32

Анонимен

преди 3 години

Ако не е Доган да балансира между едните и другите, ще си изподерете очите,Доган се разбира и с левите и с десните,ако не е той,ще се изпоизядете и страната ще е по-зле!И доколкото си спомням,Доган също пострада от атентата срещу него,който беше извършен през управлението на ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 3 години

11 години нищоправене и изведнъж - подписка. Запари им под краката и ГЕРБаджиите сега бързат да си забършат насраните зaдници...

30

Анонимен

преди 3 години

до Анонименна Ристето май още му е вътре дръжката на байрака, който Доган му ...

29

Не искат да броят

преди 3 години

Ако преброят машинните протоколи може да се окаже, че ДБ, ИСМне влизат в НС, а ИТН не е с този резултат!

28

Анонимен

преди 3 години

ДПС нямат нужда от изпълнителна власт или дори да бъдат в парламента за да са вътре в играта и да се съобразяват с тях. Това е партия поддържана от чужди разузнавания, създадена да обере етническото напрежение след възродителния процес. Ако ги ядосаш могат да радикализират население в определени региони, да помагат за случването на различни "случайни" неща на наша територия.

27

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов и ДПС са като скачени съдове.

26

БЕН

преди 3 години

Х.И.-ДЖЕРОНИМО САВАНАРОЛА.

25

Машинното гласуване

преди 3 години

Интересно е, че никой не каза и дума за контролнотоброене на машинните бюлетини в 93 секции и дали изобщосе състоя! НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЕЗНАЙНО ЗАЩО НЯМАШЕПРЕБРОЯВАНЕ НА МАШИННИТЕ БЮЛЕТИНИ, ЗА ДА СЕ ВИДИДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА ДАННИТЕ В ПРОТОКОЛА!

24

БАтман

преди 3 години

Камелийке ти пияна ли си?? Ти на всеки ред имаш правописна грешка или изядена буква!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Комисиите включват представители на всички парламентарни групи друже. Ами ако сега комисията извади мръсното бельо на ДСБ и нейния вожд? А? И се окаже, че не ГЕРБ, а Иван Лостов, дето продаден Нефтохим с прилежаща му база на Росенец стоят зад всичко това? Опааа! Доста опорки май са разклатени. Христо Иванов си мълча за Росенец, докато не се почуства обиден, че Доган покани ББ и Курделия там, а него не. За Буджака също мълчи??!!

22

Майора

преди 3 години

До 1Явно нещо не си разбрал,ГЕРБ още 2017год. внесе закон за мажоритарни избори , но не получи подкрепа. Много ми е интересно как ГЕРБ ги е изпреварил след като другите с иьключение на ИТН, нямат нужните гласове!Но явно тук действа не разума , а шоуто , като главния шоумен се крие, а останалите го правят.Така държава не се управлява!

21

Мнение

преди 3 години

Абе оставете го тоя мижав 40 метра плаж!Догановите сараи са неофициална турска територия и шпионска резиденция на Турция и от мижавата ни държавичка нищо не зависи а зависи от султана на на турската империя Ердоган!Това е Ердоганова територия!

20

Анонимен

преди 3 години

ДБ заеха мястото на Атака в игрите с ДПС, взаимно ще си помагат.

19

Зоро

преди 3 години

ристомаджов бойкикев как като е от толкова виден комунистически род сега се представя за десен?!?

18

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че ДПС и ДБ играят заедно, едните се повишиха гласовете, а другите влязоха в парламента, тарикати брат.

17

Анонимен

преди 3 години

А анкетна комисия за къщата в Барселона кога?

16

Мунчо

преди 3 години

Ей, много им хареса на ГЕРБиджите тоя номер, дето ги научи дебелия Делян.Правиш една комисия от свои хора и тя замазва всичко, накрая имаш и индулгенция.

15

Анонимен

преди 3 години

Трябва да разследват и досегашното правителство, най-вече защо оставиха Доган да си присвои плажа и защо не направиха абсолютно нищо по въпроса докато бяха на власт.

14

aa1830

преди 3 години

Всички са срещу ГЕРБ, а ГЕРБ подкрепя всякакви предложения или дори внася предложения на т.нар.опозиционни мнозинство. Всеки плюе ГЕРБ, но никой явно не иска/не му стиска да прави кабинет. Изводът за мен е - лесно е да критикуваш и внимавай какво си пожелаваш, че при първа възможност ще си проличи какъв си.

13

Пеевски

преди 3 години

ПИНОКИО ЯВНО Е ИЗПОЛЗВАЛ НОВИЯ СИ ИБРИК И Е ПОДПОДМИЛ на Доган наср.а.ния... сега ще трябва да повтори същото и с Шиши