79

Мизийски

преди 3 години

Цялата работа беше да се придобият квоти, за да могат тези клубове да се класират по служебен път в ШЛ. Сега четири, скоро 12. Ако си спомняте през комунизма имаше квоти за активни борци. Сега ще е нещо подобно, но за богатите клубове. Така де, нали новите болшевики управляват целия Западен свят скрити за либералната демокрация.

78

Анонимен

преди 3 години

До AcOrPИ като не изхранват 18дивизионните отбори, откъде ще дойдат бъдещите играчи. Я виж Лукако откъде е тръгнал преди да мине през Реал Мадрид, Челси, Евертън, Ман Ю и ИнтерОще колко много примери могат да се дадат? Роналдо да не е бил юноша на Ман Ю?Алчността ги заслепява, отдавна футболните клубове са фирми за правене на пари...

77

СИГУРНИ МАЧ0ВЕ

преди 3 години

Тотално ще разсипят футбола на малки парченца!!---СИГУРНИ МАЧ0ВЕ - prognozite1x2

76

Кико

преди 3 години

И в Испания има "Черепи"

75

Deutschland

преди 3 години

И аз не я одобрявам и само свалям шапка на великия БАЙЕРН и на немците като цяло за това, че са хора на място и не се полакомиха за пари. Deutschland uber alles, това е. Вари го, печи го, Германия си е Германия.

74

Самозабравили се

преди 3 години

Много си повярваха топ-клубовете. Преди години така си беше повярвал Гари Каспаров и през 1993 г., бидейки световен шампион по шахмат, реши да оглави професионална шахматна асоциация (ПША), независима от световната шахматна федерация ФИДЕ. Новата асоциация даже започна да провежда "свое" световно първенство по шахмат. Въпреки авторитета на Каспаров, проектът "ПША" се оказа несъстоятелен, основни спонсори се оттеглиха, ПША се саморазтури и с мача Топалов-Крамник, проектът "Каспаров" бе закрит.

73

До 70

преди 3 години

Суперлигата няма да клекне, защото има подписан договор вече, ще клекне УЕФА, макар че тя вече не им нужна по никакъв начин на големите отбори.

72

AcOrP

преди 3 години

хаха алчност било. Ми не точно, всички тези отбори са фалирали след 2 години ковид. ФИФА и УЕФА както и местните футболни съюзи ги оставиха да умират. И сега като отборите решиха да си вземат съдбата в свой ръце всички насъскано на война за пари. Да защото Суперлигата няма да храни УЕФА. И големите отбори няма да изхранват 18-та дивизия и селските отборчета, по родните първенства, и после да големите отбори били алчни...

71

Вторник

преди 3 години

Нали има такава приказка, вселената и човешката алчност са безкрайни.Дори, последните промени на ШЛ е извращение тласнато от жаждата за пари. Там играеха само шампионите на съответните страни. Абе , язе съм си Ок, ама се нагнетява обстановката по всички земни кълбета..Само Спартак Москва..

70

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че Суперлигата ще клекне пред УЕФА, но не вярвам да се разминат без наказания. Сити няма да бъде шампион, отсега е ясно, както и някой измежду Барса, Реал и Алетико и тн в Италия също.

69

Ковид

преди 3 години

Футбола вече е игра ,която е в залеза на историята си няма как някой да плаща например в Лудогорец на някакви *** по 300 хил. заплата, да не говорим за западните отбори какви цифри са 200 хил. паунда на седмица ,некога Стоичков го взеха Барселона за 1млн. долара ,сега един *** в Слабия струва толкова та така футбола залезе трибуните са празни , играта стана като плейстейшън и заложна къща но това приключва вижда му се края вече няма пари .

68

Анонимен

преди 3 години

Такава е природата на човека - алчни гърла.

67

До 66

преди 3 години

Значи банките дават кредити на Барса, защото са име във футбола, но иначе си работят на тотална загуба!? Приятел прекален си ***, за да ги коментираш тези неща - много ме съмнява, че знаеш какво е капитализъм.

66

Анонимен

преди 3 години

До 62Те искат да получават пари от банки заради името си, не заради постиженията си. Барса дават по 150 милиона за един играч, а от ШЛ могат да спечелят най-много 100. Това е много лош бизнес и сега се чудят кой да ги спаси. Това не е капитализъм.

65

Анонимен

преди 3 години

Какво ви дреме в крайна сметка?

64

Анонимен

преди 3 години

А шЛ е пълен провал.Само вдигат тв таксите и пускат черни и мешани и няма места за европейски момчета. Това евро ЩЛ ли е или Африка.

63

иван

преди 3 години

"Футболните клубове в Националната лига пропадат, пускат играчи и тези партиди получават Zoom призиви за откъсване." - това кой го превежда? :D

62

До 66

преди 3 години

Именно за това става въпрос, че големите отбори са глобални марки, а не отбори за местна европейска употреба от УЕФА. Те много добре са си направили сметката, че ще печелят много повече без УЕФА, което пък предизвика гнева на последните. Нищо чудно някои от мачовете или самия финал на Суперлигата да се играят извън Европа.

61

До 65

преди 3 години

И къде пък са написал, че трябва да закриваме футболни клубове и национални федерации? Напротив това му е хубавото на футбола, че е масов спорт и се практикува навсякъде по света, но според теб, ако не си най-добрия няма смисъл да играеш или да подкрепяш въпросния отбор. Ти си този който пише, че едва ли не би отишал на мач, само и единствено ако тук дойде отбор от ранга на Барселона, което пък ми подсказва, че ти си от онези псевдофенове, които подкрепят онзи който побеждава.

60

Анонимен

преди 3 години

Ами то стана така че тези отбори продават повече фланелки и артикули във Азия отколкото в Европа въпрос на време беше да потърсят по-голяма печалба след като имат милиони фенове по цял свят.