39

Анонимен

преди 3 години

Искам смао да посоча, че това е бил т.нар Авто пилот (съгласне съм, че по-малоумно име никой не е измислял ...), а не FSD. От всичко видяно, силно се съмнявам, да се беше случило при FSD.

38

Анонимен

преди 3 години

"Освен това всяко хакерче или терористична груяировка може да пусне такава кола по пътищата без да има хора в нея, а дори- и да я блъсне в каквото си пожелае."Айде ... филмарите.

37

Анонимен

преди 3 години

Номинация за награда Дарвин за тези двамата, мир на праха им.

36

Анонимен

преди 3 години

До 4.Сега и аз да ти обясня нещо , киловат KW е мерна иденица за мощност а не за напрежение. Мерната единица за напрежение е волт V .

35

dominici

преди 3 години

Добре де, аз ако се наръгам с нож, може ли да съдя компанията изработила ножа? Като не можеш да боравиш с някой инструмент, в случая автопилота, какво е виновна компанията. Тесла много добре е разписала как се използва и как не трябва да се използва автопилота. Да не говорим, че Мъск каза, че тази кола не е била оборудвана със системите за автопилот.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе то и един пистолет да го насоча към мен и натисна спусъка ще ме убие ама виновен ли е производителя на пистолета?

33

Анонимен

преди 3 години

Не мога да я разбера тая статия. Колко е трудно да излъжеш една нормална кола, че има шофьор? Слагаш камък на газта и готово. Така че не са много сериозни доводите срещу автопилота. Собственикът нарочно се е махнал от шофьорското място и оставил колата неуправляема. От там нататък за какво изобщо говорим? По-скоро би било чудо ако не се забият никъде. Защото автопилотът за момента не е на ниво да си вози сам без надзор.

32

А сега сериозно

преди 3 години

Ako искат толкова такива коли, да им направят специални пътища оградени с високи стени и да си се возят по тях. Аз не искам да пътувам по пътища където се движат коли без шофьор на волана, и Гугъл или други маркстки корпорации да управляват. Освен това всяко хакерче или терористична груяировка може да пусне такава кола по пътищата без да има хора в нея, а дори- и да я блъсне в каквото си пожелае.

31

Анонимен

преди 3 години

*** сигурно са правили клип как са излъгали Теслата да ги вози на автопилот. Е, само на клипове са станали.. Няма технология способна да се справи със слабоумието!

30

дедо Ташунко

преди 3 години

Илончо ще се окаже най-големият измамник на 21-ви век. Вгледайте се в нахилената му физиономия и ще се съгласите с това твърдение. Не е обикновен измамник, а е мегаизмамник!

29

Анонимен

преди 3 години

Загубеняци!Каквото търсели,намерили го! На теслата дръжката!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако си в такава кола, дали не може някой да ти натисне копчето докато си караш? Имаше едно време един филм с Ален Делон където точно това се случваше, но не бяха хакери, а направо жената с косата.

27

God

преди 3 години

Колко *** трябва да си да включиш автопилот и да седнеш на задната седалка? Ами да бяха хванали автобуса като не им се кара. Или са били пияни на мотика и са си мислели, че колата ще ги закара сама някъде. Тези ще бъдат лауреати на Дарвинова награда.

26

неандерталец

преди 3 години

Кормилото е за ръцете. Силно се съмнявам в указанието за ползване да пише, че може да слагаш портокали или шушеници. Който е решил да се прави на по-умен от останалите, да не се оплаква.

25

Darwin

преди 3 години

Approved !!!

24

Киро Рамбото

преди 3 години

Ако си решил да излъжеш, тогава не се оплаквай щом работата се закучи.

23

Да

преди 3 години

И все пак Тесла си остава най-безопасната опция

22

Анонимен

преди 3 години

Стига ни занимавахте с хамериканските ***. Толкова задоволени, че се чудят как да се пречукат. Дайте им кола с ръчни скорости и ги пуснете по нашите пътища. Това ще е сеир. На Тесла проблемът не е автономното шофиране. Имат много трески за дялане. А тези, които се правят на интересни да лъжат сензорите плачат следващия път да им сложат сензор в *** за наличие на шофьор на седалката. Да мери топлина, пулс и ДНК анализ.

21

Анонимен

преди 3 години

А при руския е-ВАЗ как стоят нещата.

20

Astarot

преди 3 години

Труден избор на кого да вярваме. На Дарвинов лауреат от Тексас, дето е скочил на задната седалка в движение, или на човека, дето активно се готви да изпрати хора на Марс... :)