31

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕЙ ЩЕ Я ПРОБУТАТЕ ТАЯ АСТРА ПАРИ СА СЕ ДАЛИ ЗА НЕЯ АКО ТРЯБВА НА ПРАСЕТАТА ЩЕ Я БОЦНЕТЕ АМА ЩЕ Я ПРЕКАРАТЕ

30

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛНО Е СЪС ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГАДНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!!!НЕ СЛУЧАЙНО ГЕРБ ИМА ДОСТА ГЛАСОВЕ!!!-----------------МЕН ЩЕ МЕ Е ГНУС ДА СЛАГАМ НАЙ-ЕВТИНАТА ВАКСИНА НА ПАЗАРА НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ!

29

АнонимеН

преди 3 години

ХРИСТИНА БАЦЕ ЛОВА, ЗАЩО НЕ Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ ЗА СКЛОНЯВАНЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ КЪМ САМОУБИЙСТВО!!!ДА КАРАШ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ДА СИ СЛАГАТ АСТРА ЗЕНЕКА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

28

Анонимен

преди 3 години

До До 29Умнико,как ще сравняващ ваксината срещу туберкулоза,с рнк инжекцията? Това ваксина ли е изобщо? Или дори векторната?! Ти нормален ли си?! Върви се ваксни,какво си седнал тук да пишеш глупости? Всеки си решава сам бъдещето.

27

АнонимеН

преди 3 години

ТАЯ СЪЩАТА НЕ СЕ СПРЯ ДА ХВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ТОВА БЕШЕ МНОГО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!---------ИЗОБЩО НЕ И ПУКА ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПОСТРАДА ОТ АСТРА ЗЕНЕКА ТЯ СЪВЕТВА ВСЕКИ И ДЕЦАТА ДА СЕ НАБОДАТ С НЕЯ!

26

?

преди 3 години

Няма да стане тая!

25

До 29

преди 3 години

Много знаеш колко време ти е проучван препарата за БЦЖ на съответния производител дето са ти го били преди 40 г... При сегашните R&D технологии за 9 месеца можеш да анализираш по добре даден продукт от колкото преди 50 г., са могли за 9 години да установят нещо.. Да не говорим че вече има половин милиард дози поставено при критично нисък процент с със усложнение

24

до 27

преди 3 години

Мда, твоето е бъдещ берач на малини с това мислене. Ясен си. Както и 80% от децата у нас де с пpoсти родители, като тебе.

23

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази простотия, как може да се предлага такова нещо? То е ясно, щом компаниите започнаха масово да правят тестовете с ваксините си с деца, ясно че ще дойде, то за това се прави, да ни го наложат, но що за човек си, какъв родител си за да предлагаш такова нещо?

22

123

преди 3 години

Е тук вече не сте познали. Бодете си вашите деца, моето не смейте да го пипате, че.....

21

Анонимен

преди 3 години

Ковизомбита, побърканяци жалки, престанете да сравнявате ваксини за тежки, смъртоносни болести, които са разработвани и тествани с десетилетия, със грипна ваксина, забъркана за няколко седмици, и пропуснала 95% от етапите на тестване!

20

Анонимен

преди 3 години

Децата у нас да се включат във ваксинационния план?-----------Не посягайте на децата, че глави шъ хвърчат!!!

19

Анонимен

преди 3 години

И в далеч по грамотните и развити общества като Великобритания или Израел ли са ,,луди" да си ваксинират децата?Ако не бяха ваксините за Морбили, Шарка или БЦЖ, дали щеше да е същото?

18

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМ ПОДПИС!ИЗПОКРИХТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ РРЕКЛАМНИ АГЕНТИ НА ШИТНЯТА АСТРА!ПОДПИШИ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ, "ПРОФЕСОРКЕ"!1!!ДА ТЕ ВИДЯ!ТАКА НА ДУМИ МНОГО ЗНАЕТЕ, А ПОСЛЕ БЯГАТЕ!

17

до 20

преди 3 години

Ще страдаме само в празната ти тиква, работеща за жълти стотинки. Всички цивилизовани нации ваксинираха първо умовете си, ама ***, всезнайкото (най-беден и най-пpocт в ЕС) не искал да участва в експерименти. Ще ти повредят робското ДНК, ***.

16

Ник

преди 3 години

не можете да оставите децата "незащитени" от какво? от това, че като вакситаназирате родителите им с няколко експериментални "шот-а" ще страдат децата им, та и те трябва да получат по няколко "шот-а", стерилни ГМО, вакситаназирани преди да са почнали да живеят.

15

ЛГБТ

преди 3 години

Това не е идея, това трябва да стане задължително, всички деца да се ваксинират, включеително и бебета! Напред в борбата с този кошмар!

14

Анонимен

преди 3 години

А тая каква е всъщност и от къде изпълзя? За кво ни занимават с някой, чиято работа е да пробутва ваксини?

13

Анонимен

преди 3 години

Няма никакеи проучвания за да се всксинират децата с ваксини които все още се изучават

12

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОДЖЕНДЪРИ НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА!