96

А подпорната стена

преди 3 години

на мъжлето си, няма ли да подкрепи? Стига сте мъчили народа със шайката на Боко, разкарайте ги тези ***!

95

петкано,

преди 3 години

няма кой да те чуе-навсякъде сме затънали благодарение на вас-стига позиране

94

до 103

преди 3 години

Нашият хубостник Гебрев е изнасял оръжие за Ислямска държава.....и това е ставало с мълчаливото съгласие на българската държава....после се жалвал, че бил тровен с Новичок...........чехите също за замесени..............за тях важно е да изкарат руснаците криви и виновни............а колко невинни деца загинаха в Сирия заради контрабанисти на оръжие като Гебрев??

93

Ами сега?

преди 3 години

Чехия замесена в акция за международен тероризъм, при това призната от чешкия премиер! Чехия държала боеприпаси на склад, предназначени за контрабанда от български контрабандист на оръжия - краен получател Ислямска държава в Сирия. Според чешкия премиер Чехия и един български търговец на оръжие са виновни за смъртта на стотици хиляди убити от ИДИЛ с чешко оръжие...Четете внимателно - политиката на Чехия се оказа политика на международен тероризъм според техния премиер!

92

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Тая пак доказа, че за нищо не става!

91

Анонимен

преди 3 години

Отвличане на вниманието, нащи вътрешни проблеми сме упапали та с чужди се занимаваме.

90

Диана

преди 3 години

Разбира се, че всички сме за независимостта, суверинитета и териториалната цялост на Украйна - въпросът е за независимостта, суверинитета и териториалната цялост на Русия! Русия твърди, че много нейни исконни земи са окупирани административно от Украйна и точно тук е проблемът...Не може да се нахвърляме на някой, който търси исконното си право! Ето защо проблемът е политически, а не военен...Украйна е нагла по отношение на Русия и точно за това не иска директни разговори с нея!!...

89

Анонимен

преди 3 години

А бойкото може да отиде прислужникв американското посолство в Москва.На американците са забранили да синаемат обслужващ персонал от рускиграждани.

88

ha ha

преди 3 години

А на Русия дали го подкрепя 'суверенитета'?

87

Анонимен

преди 3 години

Ушaнките Чепига и Мишкин пак изложиха тежко главната yшанка Путин. Не им върви на братята yшанки винаги се провалят в тайните операции.

86

Делово предложение

преди 3 години

Руските власти са забранили на посолството на Чехия да наемат руски граждани на работа в посолството. За български граждани и гражданки такава забрана засега няма. Захариева следва се възползва от това и да побърза да се цани за чистачка в чешкото посолство в Москва. Така тя ще може даде личен пример за безкористна подкрепа на последните действия на официална Прага.

85

София

преди 3 години

Ех че хубава усмивчица... ах ах ах

84

Анонимен

преди 3 години

Ало г-жа министърката, като България подкрепя Украйна срещу Русия утре като стане мурабето ще пратите ли вашите деца да се бият за Украйна ,аааа... или само на приказки сме много големи и каквото ви наредят от Вашингтон и Брюксел такова се говори..че той бай Тошо навремето беше по-независим от вас сега...

83

Анонимен

преди 3 години

Володя, сложи ги на място, че ми писна от европейски изродили.

82

Чепига

преди 3 години

С Мишкин през 2015 организирахме фойерверки и във ВМЗ Сопот, но понеже шефовете на службите ви са наши хора, в България можем да взривяваме и тровим безнаказано! Все в порядке!

81

Анонимен

преди 3 години

Незабавно излизане от ес и нато или ни чака съдбата на хитлеристка коалиция.

80

Щирлиц

преди 3 години

България "подхрюкивает",както звучи на руски българското "г.Р.ух.тИ".

79

иво

преди 3 години

Света се тресе,а Боко е в болница със спонтанен аборт.Е по-жалко правителство не сме имали.Съд и затвор за тези.

78

Анонимен

преди 3 години

До 5678Учителка съм и съм съгласна с вас.

77

Анонимен

преди 3 години

Мин. Захариева, бихте ли се изразявали по-прецизно: Българското правителство подкрепва правителствата на Чехия и Украйна.