33

Анонимен

преди 3 години

Валерче, лъжкиня ниедна. България е сред страните с НАЙ-ВИСОКА смъртност по пътищата в европа. Може тоя процент доста да е паднал, но все още на глава от населението сме сред ПЪРВИТЕ СТРАНИ ПО СМЪРТНОСТ.Четеш статистика като нявола - евангелието. Ега си гнусарската работа.

32

Анонимен

преди 3 години

Вариантът е само един. Виновният да се наказва с 3 години ефективна присъда за лишаване от свобода и 10 г лишаване от правоуправление при смъртен случай и тежки телесни повреди. 1 г. Затвор и 5 г. Лишаване за средни и 3 г лишаване за леки телесни повреди. Всичко останало е в полза на полицейско-адвокатско-застрахователната мафия. Споразумения и т.н.

31

Анонимен

преди 3 години

КОВИД НЕ САМО УБИВА НО И СПАСЯВА ЖИВОТИ АЛИЛУЯ

30

Stoyanov

преди 3 години

Айде сега намалете гражданската отговорност. Щото когато имаше много я вдигахте нали.

29

Анонимен

преди 3 години

17% спад =! най-малко загинали на пътищата. Абсолютно грешен извод. Потърсете в Гуглето Bulgaria: 67 road death per million inhabitants in 2020, which is the third highest rate in EU.

28

Анонимен

преди 3 години

До Vза народа и по малко за мутрите които герб нарича ,,бизнеса ,,КОЛЕГИ ТАКА ГИ НАРЕЧЕ ,,КОЛЕГИ АЙДЕ ИСВЕТЛЕТЕ СИ БИЗНЕСА АКО ОБИЧАТЕ,,

27

бай Тъпчо

преди 3 години

На мене пък ми казаха на ухото, че свободата на приказването е минала една крачка назад, пък свободията на приказките е дръпнала с три напред. Значи, не ти дават да говориш истината ама за лъжите ограничения няма... Днеска пишеш едно, утре-друго, важното е писане да има и да се показват всички гледни точки на всички плямпала-от горната, та чак до долната махала, пък хората да са чешат по главите и да викат - ей за туй ни е таквоз дереджето, и да си сипят една ракия за да им се приспи по-бърже...

26

Анонимен

преди 3 години

За какво били магистралите, не само магистрали - трябва инфраструктура дори за най-примитивната икономика и каквото и да било и то навсякъде, но това простестърите няма как да го разберат, за тях това е да си джуркат джипките по 200 бона.

25

Пфф

преди 3 години

Това е измислена статия. Една конкретна цифра за България не е посочена. Само някакви субективни сравнения. Япма! Дайте цифрите да видим.

24

Анонимен

преди 3 години

Това е заради повечето километри магистралиПак ще гласувам за ГЕРБ

23

Демократ

преди 3 години

Когато бяхме с Русия България фалира 3 пъти, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 90г. купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

22

Гербер

преди 3 години

Какво стана, хейтъри? Нали асфалт не се яде. За какво ги правел Бойко тези магистрали, хората искали хляб..какви ли не доводи, от 9 кладенеца вода. Ето, черно на бяло, това са спасени животи. Е, хайде, сега е ваш ред. Ще ме оборите, че това е заради корона, населението намаляло и шофьорите карали по-внимателно. Дерзай, Бойко. Победа.

21

истина е

преди 3 години

Джипко не спря да ги открива , но след месец всичко се срива !!!

20

Анонимен

преди 3 години

това че има неадекватни мерки в Европа ги ги легитимира тук, така ли? дишайте маски!

19

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън от авиобизнеса .Това не са бухалки ;) Нямат място в Европа хора от застрахователния и охранителния ,,бизнес,, от 90 те. Има по кадърни ,млади и анбициозни от тях. Да кажем сбогом на мутрите от банкя и варна .Няма да ни липсват.Смърта на душмана е свобода за народа.

18

Анонимен

преди 3 години

Ко рече, ко. Най малко викаш. Ми то и населението малко.

17

Анонимен

преди 3 години

смърта на душмана и двете му змиичета е свобода за народа.

16

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на статистика - загиналите ги броят като загинали в полето, понеже не могат да разпознаят че е път.

15

Анонимен

преди 3 години

А познайте тази магистрала къде е? Все едно не е в България нали. Модерна европейска работа.....Това което Бойко построи Слави не може само да го боядиса!

14

Анонимен

преди 3 години

Тука загинал в катастрофа, размазан в кола, ще го пишат коронавирус. Да става далаверата.