165

Анонимен

преди 3 години

Пичове, пожалете герберските ***. Не могат да ви смогнат на коментарите против началниците им.

164

Handel

преди 3 години

Абе този нали го бяха осъдили за продажба на самолетни билети в тоалетните на централна гара когато беше министър? Или тиkвоча го отърва от пандиза?

163

Анонимен

преди 3 години

Кво дясно бе левичари

162

ББ

преди 3 години

ДА АМА НЕ

161

Това е истината

преди 3 години

Мишок. Заради приютяването на такива охлюви, като този Борисов загуби властта. Времето ляво-дясно и антикомунизъм отмина. Само балъците се хващат на гола кука с евроатлантическа стръв. Нормалните хора очакват спиране на миграцията Изток-запад и изравняване на стандарта. Проблем е, че 25 г. След като сме с евроатлантическа ориентация сме все още бананова република и с по- нисък жизнен стандарт от нарицателното Албания. Явно ни е грешна рецептата.

160

Qanon

преди 3 години

Тия са си повервАли! Избрателя НЕ ви иска, крадци! За толкова години трябваше да сме Швейцария!

159

Анонимен

преди 3 години

До УВЕРЕНОСТ! Ами вярвай на ЧервеноГербавите фантазии ,че сме най добре в Европа ,че всички вземат пример от нас , че мед и масло тече .

158

УВЕРЕНОСТ!

преди 3 години

Прочетох всички писания в този форум. Прави впечатление, че противниците на ЕС и НАТО са прекалено уверени в надеждите си тяхното правителство да прекрати евро-атлантическия път на България и това може да стане чрез война, в която победител ще бъде Русия. Според тях Русия е най-могъщата военна и икономическа сила в света, която ще победи НАТО и Пентагона и Путин ще стане господар на света, а Нинова ще възстанови комунизма в България. Лично на мен не ми се вярва на чалга.рските фантазии...

157

ЕНП?

преди 3 години

А какво всъщност е ЕНП? Кристиано-демократично-консервативна-популиска-център дясно маджа с грозде. Какво общо има ЕНП с интересите на България? Тези абривиации и съчетания са мастурбация без конкретни факти и програма.

156

Анонимен

преди 3 години

ИЗЛЕЗ "УМРЯЛ" НАРОД И НЕМИСЛЕЩ НА МИТИНГ!Хора,които не излизат да се борят ,не излизат на митинг срещу това което се случва в НС и държавата им! Си заслужават положението,защото ТО е следствие на тяхната безотговорност безхаберие и простотия!

155

Аз

преди 3 години

тикакво искаш да ти намалят цените ли на изброените артули? Имаше такова време преди 30 год.

154

поздрави от Англия

преди 3 години

Само променете закона и дайте гласуване по пощата и електронно гласуване и ще види този консомолец кого щял да накаже избирателя!!! А що се отнася до герб - това е престъпна група за лично обогатяване! Не знам как хората в България намират наслада в това да им крадат парите от джоба! Да плащате за лимузини на селски кметове, увеличения на тока, газта, водата, храната всеки месец! Изхвърлете ги тези и си вземете живота в ръце българи!!! Няма да има много шансове! България умира! Отвън се вижда!!

153

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се заобикалят тези!Трябва директно да се насочат всички към тях с по една здрава пръчка в ръка и бой докато им излезе цялата алчност и продажност!

152

Анонимен

преди 3 години

ХхахаххахахахаххахахаххахахаххахахаНикой трезво мислещ човек не е склонен да се асоциира с политическия труп Бойко Тиквата!Този за да се изложи по този начин, трябва да е изключително алчен и още по елементарен!!!Единственото хубаво е , че след 5 дни вече никога няма да чуем за него!

151

Истукан

преди 3 години

Самите ГЕРБ са наказани и изолирани. Който стане патерица на ГЕРБ, бива наказан. Вижте какво стана с реформаторите и патриотите. Разпаднаха се и вън от парламента.

150

Koга лъже Митов?

преди 3 години

"ГЕРБ не е дясна партия. Целта на Бойко Борисов е тази, която навремето си постави Симеон Сакскобургготски през 2005 г., да подмени автентичната десница"Даниел Митов, 17.10.2007г.А сега де?!?

149

Stamen

преди 3 години

"Дясното е ГЕРБ". Само, че не си е научил урока- какво точно означава "дясно в политиката" и какво означава "ляво". Ако си беше научил урока, щеше да знае, че дясна политика означава ненамеса на държавата в икономика, образование, здаравеопазване, култура, спорт и т.н. ТОВА СЪВПАДА ЛИ С ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ? Десни партии днес изобщо не съществуват. Това е истината. Съществуват само приказки за "дясно".

148

Анонимен

преди 3 години

Митов, шефът ви е шофьор на последния български комунистически диктатор, а се пишете дясна партия.Срещу него имаше доклади за корупция от ЦРУ, записи с изнудвания и какво ли още не. Поне малко трябва да се засрамите. Ако това ви е "дясното" - сбъркали сте държавата, вие сте някъде за третия свят.

147

Анонимен

преди 3 години

Митов, иска ти се, ама ще се разбере на гласуването. И за момента нещата вървят накъм "тати ще ми купи колело, друг път".И свиквайте да ви заобикалят, за друго не ставате.

146

Лалугеров

преди 3 години

Със, присъди и затвор за всички гербери и тяхния вожд, които докараха страната ни до национална катастрофа !