214

Анонимен

преди 3 години

А бе за какво да ходи в парламента бе ? Те не го викат да обяснява ,а го викат за плана за развитие.А компетентен по плана е Томето.Нали сеи направиха комисии за разследване ,да разследват ,а ако излезе нещо ,ще го вика прокурора ,а не НС.А ,БЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СТЕ.

213

Анонимен

преди 3 години

Ама как ги изпързаля пак тоя Бойко!Пак ги пусна да се търкалят надолу по пързалката.Много ме кефи.Ония ко кош ки толкова искаха да го разкарат ,че бързо ,бързо приеха оставката на правителството ,а после БОЙКО ,ЕЛА БЕ!И той им показа една патерица,хаххаххахах

212

Сергей

преди 3 години

Или от джипа или от болничното легло ,но кабинета ще бъде нареден и готов за управление.

211

Анонимен

преди 3 години

В стремежа си да търсят под вола теле - някои хора стават жалки като се съмняват в операцията и започват да правят свободни съчинения и есета на тема "Какво е патерица и има ли почва у нас?" Продължават да копаят под дъното с противоречиви обвинения. Не подценявайте Борисов! Той ако е искал да лъже-ще ви излъже класически. Толкова е опитен, че ви е бедна фантазията.Правилно си е поставил патерицата от страната на здравия крак. Има указания в интерет как се носи една патерица.Може да се провери.

210

Анонимен

преди 3 години

Правилният начин да държите патерица при травма на долен крайник е под ръката, която е срещуположна на пострадалия ви крак. Препоръчва се да поставите патерицата под мишницата от страната на здравия ви крак - или с други думи, от противоположната страна на пострадалия крак. Поставянето на патерицата на неконтузената страна ви позволява да се отдръпнете от контузената страна и да я натоварвате по-малко. По този начин тежестта се поема равномерно и се образува "триъгълник" - здрав крак, болен крак

209

до 234

преди 3 години

Преместване на равна повърхност.Трябва обаче да се има предвид, че методите се различават в зависимост от броя на патериците и техния тип. Разхождането с една патерица е доста лесно. Основният принцип е, че подкрепата се установява само от страната на здравословен крайник. Инструкцията е, както следва:- Подложката се поставя напред на разстояние от малка стъпка (50 см).- Опирайки се на патерица и здравословен крайник, те прехвърлят болен крак.- И тогава те правят здравословна стъпка.

208

Анонимен

преди 3 години

До уточнение и работи на изключен компютър .

207

Анонимен

преди 3 години

Винету е изперкал.Вече е полудял че не е вожд на племето.

206

Щирлиц

преди 3 години

Защо се крие този човек,все някога ще трябва да даде сметка за делата си и делата на ...партията му.Язък,че е бил слуга на Тодор Живков.

205

Анонимен

преди 3 години

Браво Толупе,ти си връо.

204

Кинези

преди 3 години

Почти всички пациенти които за първи път се налага да ползват патерица не са наясно от коя страна да я ситуират. Обяснението е просто. При ходене имаме стъпка на здрав крак, стъпка на болен + патерица. Когато патерицата е от страната на здравия крак стойката е много по стабилна.

203

КЛ

преди 3 години

,ми аз предлагам да продаваме билети за изявите на Баце. ще оправим фискалния резерв.

202

Сат Н

преди 3 години

ГЕРБ няма кадри.

201

Анонимен

преди 3 години

Останалите 5 партии тайничко завиждат на кадрите с които разполага ГЕРБ .Вярно е,че нямат шутове , дем,агози , усой-- ни.ци , нека-дър-ници , притежатели на медии за фалшиви новини , затова пък имат имат личности , които са спомогнали да тръгне България напред и това е неоспорим факт , както е факт , че няма никакви доказателства за всички обвинения към тях , но лъжите продължават за съжаление.

200

психиатър

преди 3 години

Така и така сте го приели, колеги, направете му и един електрошок, за да не се прибягва до лоботомия при обостряне на симптомите му в хода на заболяването.

199

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредното елементарно и некомпетентно решение,както и много други подобни в типично негов стил(Барба Гановски стил)!!!Жалко за Родината докато арогантната простащина е на власт!!!!Списък е много "интересен" и абсурден!!!Жалко за тези зависими,зомбирани и облъчени от Бг медиите(за тотална дезинформация в повечето случаи) наши сънародници плюс тоталните манипулаций и на тези избори(някои хора знаят за какво става дума) и резултатите са налице!!!

198

Анонимен

преди 3 години

СТРАХ СТРАХ СТРАХ

197

До 209

преди 3 години

Имаш не опит, а трънки! Патерицата винаги е откъм болния крак, защото я използваш вместо него! А от механика разбираш, колкото Инспектора от квантова физика!

196

неВалиден

преди 3 години

Понеже имам много сериозен опит с патерици, нека ви обясня, че патерица /канадка, бaстун/ се носят от към ЗДРАВИЯ крак. Целта е да поемат част от теглото на пострадалия крак. Такава е механиката на ходенето. И декларирам, че съм тотално анти-Герб. Но не мога да си изкривя душата когато чета глупотевини. Иначе всички доносници които познавам са Герб-симпатизанти.

195

Как той ще нарежда

преди 3 години

Нали си има министър председател който трябва да си ги нареди--- ей как забравих ,че това не е като нормалните партии ,а всички са му марионетки .И той се научи да го играе ,,почетен председател,,европейците не виждат ли тази ,,*** демокрация,,