28

Анонимен

преди 3 години

Кой ще следи за разходването им?

27

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред Кирил Маринов!Много са парите идващи от Българите в чужбина и признателност никаква към тях, срам!

26

Анонимен

преди 3 години

До 29Като допълните и тези след 89г. до сега картината е пълна!

25

4epa

преди 3 години

1948 прокуде от комунистите - поне е останал жив за времето защото много комунисти4еския народен съд изби интелигенцията на нацията и дойдоха голтаците на власт - КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА !!!!!!!!!!!!!

24

до Кмета

преди 3 години

Преименувайте поне улица "Извора" на неговото име.

23

Анонимен

преди 3 години

Пише се Емигрант от Германия дари приживе 1.5...Вече и едно заглавие става трудно да напишете!

22

Вирус

преди 3 години

Начинът, по който е сътворено изречението, изразът "Емигрант в Германия" може да се приеме и в тази форма, тъй като става дума за българин.Извинения за забележката, но в момента мия чинии и съм разконцентриран.

21

Вирус

преди 3 години

Така сме дишвашерите. Пращаме пари и на родители и на роднини, за да хвърлят къчове из България и да не се щурат като луди по разни избори и партизански поляни.---Ей, така и не я научихте тази дума Емигрант = ИЗселникИмигрант = Преселник Нашенецът в Германия е Имигрант, а не Емигрант.

20

Анонимен

преди 3 години

От 17 години съм в чужбина и пращам на родителите ми пари месечно. Имат малки пенсии.

19

дарение и ивестиция

преди 3 години

идващи от чужбина, инвестицията смомага за развитие на българската икономика, като печалбите или по-голямата част от тях напускат България, в повечето салучаи инвеститора се ползува от намалени такси и други отстъпки.Дарители, голята чат от които са българските емигранти изпращат парите си в България (пари на които са платили вече таксите в друга държава) и тези пари се влагат в българската икономика и нищо в отплата.Едно "Благодаря" от страна на българите у нас за емигрантите поне нема ли?

18

Анонимен

преди 3 години

Имал дал,да не е дал,аз не съм го карал да дава!

17

ими че то

преди 3 години

българските емигранти вкарват повече пари през годината от всички чуждестранни инвестиции в страната от чужди фирми. Българските емигранти спомагат семействата си, а чрез тях парите попадат в българската икономика.Това също трябва да се счита за дарение, а всички дарители заслуават поне една благодарност. Не става въпрос за паметници, а само за едно "благодаря" от страна на българите в България.Това е, без маска и без грим, едно просто "благодарим ви български емигранти!" и моля без нападки

16

Dido

преди 3 години

Да дариш на народ който мрази сънародниците си чужбина ....

15

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ще даря всичко което остане след смъртта ми на страната в която живея СЕГА.За Бай Ганььовците един СРЕДЕН ПРЪСТ !!

14

Анонимен

преди 3 години

Значи Германия му е дала хляб и условия за добър живот а той кукундрела му с кукундрел завещава на айдушка България?!?!На това му казвам 'Храни куче да те лае"!!Мисир просст.П.П. Ако съм на мястото на германците ще изгоня всички Барба Ганьоси от там заради той изкуфелник.

13

Бойко Бандита

преди 3 години

Кмете до утре искам тия милиони да са в чекмеджето ми иначе няма да изкараш мандата.

12

Анонимен

преди 3 години

Браво за жеста, ще го запомнят много хора с добро. Нека взимат пример и другите хора с възможности, дали тук или в чужбина.

11

Анонимен

преди 3 години

До AnonimnaЗагубена е. Защото този човек е напуснал България още 1948-*** година. Възпитанието му е от Царска България. А не е робското комунистическо възпитание на скатаване, връзки, далаверки или евроатлантическото възпитание на това да оправдаваш провалите си със системна дискриминация, сексизъм и несправедливост.

10

Анонимен

преди 3 години

Поклон до земи!

9

сиугрно

преди 3 години

А Боко като ритне камбаната ,ще остави на хората само отрязаните лентички от вълнообразните му магистрали !!