15

vlady

преди 3 години

Атентатът е малшанс - можеха да убият царя аналогично на руските народоволци по-рано и държавата да тръгне в по-добра посока. В Русия народоволците предотвратиха фалит на държавата в резултат на безумната икономическа политика и недомислените реформи на Александър II. Дойде Александър III, който положи поне половинчати усилия да реши проблемите макар и да не успя напълно.

14

наследниците

преди 3 години

Вчера комунистите честваха 132 годишнина на съпартиника вожд на Германската Социалистическа Работническа партия.

13

Щирлиц

преди 3 години

Пак комсомолски напъни да се пробут.ват врели некипели!Евреи комунисти са преките извършители на атентата,зад тях стои червената партия.Нещо неясно?

12

Анонимен

преди 3 години

Истината е,чее по заповед на Москва,Русия винаги е мислила лошото на България,само русофилпредател не би го признал това.

11

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаГлупости, комунистическата партия тогава е била популярна в цял свят, в цяла Европа и в САЩ е имало комунистически партии,Русия никога не е била родината на Троцкистите,на Парвус,а тяхна жертва!

10

House M.D.

преди 3 години

А внукът на терориста Асен Агов продължава да има трибуна за изява.

9

Анонимен

преди 3 години

Гео Милев е описал Септемврийското въстание и превратаджиите-фашисти го убиха:https://slovo.bg/showwork.php3?AuID=142&WorkID=3680&Level=1Нощта ражда из мъртва утробавековната злоба на роба:своя пурпурен гняв -величав.Дълбоко сред мрак и мъгла...................Септември ще бъде май.Човешкия животще бъде един безконечен възход- нагоре! нагоре!Земятащебъдерай -ще бъде!

8

Анонимен

преди 3 години

Следващия път да не забравите да разкажете подробно и за Септемврийското възстание и колко жестоко са били избити българите,посмяли да възстанат срещу превратаджиите от Деветоюнския преврат!

7

Анонимен

преди 3 години

Този палячo с кокаиновия нос изопачава историята. Да си ходи там с Бареков да си говори. Нали му се вричаше във вярност?

6

Реалист

преди 3 години

За мен приписването на този атентат на комунистите е опит да се величае тази партия. Тогава комунистическата партия е била един файтон хора и реално не са имали нито пари, нито хора нито акъл, че да организират и извършат този атентат.

5

До 2

преди 3 години

Станах комунист защото като бех мъничък мама и тате ме водеха на църква за всеки празник,и впоследствие получих живот който ако го опиша като САДИЗЪМ ще е меко казано..

4

Анонимен

преди 3 години

Операция Гнус!

3

Анонимен

преди 3 години

Кремъл кога ще взривят?

2

Анонимен

преди 3 години

Айде путинистите сега бързо да скачат. Комуниста е най долното същество, сега фигуранта и на църква ходи дори.

1

Анонимен

преди 3 години

И сега има нужда от атентат нейде по света,но с едно задължително условие...милиардерчето бил ГЕЙтс да е на точното място и в точното време..