21

до17 Челеби

преди 3 години

Двама близки ги отнесе вируса вече. Така че съм запознат с процедурата. Моли се да не се наложи и на теб.

20

до10

преди 3 години

и ние така. По-добре Астра отколкото нищо.

19

Щирлиц

преди 3 години

Комисините прибрахт ли?

18

Анонимен

преди 3 години

"Не се обмисля изтеглян е на ваксината на Астра Зенека". Само че хората ме я искат. На кого ще я подарявате?

17

Челеби

преди 3 години

До Ваксина Астра Зенека: Поръчахте ли поп и нотариус, че до година няма да Ви има, та поне да зарадвате наследниците ?!

16

Ганьо

преди 3 години

Хората умират след ваксване а този чифу* вика ама то нямало връзка между генната терапия(ваксито се нарича така понеже е ГМО организми които ти модифицират ДНК-то и оттам проблемите идват) . Да те трепат и да ти се хилят в лицето , българино имаш ли мозък !?

15

Калпазанка

преди 3 години

Папагал

14

Анонимен

преди 3 години

Ваксини ще има, избор ще има, сега да видим ще имаме ли акъл да се наредим до Израел, Англия и Малта? Ще бъдем ли бяла държава, или ще продължим да се влачим с броене на болни и умрели и ще си играем на отвори-затвори? И кого ще обвиняваме вече за собственото си тесногръдие и невежество, освен себе си?

13

Nona

преди 3 години

Парата отиде в сФирката!Коя друга ваксина , освен противогрипната, се поставя всяка година?!?Не ми отговаряйте, зная отговорът!

12

заплес

преди 3 години

Съотношението полза-риск е положително и при 51/49. Как пък нито една от питащите *** не се сети да попита какво точно е числото???

11

Анонимен

преди 3 години

Янсен се отхвърля от САЩ,но я изпращат за употреба в Европа.Не е луд този ,който яде зелника,а този който му дава.

10

Ваксина Астра Зенека

преди 3 години

Аз се ваксинират с Астра Зенека преди 1 месец. На 44 год съм. Никакви странични ефекти. Само болка в ръката където ми беше поставена ваксината. Даже и температура не вдигнах. Съпругът ми също. На 44 год. 37.5C за един ден и лека отпадналост. Нищо повече. След месец и половина ще поставим и другата доза.

9

CriticusMagnus

преди 3 години

Вече става все по-видно, че държавите с най-бързи темпове на имунизация срещу КОВИД, започват да се "нормализират". Е, ясно при нас няма да има толкова разлика тъй като при нас реални мерки почти нямаше - та, ако се чудим какво ще се промени - отговорът-малко.В световен мащаб недостиг на ваксини - ние избираме още... Тая харесвам, тая не харесвам... Ами, добре - ще загубим като цяло още една година. Ваксините в момента са за идната есенна вълна!А пък който иска да си търси цинични мотиви...

8

Анонимен

преди 3 години

Ти *** ли си сигорно вече и бавно загреващите разбраха че астра зенека образува и запушва тромбите и всички дуржави я спряха ти бавно развивашлиси

7

кръпел

преди 3 години

за да не станат тия препарати зян щото няма връщане комисионните вече са взети трябва да се инжектират овцете , даже на тия които бият инжекции се плаща х 10 лв на овца

6

Анонимен

преди 3 години

Кирилов, ама ти въобще мислиш ли или майката на една еврокомисарка протеже на ББ ти казва какво да правиш? Направи си труда и се консултирай с Mrs Мустафа. Тя ще те уведоми кои серуми се използват и кои -не-в САЩ. А ти ни напълни с такива на Астра Зенека и лъжеш безсрамно, че те са безопасни. Спри да лъжеш и да манипулираш хората.

5

Анонимен

преди 3 години

Днес трябваше да ми е часът за ваксиниране, ама се отказах. Чакам си файзера и се чипирам с еврейски чип.

4

Юруш

преди 3 години

Д.били,нали по ТВ-то ви казаха,че най-добрата ваксина била поставената.Така,че смело се боцкайте,дори и с няколко наведнъж:)

3

Анонимен

преди 3 години

Значи за да я спрете,вредите трябва да са повече от ползите?Демек,умрелите да са повече от оживелите?Майко мила,какви *** ни управляват!

2

Анонимен

преди 3 години

А ти ваксинира ли се с Астра?