54

какво да кажа

преди 3 години

Че това е масово в цяла София. Моята улица, която има-няма сто метра, я преасфалтираха миналата година, 35 години след последния асфалт - просто защото сколасаха да довършат проекта от 2013 /!/ за подмяна на водопровод и канал. Съседната луци асъщо я преасфалтираха, но парчето между тях, което прави нещо като площадче, си остана с асфалта от 1987 г. и с дупките. Логика. За десете метра им се досвиди - не било в проекта....

53

Анонимен

преди 3 години

ЧЕСТО СИ ПРАВЯ РАЗХОДКИ С ГУГЛЕТО ПО МЕСТА КЪДЕТО СЪМ БИЛ. НАПРИМЕР ГРОЗНИ ПРЕДИ ВОЙНАТА ПОМНЯ КАК ИЗГЛЕЖДАШЕ А СЕГА ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА И ПО ДОБРЕ ДАЖЕ. ЗА ЛЕНИНГРАД ДА НЕ ГОВОРЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ. СОФИЯ САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА ЧИСТИ УЛИЦИ И КАЧЕСТВЕН АСФАЛТ. САМО В БГ СЕ НАРИЧА ИСКУСТВО ПИСАНЕТО ПО СТЕНИ И ВЛАКОВЕ НА НЕЦЕНЗУРИРАНИ И ПОШЛИ РИСУНКИ. ВМЕТО ДА НАЛАГАТ ОГРОМНИ ГЛОБИ И ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД, ФАНДЪКОВА ГИ СЪБИРА ХВАЛИ ГИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ИМ ПРАВИ СЪРЕВНОВАНИЕ.

52

Анонимен

преди 3 години

Като ходя до бг със самолет ползвам подземницата до Централна гара и си спестявам разочарованието от подобни гледки.

51

Life или жизнь

преди 3 години

Не особено интелигентната учителка по руски език, набедена за "кмет", иска по руски образец да ни докара до "бездорожье". Комунистическа солидарност. За Юрданка само цветя и жито. ЧАО руснаци.

50

Грую

преди 3 години

Ми следващият път пак да гласувате за тоя *** безполезен - кмета.

49

Байчо

преди 3 години

Нали ,Асфалта не се яде!

48

Щирлиц

преди 3 години

Защо не украинско,или европейско?

47

..

преди 3 години

Красно Село, Славия, Лагера, Красна Поляна, Лозенец итн. Всички южни квартали са същите в малките улички. Какво искате? Преди 3 години искаха да асфалтират една улица в Славия и никой не си махна колата и така и не я асфалтираха. Хората за ремонта дойдоха, видяха какво е, щяха да махат всичкия асфалт обаче хората не си махнаха колата затова запълниха някакви дупки.

46

Западна София

преди 3 години

ТАм поне има улици.В западна София и по конкретно квартал Модерно предградие няма улици.Половината са покрити с фризован асфалт. Тоес лятото в облаци прах, а зимата и мокрите сезони дупки с вода.Където има асфалт отпреди 40-50 години е на 50% от площа другото е дупки.Интересно е къде са журналистите, за да отразят добре свършената работа на Бойко и ГРЕБиииииии.

45

Анонимен

преди 3 години

Все едно останалата София е цъфнала и вързала, изобщо излизали ли сте навън. Без кола си е направо приключение където и да си.

44

Рошко

преди 3 години

Кои не маа кючеци, и е против новата власт. Да не чака радост. Само г-н Трифонов той е новия месия.

43

аз

преди 3 години

Слави идва и ще им го бетонира със страшна сила. Очаквайте чалгата! С маанета напред! Та та та та таааа. Хайде чалгопитеци!

42

Дядо Стефчо

преди 3 години

Не разбирам как хора идват от страната и се заселват там. Това ме е квартал. Лудница пълна. Не взимайте жилища там. Докато не ви оправят инфраструктурата.

41

?

преди 3 години

Витоша не е квартал а пародия.Искрени съболезнования на живущите там.Без тротоари как се разхождат малки деца? Или бебешка количка? Просто ми е жал за хората там.

40

Анонимен

преди 3 години

Откога Павлово е в квартал Витоша, може би общиан Витоша искате да кажете.Иначе тази шахта, ами обърнете се към на когото е, ЧЕЗ, ВИК или някоя кабеларка.

39

Щерю

преди 3 години

Талибани...

38

Германец

преди 3 години

А ми се сърдите като ви казвам, че столицата ви прилича на Алепо след бомбардировките. Защо ми е да ви лъжа?

37

Анонимен

преди 3 години

Колкото и пъти да ходя до Софето, все същите афганистански истории, нема да стане красив град и това е :))) Лошото е, че искат останалите големи градове да заприличат на тях, тоест бойно афганистанско поле :)))

36

Краси

преди 3 години

Там не е София!

35

Анонимен

преди 3 години

Цяла България е така. Пълна скръб, баце. Каква Европа, какъв европейски съюз, какви 5 лева