15

Анонимен

преди 3 години

посещавани са защото нямаше наемател.

14

от Варна до Варна мо

преди 3 години

Така е, но както виждаш не те разбират, както и мен явно. Имам познати, които повече от 15г не са идвали насам и като четат си мислят, че има плътна стена от хотели по целия бряг и всички са кожодери, мутри и кръчмари. За мен е по-добре българите да ходят по чужбина, но всяка година едно и също. Уж никой няма да стъпи, а плажа в буркани, пластмаси, опаковки. Чужденците пазят по-чисто, защото мислят че някой следи за чистотата

13

Варна морето

преди 3 години

Лятото на Албена чадъра беше по 1лв, всички бяха под чадърие. Аз лично отидох на свобдна зона, за да ми е широко, иксах да съм точно до прибоя, където играят децата. Пасъка супер чист и фин. Не ми обаснявайте, че няма смисъл да има консесионер на плажа. Държавата не е добър стопанин, а ние като общество сме мърлячи (справка всяка отибвка по пътищата). Харесва ми да ходя на Камчия, и че няма чадъри навсякъде. Но и там има свинщина, започвайки с паркирането и минавайки поркай къмпингуващите.

12

кръпел

преди 3 години

В Гърция как я карат без стопани .....

11

Анонимен

преди 3 години

Каква чудесна новина !!!!Сигурен съм ,че ще са пълни ,това лято !!

10

Анонимен

преди 3 години

Дано ,никога да няма стопани !!!Това е Държавна собственост !!!И ,тя ,трябва да се грижи за тях !!

9

от Варна

преди 3 години

Родителите ми бяха склонни да платят чадъри и др. подобни навремето, но ние никога, ама никога не сме давали пари за плаж. Веднъж бяхме на гости на приятели в Ахтопол и там ни изнудиха, защото компанията беше в платената зона, така че не се брои. Не разбирам, защо не питате някой познат/приятел..от морето, къде и как се ходи. Примерно за да отидеш на Златните, трябва да си наясно че там 10-20лв са нищо, но на Камчия си патрон, защото там няма кой да ти ги вземе, освен ония с царевицата.

8

Иван

преди 3 години

Крайно време е държавата да си влезе в правомощията и да си стопанисва сама собствените плажове.Никой ли не разбра,че от концесионери няма никаква полза?!Само проблеми всяко лято и все са недоволни мутрите.Изгониха много летуващи от България и после се чудят защо хората вече предпочитат чужбина.Никой никого не кара насила да взема плаж на концесия.Като не им харесва,айде джапанките и кой откъде е.Чадъри.шезлонги,платени паркинги и бариери.Аман от простотии.Ще ме чакат на бетономорието друг път.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля Рила планина да взема на концесия, който преминава под дърво през Рила планина и ползва сянката на дърветата ще киха по 20 лв ако иска и шезлонг още 20.

6

Възмутен

преди 3 години

А защо трябва да има стопани?Стопаните сме всички ние които си плащаме данъците на тая държава и плажовете са нейна собственост и тя отговаря!С данъците си плащаме да си ходим свободно и без ограничения по плажовете които са наша собственост!Тия дето забиват чадъри и искат да им плащаме не са стопани а кожодери тарикати правещи лесни пари!

5

Анонимен

преди 3 години

Взимам 5 и ги пускам безплатно ,мутрите ще го духхаттттт тази година ще царуваме бедните .мутри вън от морето .

4

Анонимен

преди 3 години

Държавата да стопанисва всички плажове, а не да ги дава на разни мутри ако не могат да ги стопанисват да подават оставки всички.

3

Анонимен

преди 3 години

вече нема балъци да плащат по 50 кинта на чадър .

2

Анонимен

преди 3 години

Дано не се намери за Камчия.Перфектно си е без концесионер.

1

Фичоза

преди 3 години

Те и водопадите нямат стопани, пуснете ги и тях на концесия. И конкурс за директори обявете.