51

Видимите резултати

преди 3 години

За никого не е тайна , че управлението на Борисов се крепеше от медийте на Пеевски, колкото и да разправя , че не бил зависим от него.

50

Анонимен

преди 3 години

И по това ли сме последни в ЕС.

49

Анонимен

преди 3 години

Тука си е пълно с платени писачи, да ги изброявам ли? Иначе основния проблем за свобода на словото са фалшивите новини и техните поклонници по социалните мрежи. А журналистите трябва да се научат, като си поканил някой да плюе по друг, поне дайте думата и на отсрещната страна да се защити, иначе правите някаква едностранчива псевдожурналистика.

48

Миролюба Бенатова

преди 3 години

Журналистика в България: казваш каквото мислиш и после ставаш таксиметров шофьор, иначе няма цензура.

47

Анонимен

преди 3 години

Защото опозиционните меди са само в интернет и едва оцеляват, а другите са купени от близки до властта и ако някой журналист не слуша, го оставят на улицата. А тая игра с манипулирането на обществото е известна от векове, за съжаление и българина не е много умен.

46

к1

преди 3 години

Как сме паднали още едно място, това е фалшива новина. Я Баце , как свободно си бръщолеви , къде от джипа, къде от Банкя , къде от болница и никой не го цензурира , напротив всички средства за масова информация го излъчват.

45

Българин

преди 3 години

Защото нямаше ЛУСТРАЦИЯ, както в другите източноевропейски страни, и ни управляват бивши комунисти, мутри, доносници и лакеите им!Всякакви ***!

44

Германец

преди 3 години

Без изненади.

43

Анонимен

преди 3 години

Смешно ми е медията да си отговаря на тоя въпрос... ми смешни сте вкл тоя сайт

42

Инж.

преди 3 години

А собственика на тоя пасквил, смело самоопределящ се като новинарски сайт дали е прочел тази статия (дали някой му я прочете)? За един преател питам.

41

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ЖУРЛЯТА СЕ ОПЛАКВА ЗА РЕПРЕСИИ, А ЕДНОВРЕМЕННО ТРИЕ КОМЕНТАРИ ПО СТАТИИТЕ СИ???МАЙ ЖУРЛЯТА ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДАТ РЕПРЕСИРАНИ, БИТИ, УБИТИ, ОБЕЗКОСТЕНИ, ОБЕЗКОСМЕНИ И ПРОЧЕЕ

40

Анонимен

преди 3 години

haha...bg evroduputati pisateli na *** v bruxel...;)

39

Анонимен

преди 3 години

mnogo tejki pari sa glatnali bg pisachi na laji, obidi i kleveti, ne mogat da pluvat s istinata...i hop...na danoto...:-))))

38

ах тикво проста

преди 3 години

До Анонимен 16пиши на български!

37

Анонимен

преди 3 години

Защо сме на дъното ли? Защото може премиера да каже "Припряна Кърджалийска Шмyтка", обаче ако аз го напиша като коментар ще бъде цензурирано и изтрито след минути.Защото може в маалите да си викат "Дзигaни" един на друг, ама ако аз го напиша тук - ще ме цензурират и ще ми ограничат достъпа.Да давам ли още примери? Май не, схванахте идеята. И гледайте дали и този коментар няма да изчезне, щото нямаш право и да се възмущаваш от цензурата. Забранено е.

36

Анонимен

преди 3 години

Нямаме нищо против варненските групировки, изглеждат сериозни и стабилни хора, много по-добри от смешниците на Слави и сакатия диктатор Боко, който си ударил коляното в ръба на чекмеджето със златото, защото вече бил препълнил чекмеджето и не могъл да го затвори. Много по-добре е те да управляват държавата, поне няма да я направят на такъв цирк.

35

Fenasi Kerim

преди 3 години

Чета Факти, Сега и е-вестник. Днеса го чета заради коментарите. Това са новинарските сайтове които са в отметките - бързо избиране на Samsung Internet browser в смартфона ми. Вестник Сега са спряли коментарите. Но заради Комарницки си заслужава.

34

Анонимен

преди 3 години

Защото има сайтове като Фрогнюз,които старателно лижат блатния каймак, успешно спотайващ се 10 г от "игото" на Борисов, докато собственика Ог.Стефанов сладко си гукаше с най-партизанския олигарх на държавата!

33

Анонимен

преди 3 години

Шайката Гроб съсипа всякакви граждански права и свободи!Време е за демонтаж на режима!

32

Vip

преди 3 години

На бас се хващам, че ако има правителство и една партия е в управлението дори и нищо да не се промени веднага още следващата година ще се изкачим на горе защото това с тази класация зависи май от тях