17

Краси

преди 3 години

Преди 11г. бяхме на дъното!След 11г. царуване на падишаха комуниста Боко Тиквата рием надолу!При тоооолкова *** народ-гласували и НЕгласували-бедност и мизерия !

16

Анонимен

преди 3 години

Господи, каква уста има това момиче. Може да влезе Титаник с 4 комина.

15

Анонимен

преди 3 години

Нейков ,на хората им дойде до гуша от кухо сценично говорени вече 30 години.Актуализации на бюджети и увеличение на доходите са чисти предизборни примамки!

14

Анонимен

преди 3 години

moite sardechni iskreni saboleznovania na ministara na obrazuvanietu i na babushka gianka takeva, kakto i na vsichkiti bg uchitili, prufesuri, duktoria, ducentia, akademicia, na ban, bum bum, besekatu, benebetu, bekapetu, unesesetu, ooneto ;-)

13

анонимен

преди 3 години

До споко Да наистина Зайкова е капацитет. Перфектен финансов експерт. Само, че на ГЕРБ не им трябват капацитети да се ровят в далаверите им. Там само невежи в областа на финансите и най-вече послушни.

12

споко

преди 3 години

Зайкова е капацитет ,Нейков да се учи от нея един химически молив да го плюнчи тетрадка и бюджета е готов.

11

Анонимен

преди 3 години

АЗ не разбирам какво лошо има в дефицитите? САЩ вече сто години я карат на дефицит, Гърция я кара на дефицит и има двоен стандарт на нашия?

10

Сат Н

преди 3 години

Ако някой е очаквал Борисов да не прави саботажи и да не залага мини, значи е наивен до глуп ост. Такова управление като неговото се изчегъртва само с огън и меч, но нашия народец е кротък и пак ще замижи и ще поеме к.ра... Само и само мир да е и да не ни се карат отвънка. Ананиев трябва да бъде държан лично отговорен за всички дефицито във финансите и да отговаря с главата си.

9

Анонимен

преди 3 години

Сега да им гледам сеира на слави, бойкикев и мутрите

8

Анонимен

преди 3 години

И какъв бюджет? Борисов раздава вече от чекмеджето, та дано се задържи още малко. Бюджет-йок

7

Анонимен

преди 3 години

До До Баче Кико ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА ЕКСПЕРТИЗА, КОЯТО СИ ДЕМОНСТРИРАЛ РАЗБИРАМ ЧЕ СИ ЕКСПЕРТ,НО ПОЗВОЛИ НА АНАНИЕВ ДА БЪДЕ ВСЕ ПАК ДОБЪР И ПРИЗНАТ- В ТОВА МИНИСТЕРСТВО Е ОТ НАД 30Г.

6

До Баче Кико

преди 3 години

Явно си невръстен и не си в час!Когато Ананиев спасяваше бюджета при всички премиери,явно си бил в ,,ташкент"! Всичко друго да, но това което си изръсил ,показва незнание,неграмотност,липса на жизнен опит и умствен капацитет!

5

Съвременик

преди 3 години

Един и същи човек е БЮДЖЕТАР 1 от 25 години насам,признат от всички,червени ,сини,пембени !!!Той прави бюджета след Виденовият фалит,оставил хазната само с 300 милиона!?! . При Костов,Симеон,Станишев,тройната коалиция и Борисов./двамата служебни Близнашки и Герджиков/до днес!!! Това е К.Ананиев

4

Баче Кико

преди 3 години

Що бе бюджета е перфектен, ако не вярвате питайте този демократичен кадър министъра АнаЛиев.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Всички развити страни имат ефективни национални системи за професионално ориентиране"И как ще стане това ?/ та *** не знае какво пише на табелата на селото -а той "говори' за професионално ориентиране -ахахахахахахаххах

2

ха-ха

преди 3 години

Тошко Африкански Челгаря, Бабикян, Хаджикян и другите мутри ще го правят бюджета. Те са спецове. Хубаво ще ни оправят.

1

Анонимен

преди 3 години

Отговорността за състоянието на държавата се носи от парламента, тъй като правителството е в оставка