8

Alex

преди 3 години

И тролеите са били немски - Ман.Аз обожавам обаче Икарусите.Сините са правени 1987 г., което хи прави железни машини.

7

Alex

преди 3 години

Първия тролей е до Горна баня.Село та дрънка :)

6

ШибиРиби

преди 3 години

Казано накратко авторката знае къде да си чепка вълната.

5

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за тази България. Всичко се върти около миналото. Правят нови филми, а те са винаги свързани с миналото- как некви дъртаци се събирали след 30 години дрън дрън. Културните им прояви все свързани с миналото. А миналото кво е- само гннусни куманисти, които все още са в центъра на живота в България. Заслужавате си последното място във всички класации и това е. Хора, които живеят в миналото нямат бъдеще.

4

Анонимен

преди 3 години

Стар икарус няма .В САЩ още ги карат ;) Евроге.йско рабство на банкянските мутри има само. Долу мафията герб и техния брюкселски господар.Еврог.ейския не е като слънцето и водата за бг *** народ.,,медиите,, ви лъжат така щото им е изгодно да вземат вашите пари с обществени реклами и платени от народа сериали.

3

Невен

преди 3 години

Вярно, че е постигнал много продажби благодарение на СИВ, но този дизайн, вече е на 50 години и все още минава за добър, Нещо като костенурката или 911, просто класика. Стигнали са до 4 място в света по продажби и собствен завод в САЩ. Велик е бил дизайнера на Икарус, малко хора имат такива творения. А иначе, когато бях дете, в Бургас имаше един Икарус боядисан в чест на Асамблея знаме на мира. Беше много як.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ДАЙТЕ ИМ ДА ИЗЛОЖАТ ПАНАГЮРСКОТО СЪКРОВИЩЕ

1

Анонимен

преди 3 години

Ох мале соцаджиите ще се просълзят от умиление. Сложете и един Москвич до него.