30

Анонимен

преди 3 години

Тук виждам много изплашени хора в коментарите.Страхуват се да не им отнемат правото да си бият жените си и децата си. Друго е като си пийнем няколко ракии да плеснем по някой друг шамар на жената и детето.Инапе от къде ще имат самочувствие. То идва от масата,напиват се и започват да псуват ***,хомосексуални,Вегас,мохамедани и накрая по един шамар на жената и детето.Османската империя Ви беше добре,обаче край свърши се.

29

Anonymous

преди 3 години

Поредното НПО и редовните ЛГБТ искат да ни вземат деца, и да търгуват с тях, обвинявайки хората. Например, че някой е беден и му взимат детето, парите ги дават на приемна майка, а не на семейството, което няма пари.Да питам - колко деца от гетата са отнели?

28

Конспирация

преди 3 години

Всичко е за да се прокара Истанбулската конвенция и стратегията за децата. После разни НПО ще започнат да ви ги взимат и да ги влачат за осиновяване на запад от разни педорофилски семейства.

27

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

УНИЦЕФ: Всяко второ дете у нас /в БГ/е жертва на насилие Поредните тарикати които ще врънкат за субсидийки без да правят нищо .

26

Анонимен

преди 3 години

Децата са обучавани да мразят всичко и всички .

25

Анонимен

преди 3 години

Освен че е жертва на насилие децата в България се обучават да мразят,най-вече от родителите.Така се стига до реалността, а това че сме последни във всичко добро и първи във всичко зло.

24

Анонимен

преди 3 години

Не усещате ли на къде бият - истамбулската конвенция ,това им е болката ,а като погледнем кои се кипрят в парламента благодарение на ,,мъдрия ''български народ нищо чудно скоро да се приеме !

23

Анонимен

преди 3 години

Всяко второ е извънбрачно

22

Анонимен

преди 3 години

Да пребиеш някой в България е прието за нормално.Това е причината и за другите неща,защото се възприемат за нормални. За това сме първи по смъртност, последни по доходи,първи по корупция, последни в здравеопазването,първи по престъпност и последни по свободата на словото. Когато те управляват интелектуално и културно изостанали хора,нормалното е ненормално и обратното. Мъжете масово си пребиват жените,родителите масово си бият децата. Добре дошли в България,страна членка на ЕС.

21

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намерихте тези образи! Надявам се да не е твърде късно да отидат на фризьор. Това като мъж може и да не ходи - една машинка 1 и е готов, ама жената се е изоставила от поне 8 месеца. След това трябва и да започнат да спортуват, особено това с тясното сако и кукуригуто.

20

Коментар

преди 3 години

Пак измишльотини на разни тарикати и НПОта живеещи охолно на чужд гръб и чудещи се как да крънкат още пари за нищонеправене!

19

Анонимен

преди 3 години

Задушаващо тръшване, Саблен удър , Стените на Йерехон, Хвърчащ лакът. Ехх какво детство имах..

18

глупости

преди 3 години

Когато подобни щуротии се леят по медиите,и вече знам,че става дума за много пари!

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва добре да балансираш шамаренето с добрите моменти. Не е за всеки.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ аз мислех по подобен хуманен начин преди да имам дете, но когато в едно 2-годишно видиш всички човешки състояния в суров усилен вид (от луда радост до дива преднамерена агресия и липса на емпатия), осъзнаваш, че окултуряването е единствения начин това създание да избяга от тази дива природа и да се превърне в разумен индивид. Най-големият мит е, че децата по природа били невинни.

15

Леда

преди 3 години

Поредната измислена статистика, която да оправдае финансирането на грантоядни организации. Нямат очи да видят просещите ромски деца, ама имат наглостта да се чудят как да си врат носовете в живота на хората, търсещи под вола теле. Уницеф по-добре да кажат как като са толкова компетентни са използвали подобен човек за консултант:

14

Анонимен

преди 3 години

В клас се биехме, вкъщи ме биеха, даскала ме биеше и сега си правя кухи фирми от които точа държавни пари. Муххаах а вие плащате данъци. Благодаря на моите побойници да ме изградят в жесток гадняр, но с пари и . Муаахаха

13

Minuva42

преди 3 години

Имайте предвид, че ако някой не ви говори също е форма на насилие :)

12

Анонимен

преди 3 години

Какво разбират под насилие тия двамата?Поредната сороска пропаганда.

11

Серго

преди 3 години

Unicef на лов за пари ... айде стига преувеличение