5

Малоумник

преди 3 години

Ходи на пазара на булки в столипиново

4

1

преди 3 години

Италианските и испански далавераджии обсебиха футбола с всякакви мръснишки номера.Собствениците на водещите английски клубове,които не са англичани се присъединиха.Сега 20 клуба са решили да приберат всички генерирани във футбола пари,останалите кучета ги ялиКато гушнат милиардите,ще привлекат по 40-50 най-добри футболисти,за да има кой да играе в първенствата,националните купи и собствената им суперлига.Всички останали затъват безнадеждно.Мерси,така мерцедес унищожи формула 1

3

Някой гледа ли?

преди 3 години

Гледате ли футбол от както играят без публика? Сериозно питам.Мен лично вече не ми е интересно.

2

Анонимен

преди 3 години

Още навремето, когато се сформира оригиналната ШЛ,споделих с приятели-фенове,че този прекрасен път,осеян с добри намерения и рози,води към порочно развитие на футбола.Неизбежното фаворизиране и обогатяване на големите отбори и пренебрегването на по-малките се случи и такива като нашите все по-рядко помирисват двете Евролиги.Генерирането на свръхдоходи и печалби на суперотборите, им даде самочувствие да пожелаят още повече власт и пари чрез тази Суперлига, която ще е края на футбола.

1

Анонимен

преди 3 години

Кои фенове не е искат? Това че банда вандали най вероятно добре обезпечени правят зулуми не означава нищо . Тея от УЕФА печелят стотици милиони да не мислиш,че ще те питат? Пазят си парите.Аз лично я искам. ШЛ е гледам след 16 финалите. Преди това какво да гледам? Отбор за 1 милиард срещу селски отбор ?Отборите да си решат сами НЕ под натиск!