32

Анонимен

преди 2 години

ИТ имат мозък и способности да мислят почти колкото един папагал. Иначе във фирмата на този шуробаджанащината и лакейството са издигнати в култ, особено за меко говорящи HR , които даже не умеят да говорят правилен български език.

31

ха-ха

преди 3 години

Елате пиленца при батко - Пешко Торнев ще ви изучи не за 4 месеца , ами 4 дена , важното да ви поизтръскам джобченцата !

30

анонимен

преди 3 години

Познавам хора, които взимат яко наркотици, за да моат да си вършат работата.

29

Анонимен

преди 3 години

Този е напълно изкукуригал! Нямам думи за подобна простотия

28

1500

преди 3 години

който иска да почне на 1500 лева заплата може и да успее с 4 месецаи да бъхта една година докато почнат да му дават истински пари

27

Анонимен

преди 3 години

Университета те учи на елементарни неща и после немаш ли връзки некой с курс за един месец е по добър

26

Гошето

преди 3 години

Фирмите, които подготвят начинаещи винаги правят пачка, така е по цял свят. Друг е въпросът колко ще се реализират техните 'кадри', които нямат представа какво значи 'солидни умения'

25

Анонимен

преди 3 години

Учил ИТ но не иска да е ИТ а депутат . Няма такива курсове. Много търсят такива курсове и се принуждават за ИТ защото няма други. Не всички искат да са ИТ, но ги принуждават насила като не им дават работни места и заплати. Това не е никаква демокрация а ИТ диктатура.

24

Анонимен

преди 3 години

Заплатите са мизерни. Университети и академии хиляди но после не дават заплати.

23

Димитър

преди 3 години

за 4 месеца може да научиш някоя СМС система, че да работиш професионално с нея. Целия този процес на опит и да си в състояние да се справяш самостоятелно се учи с време и изисква години. Няма как да научиш която и да е професия за 4 месеца ако изисква опит/практика/учене от грешки и сблъскване с много нови неща, поправка на стари и въобще целия опит който ти трябва за да вършиш нещата САМОСТОЯТЕЛНО.Затова хората са казали 2-3 години поне, освен ако не ни програмират мозъците в бъдещето.

22

Анонимен

преди 3 години

4 месеца се отнася за нормалните хора. На русофилите ще им трябват около 10 години, това са ментално увредени люде.

21

Анонимен

преди 3 години

Пази боже от такива IT специалисти. Точно поради тази причина предпочитам да работя сам по даден проект, вместо да ми прикачат няколко такива "специалисти" и да ми скъсат нервите.

20

Анонимен

преди 3 години

К'во?Търсим писатели на бози, по готови шаблони, дефинирани задачи и код на килограм.По наше му, ишлеме.Аман от нафърфорени писачи.А за капак и малкото което има потенциал, прегарят за няколко години.Играта е на хитреците, да се докопат до меринджейски позиции, и после а разказват такива филми.Е някой приключват рано, щото там не е само битка с качества, но така е моментния отрязък от време. По натам ще видим.

19

Анонимен

преди 3 години

за 4 месеца можеш да научиш някой да продава зарзават на пазаря.не знае как работи компютъра, програмист ще става.тотална деградация и профанизация на професията.

18

Анонимен

преди 3 години

За 4 години, може би.

17

ИТ специалист

преди 3 години

А колко месеца трябват на дългогодишен ИТ специалист да се махне от този сектор?

16

Анонимен

преди 3 години

Той и Бил Гейтс навремето каза, че 127К са напълно достатъчни, но май не е така. За 4 месежа ще могат да включват компютъра и да бъдат горди ромски IT.

15

Анонимен

преди 3 години

Направете пустото електронно правителства най-сетне!!!

14

София

преди 3 години

Работя с доста такива, преквалифицирани. Елементарни познания нямат, липсва им фундамент, на който да стъпят и разни такива измислени "програми" не ги учат на нищо, освен как да вършат работа по списък. Това да мисли, да има самоинициатива, да поеме отговорност за нещо - нула, батко. Да седне да научи нещо отгоре - нула. После ми обяснявай, че четири месеца градиш IT специалист. Не градиш нищо, просто обучаваш един бачкатор в кол център на процесите и тууловете, с които да си върши работата.

13

Анонимен

преди 3 години

Всички такива искат да примамят хората в ИТ сектора с обещания за лесно започване и големи пари. Реалността е съвсем различна - за четири месеца не можеш да разбереш къде се намираш, камо ли почнеш да пишеш код, ако никога преди това не си го правил. Всички такива фирми се интересуват само от лесно набиране на служители с умения на готова, в които нищо да не инвестират. Само да изкарват хиляди от тях и да се мръщат за увеличение от няколко стотин лева.