57

Котарака

преди 3 години

Каква международна като всички астронавти тренират при руснаците летят със руски ракети и частите са руски

56

Вирус

преди 3 години

Тази орбитална станция отдавна не е руска, а МЕЖДУНАРОДНА.От съветчаните са останали съде "качествените" ламарини и донякъде - част от дуварите и затова дават дефекти, като ламарините и двигателите на автамабилите им.Щели да правят атомен двигател. Нали направиха един и гръмна. Явно не са си взели поука, че с този технически персонал и възможности могат да се самовзривят, а това ще е добре за целия нормален свят.

55

Анонимен

преди 3 години

Рашките от две години искат да оставят станцията. Имат си собствени проекти.Не им се занимава със 'санкционни' ортаци.

54

От USA

преди 3 години

Като им замръзнаха перките на Тексас тази зима и почнаха да мръзнат ще трябва друга песен да запеят. То и това може да се случи в Чехия, защото Зелените енергии са само за допълване, но не и за основни енергоизточници!

53

Ваня

преди 3 години

До Анонимен Не знаеш ле , чу всички други --акат в руска тоалетна??? Затова им казват, кога ще напуснат за да си правят тоалетна?!

52

мазепа

преди 3 години

До 11ДНР се казва модулът или ЛНР. И двете са правилни.

51

11

преди 3 години

Последно - "Земя" или "Заря" е модулът, бе МИСИРИ.

50

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ос.раха МКС и сега бягат. Всъщност те направиха същото и с Източна Европа, ще направят същото и с Крим, ДНР и ЛНР. Това им са възможностите.

49

Анонимен

преди 3 години

"беше обсъден на среща в Космоса с руския президент Владимир Путин на 12 април." - не знаех, че Путин е летял в космоса. :)

48

Анонимен

преди 3 години

Руският модул е де факто необитаем от 6 месеца. Корпуса целия е на цепнатини и изпуска въздух, тоалетната не работи, постоянно се повреждат и отказват жизненоважни системи в него. Цулото време руските космонавти губят в нескончаеми ремонти и пушене на дупки. Много е неудобно за велика Русия да се моли на бедна и нищожна Америка руските космонавти да ползват тоалетната на американските астронавти. Ето за това решението на товарищ Путин Русия да напусне МКС е много навременно и свръх гениално.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70"Специално на НАСА марсохода се разхожда в американската пустиня уж на Марс. Същата холивудска продукция като и кацането уж на луната някога"Когато имате нужда от терапия русофилите прбягвате веднага до фантазиите на паралелната "реалност".

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68"Ама как да ни си придставя кат си от "другия бряг" тъй и си убичъш мъже тъй да ти са радват"Най-ме радват такива като теб, дето говорят такива неща, но само на ръчна я карат. Тва е дефиницията на "обичаш мъже". :)))))))))

45

ЛОГИЧНО

преди 3 години

След масовото производство от 1998 г насам /за военни цели /на плазмените летящи чинии TR-3B с ядрен двигател, творение на знаменития Едгар Ротшилд Фуше и на безпилотните космически совалки Х-37В, космическите познания на Америка много напреднаха и е много вероятно да отпадне интереса на американците към МКС. Още повече, че при нажежената политическа обстановка между Русея и САЩ, интересът съм съвместни космически изследвания рязко спадна.

44

Анонемен

преди 3 години

Колкото рашките работят по новата Волга и Лада дето все излизат от 30г. ама все ги няма,толкова и по нова станция работели.По кво работят кат немат пари бе..ха-ха.

43

Анонимен

преди 3 години

Колко е жалка Русия.. Хората с три марсохода се разхождат на Марс, имат апарати из цялата Слънчева система, а коааката Русия не може да излезе от геостационарна орбита :) Да им пожелаем от сърце все такива успехи :)

42

Рушофилски трол

преди 3 години

Доста рано си се надрусал беГендар....абе Qукувиц0, не можаш да си представиш, че някои се намират на другото полукълбо на плоската земя?

41

Анонимен

преди 3 години

Речника на телефона бе е*д*о*т. Нещо ли се четеш.

40

Анонимен

преди 3 години

С фитнес елиминират краварника.

39

Рушофилски трол

преди 3 години

"технически неизправности"...........И в производството на ново поколение самовари, също изпитват тези "неизправности"..........от 1917, та до днес.

38

Анонимен

преди 3 години

Ей кр-е-те-ни, комунизма отдавна свърши. Стига сте мразили. Видно е че Руската нация има потенциял и възможности за развитие в космоса. Не съм русофил.