442

Да

преди 3 години

връща милиардите.

441

А

преди 3 години

Когато погледнеш гласуванията на коментарите по-надолу може да се прецени колко му вярва народа на тоя.

440

бб

преди 3 години

направо заслужи златна малинка

439

Платини-Неподкупният

преди 3 години

Търсят Бойко за президент на Суперлигата. Крие се, защото не е алчен.

438

Анонимен

преди 3 години

И аз имам скъсан менискус от има няма 20 години, не съм се оперирал, та и баце кога по-точно го е скъсал, нещо планова опрация май за да не ходи в парламента, аман от артистични изпълнения....

437

Анонимен

преди 3 години

Докато писал на колено новият кабинет и скъсал минискус.

436

434

преди 3 години

Кой може да си направи ЯМР веднага след като е ритал мачле-само мутрите.Обикновенните хора чакат

435

ПроСоТо

преди 3 години

какъв "футбол" може да играе тоя *** бе?!..Сигурно е спукал хемороидите,получени от постоянното му седене в "джипката"..

434

Бай Ганя

преди 3 години

Смятай ако го барна на ММА спарингче.хахахахах

433

ира

преди 3 години

Абе еднин път ляво един път дясно коляно как с тези болни колена се справя с Мата Хари в спалнята не ми е ясно . за нея не го болят колената май

432

1

преди 3 години

До Анонимен-478 ,на никого не завиждаме,и не ни интересува личния живот на слънцето,че бил се контузил,бил си скъсал ластика,с такива глупости да не занимават българския народ,това искаме.

431

Анонимен

преди 3 години

Много му завиждате бе тpoлчета жалки... Нямате ли си личен живот, че си врете носа в чуждия?

430

Искане

преди 3 години

Изправените Мутри и Тошко Африкански искат да видят Боко. Ще му ходят на свиждане в Пирогов.Даже са му намерили доктор , който може да го излекува без да се прави операция , само с протестантски лозунги.

429

Сиганин

преди 3 години

На Джипко менискуси не му останаса, ако е професионален футболист да е инвалид вече

428

Анонимен

преди 3 години

Типично по бандитски,спомням си как се разболяваха всички мафиоти когато съдът им търси обяснение за престъпленията, така и този бандит от 90-те се крие когато трябва да дава обяснения пред народните избранници ! Бил опериран, и сърце да му сменят никой няма да повярва на престъпник, а има и интернет, жива връзка,да се включи на живо и да отговаря на въпроси на депутатите, късал съм минискус,опериран съм, лека операция, може да говори от леглото пред скайп или друга електронна форма ! Измамник !

427

Някой запознат,

преди 3 години

Може ли да обясни с какви пари е платена тази операция? От касата, лично или как? И всеки гражданин на България играл футболли ще получи същото отношение, в такива срокове?

426

Този толуп,

преди 3 години

до последно ще смуче народни пари! Нали се вижда каква е мешка, пък и на футболист се прави. Трябва мозък да му присадят, направи България за смях!

425

Анонимен

преди 3 години

Ей,мишок,още не ти е свършил мандата.По пътищата нови срутища,държавата е на автопилот,връщай се ,че те чака работа,работа,работа.

424

Анонимен

преди 3 години

Все пак може да му дадат една джипка с автоматични скорости и да се придвижи до парламента в сряда ,когато трябва да се яви пред "народния съд"...

423

Анонимен

преди 3 години

Абе,това ли беше оня бабаит,който всеки ден ни се караше от екрана и дуеше перки пред мисирките колко велик и неповторим е?Сега гледам един страхлив мишок,който две седмици се крие от народната любов и се чуди какво да измисли за оправдание.