12

детска песничка

преди 3 години

Хоп-троп, чичо леКовид хапе много злеСтрина Мина би ваксинаи след седмица почина, а съседът бай Иванпозитивен и засмянслед като се ваксинирапосиня и колабира Хоп-троп, чичо ле Ковид хапе много зле

11

Анонимен

преди 3 години

Ваксина срещу не съществуващ вирус какъвто е ковид 19 е шизофрения, аман вече от маскирани ковидо имбицили и ваксинирани такива!

10

Анонимен

преди 3 години

Нема страшно ние 20 годишно ирландско месо опукахме, всеки ден кремвирши набиваме, та една ваксина ли ще ни се опре.

9

До 8

преди 3 години

Понеже Астра е супер ЕС им прекратява договора още тази година след изтичането. ти наред ли си?

8

Анонимен

преди 3 години

Най-ме боли глава от коктейли с ликьор, но ги предпочитам пред коктейл от ваксини.

7

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо като 100% гаранция и абсолютна безопасност!! Всеки медикамент върви със странични ефекти, които се проявяват много рядко само при определена група хора. Така, че ако имате първа доза Астра и ви няма нищо, не слушайте глупотевините на щаба или на някой псевдо-експерт, а си сложете и втора Астра, без да се притеснявате!! Няма истински лекар, който да е на обратното мнение!

6

Анонимен

преди 3 години

Ваксизаврия. Хубаво име.

5

заплес

преди 3 години

Рисков фактор е всяко нещо, което повишава риска на човек да заболее. Според мазния тип рискуват всички над 45-50год на които им се иска да ядат, пият, даже и да пушат(нахалници бе) и да общуват полово без да се размножават .....:)))

4

79985

преди 3 години

Тези професори и специалсти от всякакъв ранг се държат с нас така, сякаш сме напълно неграмотни, не знаме чужди езици и ползваме единствено и саамо информацията, която те изливат от медиите. Те не трябва да забравят, че все още значителнаа част от българите са добре образовани и хора с богата обща култура, да не подценяват способността на българите да се ориентират сред непозната обстановка и притежават завидно умение да избягват опасностите и да оцеляват.

3

Анонимен

преди 3 години

"Той уточни, че ваксината вече се казва "Ваксзеврия" и може би е правилно да употребяваме търговското наименование, тъй като "АстраЗенека" е компания."Ваксината на Файзер - казваме й "Файзер"Ваксината на Модерна - казваме й "Модерна"Ваксината на Янсен - казваме й "Янсен"Изведнъж на ваксината на "Астра Зенека" й казваме "Ваксзеврия", щото малко трепе хора...

2

Анонимен

преди 3 години

Ваксини другия път, чиста субгенетика и експерименти с хората.

1

Мнение

преди 3 години

Едни професори казват едно,други казват обратното,трети друго и т.н.!Изобщо никой не е наясно!За това най добре е човек да не се ваксинира с тези ГМО буклоци!