10

Край

преди 3 години

Всеки който Кремъл иска да е мъртав - отдевна е мъртав.Тоя Путин въобще не го вижда .

9

dodger

преди 3 години

да го пратят пак на лечение в Германия. да видим дали пак ще се върне.И незнам защо го наричат опозиционер, след като не членува в нито една опозиционна партия. Той е блогър, които се бори с корупцията

8

Бъгнал се бот

преди 3 години

Навални никой не го слуша и няма популярност защото му плащат САЩ с долари но те ще станат на тоалетна хартия а санкциите не работят защото Русия може да се самозадоволява и произвежда ракетни двигатели и ако се ядоса ще ни спрат кранчето а безаналоговите ще превърнат Белгия в ядрена пустиня.

7

пожелание

преди 3 години

Видя се ,че всичко при него е - Пуна Мара. Ако иска да живее да си излежи присъдата и да бяга при господарите си на запад ,защото при следващия затвор ще реже дърва в Сибир

6

прогледнете бе

преди 3 години

тоя навални е борец за права и свобода колкото и другаря валенса беше . комунистите винаги изкарват по някой циркаджия да се радва народа . тук бяга , доган , костов, нейски (михаилова) .

5

ПроСоТо

преди 3 години

*** кви са тия майтапи бе?!АКО "Кремъл" е искал,тоя циркаджия ОТДАВНА ДА Е ГУШНАЛ БУКЕТА!!..Я в катастрофа,я от сърдечен удар,я от.."КОКОВИД"...Ако някой си мисли,че Путин "трепери от страх" пред тоя лешперин значи,че или е откачен русофоб,или...некой чип липсва в гаванката му....Па и друго:..-Ние сме затънали до шия в СОБСТВЕНИТЕ си проблеми,но..."Дай да се бръчкаме в чуждите работи"..

4

АнонимеН

преди 3 години

И ДВЕТЕ :D

3

Предложение

преди 3 години

Според мен, трябва да му отрежат главата, после да я завъртят на 180 градуса и да я зашият обратно. Така ще изглежда странно на всички опозиционери и по този начин те ще го изоставят и ще спрат да са опозиционери.Чудя се, как мога да отправя това предложение до Путин, така че дащ ме чуе?

2

21201

преди 3 години

Ако са искали смъртта му, досега да са го убили. Властите в Русия нямат нужда от трупове в момента. Пропагандата преувеличава ролята на Навални като опозиционер. Мъртъв, тойй би бил по-полезен на противниците на Путин.

1

Радо

преди 3 години

А какво стана с Асандж. Жив ли е изобщо?