18

Анонимен

преди 3 години

С две думи, българският народ е поставен в крайно неравностойна позиция спрямо богатите западноевропейци (и не само...), които без проблем ще изкупят всяка педя българска земя. Така драги ми сънародници, ще станете гости в собствената си (някога) държава. Ще искате разрешение да се движите по земята отредена за вас, бранена с кръв и с цената на хиляди загинали български предци!

17

Колю масура

преди 3 години

Пенсионерите имат 85% наследници! Така че не си правете сметки, ще сгрешите!

16

Анонимен

преди 3 години

Само в следващите 10 години 1 милион пенсионери ще починат и ще освободят близо милион жилища. Колко ще струват според вас ?! хахахахахаха

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам какъв инвеститор ще инвестира в имоти в страна с демографска катастрофа !В момента много хора се набълбукват с имоти и си въобразяват, че са спасили парите си от инфлацията ! Бъдещето обаче ще им покаже колко грешат !

14

Анонимен

преди 3 години

София тази година за първи път няма прираст.

13

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха мамини сладки, ми той пазара на имоти вече 15 год е в евро, я погледнете всеки единсайт, всичко е в евро. А това за фондовете е пълна глупост, до сега който искаше е купили то на по-ниски цени. За какъв валутен риск говори този ***, по отношение имотен пазар такъв няма еврото си е евро навсякъде. Цените на имотите в най-големите 5 града са абсолютно надценени, водени от паническото поведение на купувачи и откровенно антипазарни лихви на банките. Балона е на MAX.

12

софиянец

преди 3 години

Преди време бях говорил с французи и италианци - казаха ми, че с приемането на еврото цените на всичко са се вдигнали, включително и на имотите е цялата страна. Предполагам, че и при нас ще стане така.

11

Пак шъ идем пупарътъ

преди 3 години

Някъде към 2002-3 цените на жилищата от долари минаха в евро. И за кратко време подскочиха няколко пъти. Докато се натуткам да убеждавам мъжа ми, с тия пари вместо малко жилище вече не можахме и надземен гараж да купим. Пак добре, че имаме един приличен кафез.

10

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

България на 6 морета . София ще е най-скъпият град в Европа и 2-ри във света

9

Анонимен

преди 3 години

При положение, че и сега практически имаме твърд курс към еврото, не виждам никакъв смисъл да се отказваме от лева. И между другото, колкото по-скоро се откажете от мечтите за безплатен обяд (европейските милиарди), толкова по-добре.

8

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се приема никакво евро, даже напротив - трябва да се изолираме от тия луди.

7

Георги

преди 3 години

Давам пример с инвеститор от Италия - искаше да прави завод за преработка на стр. материали до морето. Каза че да му искали рушвеб в МОСВ, кмета му е искал рушвет, отделно се опитвали да му продадат земята 3 пъти над пазарната цена. Човека беше възмутен и си тръгна. Казва - ако това беше в Италия от общината щяха да ми дадат на преференциална цена земята и да ангижар човек да му помага с документите. При нас всеки гледа да краде. За това ни е бедна държавата.. от много тарикати

6

Георги

преди 3 години

Занимавам се с имоти от почти 20год. И съм почти сигурен че почти нищо няма да се промени. Като влязохме в Европа имаше една вълна от сделки с имоти. Тогава направих доста пари. Основно англичани купуваха. После братята роми като им окрадаха имотите взеха да ги разпродават. Дори и в момента имам около 20 лични имота, които не мога да продам и на цената която съм ги взел преди 10-12години. Селата ни на практика са оглозгани. При нас не живееш ли в имота си - крадът го. Апартаменти има бол..

5

Анонеимен

преди 3 години

Ще влезем в еврозоната с Чалгаря ли ?...кога ни цъфнат налъмите тогава.

4

Анонимен

преди 3 години

Как ще се отрази на нормалният човек. За мафията се знае. Това е вупроса.

3

1280

преди 3 години

Приемането на еврото носи повече позитиви за държавата отколкото за хората.Но е неизбежно и никой не ни пита.

2

Туск

преди 3 години

Тия фондове за дето дрънкат в статията няма да дойдат тука само щото сме евтини. Като видят за кви дураци става на въпрос и как наемателя се пазари като *** за 300 евро наем на двустаен за 100 хил евро направо ще си вложи парите в хановер. Самият аз имам 35 апартамента, 13 гаража и 4 апартамента в Хановер. Тия фондове ги знам перфе, няма да дойдат.

1

Елемаг

преди 3 години

Освен ХАПарцумян,не знам някой друг да иска еврото!Защо централната част на София продължава с глупостите си!!!БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ЕВРОТО!!!