12

уефалона

преди 3 години

До тЧелси имат ШЛ, ***, а отборите не са 20, а 12. Тотнъм и Арсенал също имат европейски купи и финали за ШЛ! Хайде се ограмоти малко преди да говориш глупости.

11

т

преди 3 години

"Кашата става пълна.Не случайно големите напускат блатото ШЛ.То отдавна не е за гледане.Отделно футболът е демоде и няма значение вече формата."Кашата е сътворяват 20те отбора от Суперлигата....толкоз супер ще е да си играят по 5 пъти на година помежду си, че нямам думи! Отделно ква супер лига е нещо, в което играят някакви средняци от Англия и Италия? Арсенал и Тотнъм кво точно са печелили в Европа? Челси има една купа на УЕФА и толкоз, отбори, които ще паднат лесно от поне 30 отбора в Европа

10

Анонимен

преди 3 години

"Тези шмекери, от УЕФА,нещоне вдяват.Бройката мачове ,не променянищо.Изложиха се."Мисли бе баце, като увеличиш бройката на мачовете ще увеличиш и цената на правата и приходите! Това им е целта да изцоцат още пари от ТВ правата! Което не е лошо, ако форматът е по-интересен!

9

Анонимен

преди 3 години

Кашата става пълна.Не случайно големите напускат блатото ШЛ.То отдавна не е за гледане.Отделно футболът е демоде и няма значение вече формата.

8

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо бяха уредили трансфера на Житко Би Битков в Барцелона, той взе, че се контузи

7

Футболист

преди 3 години

Предстои трансфер на сестра Галева в отбора на Барселона - там се наточили за хголям купон с нея с оргийки.

6

A3

преди 3 години

promjana ne e losha. ama zapazeni mesta za njkoi otbori e absurd. ne e chestno sprjamo tezi koito sa se klasirali po sporten a ne finansov pat...

5

Анонимен

преди 3 години

Нито ще ми липсват Ман Сити,нито Атлетико Мадрид,Тотнъм,Арсенал и Интер. Юнайтед вече са гола вода,но все още са някакво име. Единствено Милан,Ювентус,Реал,Барса и Челси до някъде. Но с кеф ще си гледам Шампионска лига без всички тези отбори. Като напраскат мачовете от тази суперлига само по платени канали да видим какъв интерес ще има извън феновете на тези отбори. И след 3-4 г като им омръзне на хората да гледат едни и същи отбори съвсем ще падне интересът.

4

уефа-мафия

преди 3 години

УЕФА ЛИКВИДИРА ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ, СЪЗДАДЕ ПОРЪЧКОВИ СЪДИИ, УНИЩОЖАВА ФУТБОЛА. НО И ТОВА НЕ СТИГНА НА НЕНАСИТНИТЕ КЛУБОВЕ - ГРАНДОВЕ, ЗАТОВА ПОИСКАХА СУПЕРЛИГА ДА СИ ПРАВЯТ. а това е лигата на лигавите ревльовци, които масовият зрител ще бойкотира, но футболните фенове - и д и оти с мозък за осми клас ще боготворят.

3

Анонимен

преди 3 години

УЕФА ОТ ГОДИНИ ДИСКРИМИНИРА ОТБОРИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЗА ДА ПРИВИЛЕГИРОВА ОТБОРИТЕ ОТ НАГЛИЯ ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ. ТО НЕ СА СЪДИЙСКИ ТЕСЛИ, ТО НЕ Е РЕДЕНИЦА, АЗ ОТДАВНА СПРЯХ ДА ГЛЕДАМ ТИЯ ЕВРОГРАНДОВЕ И ФАЛШИВИТЕ ИМ ПЪРВЕНСТВА, КОИТО СА ИЗЦЯЛО В СФЕРАТА НА ТОТОМАФИЯТА. НЕСЛУЧАЙНО ВСЯКА ГОДИНА ПАДАХА ЧАСТ ОТ ТЯХ ОТ СЛАБАЦИ И НЕ ВЛИЗАХА В ШЛ, ЗАТОВА УЕФА ИМ ГАРАНТИРА МЕСТА В ГРУПИТЕ, КОЕТО Е СКАНДАЛНО НЕРАВЕНСТВО.

2

Анонимен

преди 3 години

Суперлигата ,е за съвсем друга философия.Тези шмекери, от УЕФА,нещоне вдяват.Бройката мачове ,не променянищо.Изложиха се.Уефаджиите спихнаха.Да има транслига,много важно.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако забутаните федерации като нашата бяха вдигнали глас и ревнали,че спират националните си отбори от всякакви европейски първенства,клубните отбори от евротурнирите и да видим дали тези 4-5 страни които се правят на тарикати нямаше да се откажат от тази идея. Ама в Бфс то си трайкат. Нали така е по-лесно. С наведена главица и да си взимат заплатките.И после нашите отбори имат бюджет 5 милиона,а онези взимат приходи от тв права по 100 милиона на сезон и купуват най-добрите играчи. Ходи ги стигни