22

Един от Юг

преди 3 години

"Българе и "Чинари" обърнете се към "Има такива Чалгаре" в народното събрание!

21

Красота

преди 3 години

Нищо общо с грозните истъпления на протестърите дирижирани от кукловодите на Радев!

20

Анонимен

преди 3 години

Това е началото на бунта срещу протестърската диктатура!

19

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли някой от кметовете на София не може да заплати и организира концерти за песни и хора на ансамблите из градове и държави или участие в телевизията и други инициативи в помощ на ансамблите, как за Рашидов все се намират връзки и средства,а за дейците на народното изкуство не се намира?

18

Анонимен

преди 3 години

Това не са български носии,а подобие, а на празниците,носиите са празнични и не са с обикновени забрадки, дайте им пари на хората да им ушият едни истински български носии и аксесоари!Ами организирайте и платете концерти на тези хора,поканете ги в телевизията,на интервюта,на международни фестивали,по празници,за да се издържат!

17

Анонимен

преди 3 години

Въййй страшен протест. Какво ли ще правят лелките дето събират левчета за вход тоалетна в публичните ***, ако излязат на протест, че им е намалява клиентелата. Не ми се мисли.

16

Анонимен

преди 3 години

"Бате ,бате, дай пари "стана работата .Нали искахте демокрация , самодейност така както се казва?

15

Анонимен

преди 3 години

Да пред болницата,с чудотворнатапесен на" Писмо до Америка".Коленцето на Баце е леко ожулено ище му мине като на кутре.Още утре щеподкара джипката.Ех ,този план за развитие.То да бе преразказ по картина,а то предисловиеза някакви пари.Баце е прочел самоедна книга,където за всичко се вика-Хау.Няма чувства,изпитания характери,притеснения,борба,изкушения...Да се въведе ценз,кой докъде е.Все едно механик да говори ,за нанотехно-логия.Спрете!!!

14

Протестерете са върн

преди 3 години

Пукна пролет и те се пръкнаха.

13

ШибиРиби

преди 3 години

Закривайте ги тия хоротропци. По една мотика и на къра. Да кОпат в народни носии.

12

Анонимен

преди 3 години

Ние сме ансамбъл "Танца на отсечената кайсия". И ние не сме получили помощи! Борисов е ***!

11

ГЕРБ

преди 3 години

Що не вървят на м....а си

10

митко

преди 3 години

Да ама Боко Тиквата вече една година не смее да стъпи в центъра на София.Протеста трябва да е в Банкя.Или в болницата където банкянската булка е получила контракции.

9

Anonymous

преди 3 години

Сума ти народ лежи в болницата и умира, а нашите излезли на площада да се кипрят и да танцуват.Срамота!

8

Анонимен

преди 3 години

И без това учиндолския нъ.ркоман ще ги закрие...

7

Анонеимен

преди 3 години

Те сега ще видите кон боб яде ли.Няма го вече "лошия" Бойко дето даваше пари кой откъдето ревне.Ходете да ревета сега на Чалгаря,на сестра Галева и на другите там дет щели да ви опраят.

6

аре бе

преди 3 години

с нетърпение чакам протест на чалгарки и чалгари , сузанитки , миски , плейки и други такива кухи *** .

5

Анонимен

преди 3 години

Аман от мързели.И това било професия.Тропни ,скочи и хайде парички. Не става тая,ходете малко работете. В няко магазин,в склад,на село на някоя нива,вземете си прасенца ,колички,кокошки и после като свърши те работа,на танци и пеене.

4

До 1

преди 3 години

Днес не сме 4 май, а 19 април. Помниш ли на кой ден след изборте узнахме официалните резултати? Утре ще бъде връчен мандата на ГЕРБ. те могат да спестят време,като върнат мандата веднага. Не си научил урока си за днес - двоййка.

3

Анонимен

преди 3 години

Хората на времето танците са ги позвали като забавление,сега изкарват пари. Да вземат да отидат да по-работят малко като истинските хора.Да копат малко,да доят крави,да гледат прасета,да чистят ***.Да ми се махат от главата.