74

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

73

Анонимен

преди 3 години

"Браво" на чехите!И те вървят по пътя на България,към икономическото бунище - ще си купуват хЪмеркански ,както ние,ЦЕЛИ ОСЕМ виртуални щайги от преди 100 години,само за някакви си 2 млд.лева!Браво!Така се гради виртУномика!

72

Хавел се вам диви

преди 3 години

Както е тръгнало Прага скоро скоро мостли лайкли ще хлътне режим на "Гоненето на Вещици".Първо подгонват двамата специялисти по взривяване на казачоци,след което, до доказване че бягат едновременно в три посоки, те, чешките сладури (виж Мюнхен 33) те ще спрат да гонят двамата руснака бягащи в 3 посоки едновремнно защото ще има се вижда че са 8 (2^3) и чак тогава ще погледнат в тяхната бира която е станала по топла от 7градуса,не държи пяната си 7 минути а б ниската 2мм пяна са се удавили 68 мухи

71

L.

преди 3 години

Така кажете, че искате! То руски връзки в едни взривове, то български дестинации на бомбата. Да разбирам ли, че и Белене се активизира пак?

70

Вирус

преди 3 години

Муа-ха-ха-ха... Някой се изцепи яко, че Русия изнасяла храни на Запад. Майкааа...., ами да, изнася и я продават в руските магазини на Брайтън Бийч, Ню Йорк, в Париж, Лондон и Амстердам и НИКОЙ - дори руските руснаци - не докосват тези полуотровни продукти.А ако им откажат и *** атомна енергия и нефтените продукти от Руската Федерация ще остане само радная Масква.Ония са толкова пияни и дрогирани, че матрялът им за нищо не става.

69

Анонимен

преди 3 години

Чешките атомици са на ход да получат Нобеловата награда за принус във Физиката, която до сега твърдеше че енергията не се губи а само променя формата си на язява. Приносът на чешките полит-физици е че с новият лабораторен опит те успешно доказаха че Енергия се губи без да преминава в други изявленияда правиш хиляди литри пиво на ден и да го изпиваш за половин ден неозначава че ще можеш да правиш kW i MW aтомни енергии

68

Анонимен

преди 3 години

явно Цецо от асЕнсьора и Борето от хирургическата маса са уредили Прагата да сринат руския атомен енерго блок.Трябваше да изберем и Цецко в парламента. Само Цвюаро и съпругата на Сър Матю Харюсоновичи дел Чекмеджековичи да дигнат енергетиките на всяка успешна страна каквато е нашата

67

Аха!

преди 3 години

Ясно за какво бил тоя цирк с дипломатите и 2014 година!$6 милярда, Westinghouse и новото чешко правителство.Сега нас ще ни огрее нова цена на тока. Защо ли си мисля че няма да е по-ниска....

66

Вие за Чехите ли?

преди 3 години

Хитрата сврака - и с двата крака!:)

65

Абе Боби

преди 3 години

Стокооборотът на руснаците е от износ на твърди и течни полезни изкопаеми и малък дял оръжие! Друго нямат и не могат да предложат! Това е положението с руския пазар!

64

do 69

преди 3 години

Не знам кой как ги работи чехите, но със сиурност не са били щастливи 45 години под руски ботуш.Жалко, че болшинството нямате възможност да си поговорирте с чехи, поляци, унгарци, естонци, литовци, да придобиете представа, те какво мислят за Русия.

63

Анонимен

преди 3 години

Чехите ги работят по нашата програма.Нищо - поне не сме сами будали.

62

123

преди 3 години

Умишлено грешна бройка от този ***. Строят се руски АЕЦ само в Русия, навън се разширяват само 2-3 стари АЕЦ-а.

61

vlady

преди 3 години

BWR са с отрицателен температурен коефициент на мощността аналогично на PWR включително руския вариант ВВЕР и авария като в Чернобил е невъзможна.

60

vlady

преди 3 години

До анонименРБМК имаше сериозни конструктивни недостатъци и беше склонен към неконтролируемо нарастване на мощността, преди Чернобил има няколко аварии със сравнително малки последствия само заради благоприятно стечение на обстоятелствата. Най-сериозните са Ленинград 1975г. и Игналина 1983г. и всяка от тях е можело да се развие като в Чернобил. Едва след голямата авария се вземат мерки за отстраняване на опасните недостатъци. В Япония се ползват BWR, които са коренно различни от РБМК.

59

Анонимен

преди 3 години

До БобиКазвал съм ти много пъти, ходи на психиатър, дано ти помогне. Затова нормалните хора те гледат странно в реалния живот.

58

Анонимен

преди 3 години

До БобиПри русофилите внезапно се появиха неясноти защо аджеба руснаците са изключени от търга.Направо ще ме скъсате от смях.

57

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 55Ти се шегуваш, колега!

56

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 55Ти се шегуваш, колега!

55

Оня

преди 3 години

За неразбралите да кажа - Необятния руски пазар е колкото този на Камбоджа , Тайланд , и по-малък от Малайзия ! Та така другарЕ , па вие продължавайте да си плямпате колко велика е матошка рус , и как без нея не може !