170

Миленски

преди 3 години

С правилните договорки и обещания под масата като нищо ще получат подкрепата на ДБ.

169

обективен

преди 3 години

Пинокйо Иванов министър на правосъдието и всичко е готово

168

БГ гражданин

преди 3 години

Доста сериозно обучение е имал в САЩ. Не знам на кой господ ще се кланя този човек. Нямам му доверие.

167

до к.208

преди 3 години

Почти година продължиха протестите на младите хора, немалко от тях студенти в чужбина и тези на "Отровното трио" срещу корумпираните управляващи от ГЕРБ. На 2-и септември вечерта м.г. полицаи от цялата страна, насъскани от ББ и управляващите, обагриха площада пред "Дондуков"1 с кръвта на млади хора... Сега *** на ГЕРБ искат съюз ГЕРБ-ДБ,та да се справят с БСП. Тази партия си отива и да не ни заблуждават тези от хунтата, че трябва да има такъв съюз, за да остане ГЕРБ отново на власт!СТИГА!

166

Анонимен

преди 3 години

На изборите на 04.04. Демократите на ДБ заедно със софиянци отвоюваха столицата от хунтата на ГЕРБ и показаха, че тя, а не провинцията, представлява демократична България.Протестите срещу ГЕРБ цели 10 месеци продължиха в столицата и там на 02.09 полицаите се разправиха жестоко с младите хора и проляха кръв близо до МС.ИТН "пасуваха", а на изборите на 04.04. хората,предимно младите такива, гласуваха за тях. Народе!!!! Сега медиите съобщават за възможен съюз между жертви и палачи... Стига търговии

165

ББ

преди 3 години

препоръчвам на искащите да ни управляват да прочетат по 20-30 пъти "Андрешко" на Елин Пелин/Димитър Иванов Стоянов/...та синковци вие ли ще ни лъжете и заблуждавате...безродни и алчни бедни гробарчета...имащи само офшорни и пари!!!Бог да пази България!Свобода или Смърт!

164

ББ

преди 3 години

хаха,защото знаеш ,че си пътник,жертваш бедни духом и алчни ***.ета,благодарим ти,че ни ги посочи...и ти направи добро на този Народ

163

ББ

преди 3 години

боже много мъка има по-тоя свят боже...с това предложение...ами защо не яни бре бойко???дилов,митев,яни,а и ония с тъпаните...яни е най-достойният...позор

162

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента другарите ни в борбата с комунизъма да приемат протегнатата ни ръка и заедно да довършим комунистите на Нинова!

161

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету отново залага на стария изпитан метод. Предлага министерски постове на малките партии и те се хвърлят в краката и му целуват ръка, после и други части. Но този път май няма да му се отвори парашута. И трите партии са му набрали доста. Днес дори Винету заяви гордо за ужас на неговите прости индианци, че обича Слави. Белким сърцето на Слави се разтопи и умили от милите очички на Винету и вземат та се разберат.

160

Този филм е гледан

преди 3 години

*** България ще е новото НФСБ. Симеонов се преражда в Атанасов. За гарнитура няколкопедалчета.

159

минаващ

преди 3 години

До Анонимен-кадри Г.ЕРб?Шегобиец.Там са калинки до Вожда-слънце.Останалото е менискусна болка.Простотии

158

Анонимен

преди 3 години

Останалите 5 партии тайничко завиждат на кадрите с които разполага ГЕРБ .Вярно е,че нямат шутове , дем,агози , усой-- ни.ци , нека-дър-ници , чалгари ,притежатели на медии за фалшиви новини , затова пък имат имат личности , които са спомогнали да тръгне България напред и това е неоспорим факт , както е факт , че няма никакви доказателства за всички обвинения към тях , но лъжите продължават за съжаление.

157

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Тази "неокомунистическа" "партия" докога ще продължава да се излага,както винаги го е правила със почти всяко свое действие или бездействие!!!Партия градена на принципите на манипулацията,страхът,крепостничеството,арогантната простащина, некомпетентността,лисата на съвест и елементарен морал ......списъкът е много дълъг.......

156

A

преди 3 години

Тупкат топката, а разграбването продължава с още по големо темпове.

155

Анонимен

преди 3 години

Тотална политическа неграмотност от ГЕРБ!Написали пълен състав на МС с некадърници и искат подкрепа. И си мислят, че някой ще им я даде заради черните им очи!Поне половината места да бяха оставили свободни за ония, които искат да примамят!Отбиване на номер с разни диловци, калинбельовци и руменхристовци!Тотал щета!

154

Истукан

преди 3 години

Реформаторският блок се разпадна и сега търтеите от него се хванаха с ГЕРБ в коалиция.

153

Петър

преди 3 години

Това е по-забавно и от виц, особено като се има предвид, че ДБ са тотал щета!

152

Истукан

преди 3 години

По-добре ГЕРБ да съставят правителство и да получат подкрепа, отколкото Слави заедно с БСП и ДПС. Другият вариант са нови избори, спечелени пак от ГЕРБ.

151

Анонимен

преди 3 години

Те са го натопо.рчили и ви чакат да ви го подадат. Първо на задна после ор..ално. Колко нагли трябва да са че се правят на у...мрели лисици. Предлагат обединение и ако някой клъвне да продъжата да крадат и да заличават следи. Умисъла им е да предложат на всички като знаят че ще им откажат. В същото време тупат топката за да печелят време да изгубиме 12-те милиарда евро и после да кажат. Видехте ли бе без нас слънцето неще да изгрее. Който не ги познава гърбавите скъпо ще ги плати.