24

Анонимен

преди 3 години

a malkite bg predpriemachi kakvo iskat?

23

Анонимен

преди 3 години

"Планът" представлява 20 млрд ЗАЕМИ, които държавата трябва да вземе и да раздаде на послушни идьоти, а Борисов трябваше да бъде човекът с черпака, който сипва порциите. Добре, че го изритахме и дано никога не се приеме подобен "план" !

22

Праведен

преди 3 години

До Анонимен 20Направете си план, чалгари !

21

Анонимен

преди 3 години

Искате, ама няма. Първо ще трябва за новите партии, после за депутатините по единично и ако остане, ще има и за други.

20

Работник

преди 3 години

Тези работодатели защо не си намалят малко печалбите и да дадат въздух на робите български? Докога само ние ще даваме милиарди на тях - алчните робовладелци??? Да дадат сами на себе си !!!

19

До 24

преди 3 години

Парите се дават безвъзмездно даколкото разбрах.Но трябва да се заложи много повече и за социални разходи.Велев богатия индустриалец хич не ги обича социалните ,и е върл противник на увеличаване на заплатите.Ако си спомняте как обиждаше хората и профсъюза че били мързеливи и какви ли не,когато трябваше да се вдигне МРЗ ,а тя беше към 350 лв,но въпреки него и обкръжение робовладелци с триста зора стигна 650 лв.Тенденцията беше за 700 лв.но тия врякнаха ,че сме в пандемия

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Япония отскоро като иновация са въвели роботизация заНищо лошо нека дадат пари на роботи но тогава да дадат на всички бг . Може да теглят и заем за роботи а не както дават по 5 бона заем за ковита но после трябва да се върнат.

17

До 22

преди 3 години

Велев иска да се модернизира безплатно,но цената на крайния клиент няма да намалее

16

Сат Н

преди 3 години

От какъв зор цял народ трябва да се бръкне и да подари примерно фотоволтаичен парк на отделно взет назначен "бизнесмен"?

15

Анонимен

преди 3 години

В Япония отскоро като иновация са въвели роботизация за беритба на ягоди.Робота откъсва всяка ягода за 9 сек.без да я наранява и я поставя в шайга.Започнали са да орат с трактори управлявани от роботи.Роботите се правят перфектно.Удоволствието е скъпо и не е навсякъде но бъдещето върви натам.Обясниха че е заради липсата на селскостопански работници и най вече липсата на желаещи.

14

Анонимен

преди 3 години

,,Ние предложихме за иновации и технологична модернизация над 1 милиард и допълнително 700 милиона за производство на ел. енергия от ВЕИ" - синът на Велев е яко в бизнеса с ВЕИ.

13

Анонимен

преди 3 години

moje, s dvoina lihva.

12

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто е пълен отказ от тоя айдушки план.

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо не трябва да им се дава, да си продадат мерцедесите и вилите и ьа се цифровизират.1400 милиона, тия кво си мислят, че заради тях трябва да печатаме пари ли? Най-доброто е охлен отказ от тоя айдулки план.

10

Анонимен

преди 3 години

Ей, това новата българска буржоа много си повярва. Западния социализъм могат да си го позволят малцина държави, благодарение на натрупания капитал от колонии, но нашите бивши комсомолски секретари се развинтиха в мечтите си. Нещо за повишаване на заплатите и социалните вноски?

9

Анонимен

преди 3 години

"Подобряване квалификацията на хората" - само че като изкараш един курс на който ще те пратят трябва да подпишеш едно много хубаво договорче, че нямаш право да напускаш 3 години, а те по всяко време могат да те уволнят. А всъщност фирмата не е платила един лев от нея си, защото всичко е с Европейско финансиране, демек данъците на хората, демек твоите данъци които сега тези ще усвоят.

8

Анонимен

преди 3 години

Парите по стария план ги опукахме за обученийца на секретарки по компютърна грамотност в наши фирмички, мищо не се губи, сега трябва нов план, да лапкаме за ваша сметка. Милиард и половина ще ни дойдат много добре, пък вие си плащайте.

7

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ви се даде, пак ще са ви малко! Бездънна яма...

6

Анонимен

преди 3 години

1,7 милиарда за ВЕИ при условие е България похарчи 4 милиарда за АЕЦ ???

5

Анонимен

преди 3 години

500 милиона лева за подобряване на квалификацията на работещите хора.Ами за неработещите нищо и те си остават без работа.