50

Анонимен

преди 3 години

С конкурс за тапотия ли назначават ушевите? Това министерство е за промяна на името, министерство на тъпите престъпници

49

офицер

преди 3 години

да се радва че не са я опънали катаджиите докато е наведена да гледа щетите

48

Анонимен

преди 3 години

Родната полиция ни пази

47

Скапна държава

преди 3 години

Искам да знам колко акта има издадени от КАТ в които да пише, че инфраструктурата е виновна, сиреч държавата или общината??? Шахти, дупки, бордюри, чакъл, пясък, мантинели, скрити в клони знаци, липсваща или грешна маркировка ит.н... ама то май нямало такъв вариант да се пише такава вина в акта! Това са неравноправни отношения които нарушават поне 5 регламента. Кой ще промени закона за ДпоП?

46

Анонимен

преди 3 години

Така е като подава сигнал.За свестните хора се дават актове и унижения.Така не мафиотската държава,трябва да си мафиот и катаджиите ще дойдат да ти се подмазват.

45

От народа

преди 3 години

КАТ също е виновен за непоставяне на знаци и други предупреждения...

44

Анонимен

преди 3 години

Гледай, вместо гражданите да разчитат на човешка подкрепа от органите на реда, те.... като невидели започват да раздават глоби. Па напишете и един протокол на жената да и платат застрахователите щетите и я пуснете да си ходи.. Искам още толкова неща да изговора за тия униформени комплексари.. ама няма толкова думи в езика

43

За 44

преди 3 години

Виновна е общината че е поставила знаци и е очаквала хората да ги спазват.Трябвало е да постави няколко бетонни блока за да не може такива като нея да минават.Защото и за вас и за такива като нея знаците не са нещо което трябва да се спазва.Ама после говорим за спазването на закона.

42

Анонимен

преди 3 години

Леле, един добър адвокат и направо ще им стане тъжно! То бива наглост, ама чак такова. Не стига, че е са си свършили работата, ами ще я и санкционира! А ако беше пострадал някой?

41

Анонимен

преди 3 години

Ама ето някои пишат да си наеме свестен адвокат.Защо тя трябва да се занимава сега?идиотията е там,че те изправят срещу държавата да доказваш,че нямаш сестра.Така държавата и общината не оправят проблемната шахта,път или там каквото е,а си измиват ръцете с един акт от МВР.А трябва щом има орган да санкционира и регулира,трябва да действа двупосочно.Какво е виновен шофьор,че има проблем на пътя?Виновна е Общината!Щом е виновна Общината АКТ трябва на нея да се прави,а не на шофьора!

40

Samo minavam

преди 3 години

Виновна си.Виновна си ,за това, че някой мазен Гербаджия, е откраднал парите, хванал е някой на. Ал, да сложи шахтата, без пари и така е, из цялата *** БГ.

39

И

преди 3 години

До vladyКой да я свърже с него? Няма кой, освен Бабикян. Да го имат предвид тези, които ще се оплакват!

38

Ss

преди 3 години

Ами разбира се, че има акт със който можете да съдиите общината за необезопасени дупки и т.н. Без акт няма как да стане ! Закона е такъв какъвто вие сте го направили след като сте гласували за определен кандидат или партия! Ако не се извика кат да напише няма как да се съди община или държавата !

37

За 29

преди 3 години

Многократно го каза тази женица.Друг никой не го е казал.Ама за такива като вас ако няма противотанкови заграждения значи трябва задължително да се мине.Живущите наоколо казаха че знаци е имало.

36

Анонимен

преди 3 години

Да си намери свестен адвокат (Табаков например) и актът ще бъде отменен, а районното на умника ще плати на адвоката поне 300лв. от бюджета , разбира се.

35

За 32

преди 3 години

Ами тази сутрин направиха репортажа.Или викаш специално заради нея са монтирали през нощта знаците.Ти нещо съвсем имаш проблеми с мозъчната дейност.сигурно и хората дето казаха че наистина има знаци са подставени лица специално за да я компрометират нея.

34

Анонимен

преди 3 години

Прасето освен да отчете дейност и да прилапа нещо, за нищо друго не го бива. При такива ситуации никакво звънене на полицията а направо на застрахователя..

33

У

преди 3 години

Няма много връзка със случая, но скоро преасфалтираха пътя от Харамията(Варна) към Аврен. Пуснат е без насипан чакъл-бандажа и има поне 15-20см трап отстрани, ако ти пропадне гумата от асфалта, си директно в гората. Има една много натоварена отбивка преди с. Бенковски и там двата пътя се пресичат със същата разлика от 15-20 см, без никакви табели, предупредителен знак или поне някакви конуси, ленти и т.н. Просто караш, виждаш трап и в/у спирачките, защото има скок. Чудо е, че още няма обърнат.

32

Анонимен

преди 3 години

Късметът на Алиса е, че живее в страната на чудесата.

31

Анонимен

преди 3 години

до 34Е дежурния акт не са ли ти правили?За несъобразена скорост с пътните условия.Може и да я буташ колата виновен си!