234

Анонимен

преди 3 години

На мен ми писна от някакви драскачи и викачи, които имат решение за държавата от разстояние. Видяхме ги колко струват, като част от тях влязоха в парламента. Половината тука дават съвети от дивана и на по бира. ***

233

Анонимен

преди 3 години

Господина на снимката кога ще се научи да носи маска както всички редови българи - над носа?Решението е прогресивна глоба с удвояване всеки път при повтаране, като началната сума се определя от месечното заплащане например 50%, защото е възпитателна мярка и трябва да боли! Както го има в някои европейски държави!

232

Hxhx

преди 3 години

Аз съм бил на двата крака с изкълчени капачки и 1 скъсан менискус през 5г на крак. Първо гипсови шини после ортези за коляно.. не ми даваха и да си помисля да стъпва на крака с шина или ортеза. С две патерици куц куц всеки сам знае как му е удобно, но мен ме фрапира друго, защо тежестта е на оперираното коляно на други снимки.

231

Фалуса

преди 3 години

Пичове, Не разбрахте ли, че нищо няма да стане без Бойко. Колкото и да се пените по форумите и площадите, най-доброто за България си е Бойко. Ще мине някой месец и ще видите Дългия соп*ол да му целува ръката. Велик си Борисов, вървела си, караш с 300, не с 200!

230

Анонимен

преди 3 години

Това правителство няма да мине.................но и хората на Слави.................и те нямат капицитет.............ужас..................пак я закъсахме...............накрая пак БСП ще спасява България!!

229

Сат Н

преди 3 години

В интерес на истината той дори не се и подпира, а само я влачи и то откъм здравия крак.

228

Сат Н

преди 3 години

Разбрахме за пореден път, че тези, дето сме против ГЕРБ, не сме се събличали по физическо, а гербаджиите са се събличали по физическо.

227

Кафяв гербер

преди 3 години

Абе , армия , полиция и дипломация няма ли да има тази държава .За един овчар от Банкя питам

226

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Сегашните политици мнозинството над 70 гонещи 80 години средната възраст на политиците сегашните е 70-80 години а трябва да е 30 въпрос на време е

225

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Нещата ще се променят когато направим партията на безпартийните, пълна с млади 20-40 годишни хора и тнт , въпрос на време е

224

Анонимен

преди 3 години

Куклите на отпускаря оставкаджия Карабас Барабас.

223

Предайте на Симеон 2

преди 3 години

Свещи да палиш с тия пари и накрая пак да имаш пари ама да няма за кой да запалиш свещ!Замисли се 1/3 от Българите в страната са мъртви. И да ги върнеш и да не ги върнеш и да те хванат и да не те хванат пак свещи ще палиш!Най-обидното е да считаш хората за батериики докато не източиш от тях каквото искаш. Доколкото си спомням аз съм човек, а не бизнес начинание - същото важи и за държавата!

222

Анонимен

преди 3 години

От тази сбирщинна чалгари става "Трупа за чалга халтура"Да им дадат шоу по телевизията, да свалят некадърника Рачков. Тези са по-смешни и жалки, хората ще им се смеят истински.

221

Анонимен

преди 3 години

Любен Дилов-син е избран за министър на туризма заради твърдението си: "Светът е кръчма - да седнем всички на масата на властта и да ядем."

220

Чичо хари

преди 3 години

Министър на културата - Калин ВельовЛюбен Дилов -син е предложен за министър на туризмаХАХАХАХА ще падна. няма такава порнография.Още гласувайте за герб като ви е толкова акъла.Все големи капацитети в тая партия!

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230Това, което бъркаш с плач при разпускането на НОЩ беше колективна въздишка на облекчение. Не всички обичаме денонощно да ни наобикаля Торбалан. Само по-семплите и инфантилните харесват идеята за чичо доктор, който те плаши, за да те защити от "невидима опасност". Закономерно, това са привържениците на ГЕРБ.

218

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 239Защо да хабя себе си, като вместо това мога да очистя някоe вредно селсko парче-гepберacтче?

217

Анонимен

преди 3 години

ЕСП-европеиска сметна палата КАЗА--- НЯМА КРАЖБА..... ОБАЧЕ ПРИ ОРЕШАРСКИ И СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ЩЕ ВИДИМ ???

216

Анонимен

преди 3 години

СЛАВИ АКО ЩЕ НАЗНАЧАВАШ ПИЯНИ УЧАСТНИЦИ ОТ БИГ БРАДЪР ДА РЕДЯТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИЗКАРАШ И НАПОЛОВИНА КОЛКОТО НДСВ ?

215

Ейй

преди 3 години

Бойко, стара лисицо, всичките дружки на Славчо дето се бяха прилепили към ГЕРБ си ги сложил за кандидати за министри....Хи хи... Ама Слави може и да ги е забравил... то приятелството приятелство, ама сиренето с париии...пък и който плаща той поръчва музиката.