТН няма да ги подкрепи. Очаква се и останалите партии да не ги подкрепят.Останалото са свободни съчинения, в които се упражняват партиите и политолозите.

42

До 50

преди 3 години

Сигурно се майтапиш, нали? Ако има такъв закон, то от итн трябва да спрат да излизат на трибуната. Те досега освен обиди, не са казали нишо друго оттам. Няма и да кажат. Освен, че утре ще хвърлят официално пешкира.

41

до 49

преди 3 години

Не са давали никакви обещания за нищо ИТН , единствено което се прояви като идея е че слави е възмутен от обидното говорене в парламента и вероятно ще прокарат закон като в Англия депутатите да се обръщат един към друг само в 3 лице,така ще премахне директните обиди в парламента.

40

Анонимен

преди 3 години

ИТН иска да отеори безконтролен брок секции в Турция,

39

Белият пешкир

преди 3 години

Тези още не са им дали мандата и казаха, че ще го върнат. Говорят какво ще прави ГЕРБ като отиде мандата при третите. Това ли е най-жизненоважният ви проблем? Наред утре сте вие, има анти-ГЕРБ коалиция, водена от вас, съставяйте кабинет и да ви видим. А, ама то колко лесно било да плюеш от екрана. А сега се иска диалог, прозрачност. Не става с темерутщина и фейсбук статуси. Към гласувалите за тях: Какво очаквахте от третокласни шоумени в кабеларка, освен да ви разсмеят? Жалко за всички нас!

38

Анонимен

преди 3 години

Нормално досега втора партия в България никога не се озовавала на покана на първата партия и никога не е правена такава, просто защото след това те определят правителство.Но ето, че втора партия получава официална покана за пръв път и съответно ще трябва да окажат официално по очевидни причини,те са след тях наред .

37

Мехмед

преди 3 години

Създаде се благоприятна обстановка най-накрая българските турци, помаци и шведи да бъдат освободени от смъртносната прегръдка на Д(п)С и олигархията.

36

Възмутен

преди 3 години

До За 30 Той така се оправи с кметството ,както и с шефството си в МВР ,та и като министър председател ,че ни се разгони фамилията.Наместете си сивото вещество в главата ,много е размътено!

35

Анонимен

преди 3 години

Ей много сериозно са се активирали герберските *** ха ха

34

сминдух енд чесън

преди 3 години

Навремето ГЕРБ и компания направиха невъзможното да заметат резултатите от референдума под килима.Сега се правят на интересни.Ще си сърбат попарата надробена от тях.

33

Аз

преди 3 години

До АнонименТой хитро изчака 10 дни и чак тогава си направи тест.Страшен хитрец.

32

Анонимен

преди 3 години

Скатафчо е с паник атаки!И чалга шоуто ще загуби!

31

Анонимен

преди 3 години

Тошко ме спечели ще гласувам вече само за - итн