5

Хмх

преди 3 години

До LoraАко се интересувате, почетете малко документи. Информацията не е засекретена и всеки може да се осведоми. Вие даже ЦНСТ не знаете какво е - има за деца с увреждания, има и за деца без увреждания. Коментарът Ви е емоционален, но съвсем повърхностен и несериозен. Социалните услуги са замислени като прекрасна идея, но в сегашното си състояние приличат на отходна яма, грижливо покрита с красиви ароматни цветя.

4

Lora

преди 3 години

До Хмх Може ли да дефинирате "безумни суми за издръжка", както и да посочите всичко, което се включва в тази издръжка. В ЦНСТ са настанени предимно деца със специални потребности. Ако гижата за тях беше лесна и евтина - всички деца щяха да са в приемни семейства или в биологичните си семейства. Ако издръжката беше безумна, социалните работнци нямаше да взимат най-ниските заплати и то за комплексният им и напрегнат труд, който полагат.

3

Хмх

преди 3 години

Държавата плаща щедро на доставчиците социални услуги. Да ходят по-рядко на екзотични почивки и ще има пари за дечицата. ЦНСТ-тата получават безумни суми за издръжка, а понякога липсва дори тоалетна хартия.

2

А

преди 3 години

Само докато чуя думата фондация, и се предполага веднага скрит доход, от донаций ;)

1

Анонимен

преди 3 години

Пак некви шоросоидни грантаджии...