43

Щерю

преди 3 години

Ей тая тенекия на снимката струва колкото 10 болници с капацитет по 10 000 души...

42

ББ

преди 3 години

ами до кога болни диктатори,ще налагат воля,рискувайки животите на невинни руски граждани...време е Американският военно-морски флот да влезе в Черно море...Черно море не е бащиния на джуджета!!!Ако ще се мре да е като катедрали...не позволявайте да умираме като крепостни на путин и подобни болни!!!Свободен и Справедлив Свят...Света ни не е бащиния на хитлеровци,садамовци,путиновци...Свободен Свят!!!

41

Бай Петко

преди 3 години

Браво на тавариш Путин

40

Emigrant

преди 3 години

ДО ВСИЧКИТЕ РУБЛО ФИЛИ!!Ако назнайвате руски,има интервю с руснак,софтуерист,който е сътрудник на американското правителство.Малко да ви предпазя от излишни,фалшиви и ненужни радости.САЩ с Германия,Англия и Франция създават Кибер НАТО.Държавите членки на тази организация,се държат почтенно,без хакери,макери,а останалите като Раша,вън от пределите на тази световна мрежа.Никакъв достъп на руски,хакери,официални органи и каквито и да е до интернет,равно на бавна смърт!Пу тя да се пъчи с оръжията си

39

Анонимен

преди 3 години

Русия е най голямото зло на земята.

38

Анонимен

преди 3 години

Ще свалят ли пак пътнически самолети?------------Украинците също!За американците да не говорим!

37

Анонимен

преди 3 години

Ще свалят ли пак пътнически самолети?Имат опит...голям.

36

до анонимен

преди 3 години

Защо не го триете на чужд език пише.?!?!---------Требвъ да си или мнооого "умен" кът "кръгла лещъ", или да ненавждаш всичко руско по една или другъ причинъ, за да не разбираш криво-ляво руски език!Един мъдър човек беше казал, че "Всеки чужд език, който владееш, е като допълнителен прозорец към света!Учи езици и кръгозора ти ще се разшири, ще научиш много полезни неща!Освен български владея още два езика!

35

Дядо Вазов

преди 3 години

Хайде да пишете правилно! Русия с ограничения означава, че на Русия са наложени такива. Реално новината гласи "Русия наложи ограничения за полети над Черно море и Крим".

34

Анонимен

преди 3 години

Нали това са вашите правила днеса????

33

Анонимен

преди 3 години

Искаш ли да ти го преведа?

32

Анонимен

преди 3 години

Защо не го триете на чужд език пише.?!?!

31

Анонимен

преди 3 години

Киеве заявили о прогрессе в переговорах по прекращению огня в Донбассе20 апреля 2021, 18:34В Киеве заявили, что подгруппа трхстороннней контактной группы по Донбассу существенно продвинулась в вопросе согласования дополнительных мер по усилению режима прекращения огня в Донбассе.

30

11

преди 3 години

Щом Чабурашкина се изака, значи всичко е наред.

29

Виц

преди 3 години

Русначе пита майка си: -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - Синко, ако мразиш нег рите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.

28

Анонимен

преди 3 години

Учение с потопяването на морска цел отстояща на 500 километра.

27

Виа Понтика

преди 3 години

Ами сега прелетните патки, гъски и ***, откъде ще прелитат при годишната си миграция?

26

до Чибурашка

преди 3 години

Китайския мечкар отдавна е сложил халката на носа на руската мечка и си прави с нея каквото си иска.-----------Абе, не е баш тъй, амъ...Руснаците без Китай клякът, Китай без Русия също!Щатите и Ко, са съ напънали до последно и ахъъъ..., да напълнят памперса.Висим на "кантар" Чибурашкин..., хич, не е майтап!За едното чудо и шъ станен свидетели на глобален "Фоерверк"!

25

Анонимен

преди 3 години

Те турски ввс самолети немогат да свалят ...ама пак граждански и президентски могат.

24

Анонимен

преди 3 години

Нагляци. Продължават да се държат се едно морето е тяхно. Ужасно нахални твари са това болшевииките. Всички черноморски страни трябва да затворят границите си за тях доакто не се появи нормална власт там някога.