99

Ива

преди 3 години

Идеално...Да не разговярят с никого ще е най-добре

98

Асен

преди 3 години

Дори ГЕРБ не са толкова зле, че да искат коалиция с ***

97

Мирела

преди 3 години

Тоя Христо Иванов, за жалост живее в някаква заблуда и се мисли че е герой. А всъщност смешка.

96

Димо

преди 3 години

Не се прави така *** карай!

95

Ломски

преди 3 години

До ГаньоХристо Иванов е закърмен с комунистическите идеали и ценности. Няма как да очакваме промяна от такива като него.

94

към к.109

преди 3 години

Депутатите от всички цветове и партии се оказаха лицeмeри! Усетят ли, че електоратите им ще намалеят заради гласуване по пощата и електронно гласуване, а проф. М.Константинов няма да може да променя цифрите от ИС, т.нар. народни представители веднага пускат забраната и ни превръщат не в държавни , а в свои поданици! Защото при гласуване с хартиени бюлетини купуване на гласове може, с машини са обезпечени само 20% от гласовете, а при гласуване по пощата и електр.гласуване - почти всички хора!ЛИЦЕ

93

Анонимен

преди 3 години

Вчера депутатите от всички партии отказаха гласуването по пощата. И този отказ го сториха в условията на пандемия! Партиите в НС се менят, но робството над хората си остава! Значи в САЩ - държава с 300 млн.население на изборите за президент може да гласуват около 30% от хората по пощата, започвайки 3 дни по-рано от вота с хартиен носител и по електронен път, а в уж демократична България това не може?!Лишихте електората - около 2 млн. в чужбина от право на глас, а нас ни оставяте на Ковида в ИС!

92

гешев

преди 3 години

това го чухме , разкажи за Росенец - на кой му хрумна този сценарий ? И защо не отиде там 3 години по-рано ? Чакаше да те извикат ли ?

91

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

90

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова неказва на 13 септември 2013 г. в ефира на Нова телевизия, "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски".

89

Анонимен

преди 3 години

Иванов е напазарен от ДПС. Вече гласува по команда. Язък за уж интелигентните му избиратели.

88

Анонимен

преди 3 години

Не успя да си изпроси позицията на главен прокурор и му изникнаха премиерски амбиции... интересно развитие на комплексарщината на този човек.Още по-смешно е, че като бивш министър, бивш вице, бивш и бивш член на кабинет на Бойко щял да бори статуквото... този е статуквото.

87

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Браво на Христо Иванов. Така трябва да им го подават всички на герберунгелите - твърдо, културно и безвъзвратно.

86

asd

преди 3 години

Ицка, тичкай при БСП и ДПС тогава.

85

Анонимен

преди 3 години

Тоя като беше министър какво направи срещу корупцията?

84

Ганьо

преди 3 години

Ристьо е "син", но с червени корени:Баща му Любомир Иванов естроителен инженер, работил като проектант и ръководител на отдел в Заводпроект, член е наБългарската комунистическа партия(БКП).Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант.

83

Sass

преди 3 години

Ицака иска нови избори и си мисли, че на тях ще получи повече гласове. Ама не вярвам, да ви кажа, нищо чудно и по-малко да са, хората може да са се вразумили.

82

Анонимен

преди 3 години

по документи го има че бг се бори с корупцията а самата корупция започва о вас господа измамници и лъжци всички сте един дол дренки

81

Радеф

преди 3 години

Те ще правят с ДПС кабинет.За тях се пазят.

80

Анонимен

преди 3 години

Може да си дрещите колкото си искате, но истината е, че ГЕрП-аждиите са аут, вече не могат да крадат, а клиентелата им сами ще се разбяга, след като свършат пачките.Оня със скъсания менискус не е за Софиямед, а за Св. Наум, но трябва някой да му го каже.