35

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА Е 1 ЛЕВ СУБСИДИЯТА ДА СЕ ОТМЕНИ СУБСИДИРАНЕТО НА ПАРТУУТЕ И НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА СЕ ПРЕВЕДАТ ПАРИТЕ ЗА СУБСИДИИ. И ЩЕ СИ ГИ СЪБИРАТЕ С ЧЛЕНСКИ ВНОС. КОЛКО ЛИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ОТ ФАКУЛТЕТА ЩЕ СЕ ЗАПИШАТ В БСП И С РАДОСТ ЩЕ ВИ ХВЪРЛЯТ ПАЧКИ ОТ РАДОСТ ЧЕ ИМ СБЪДВАТЕ МЕЧТАТА ДА СЕ УЧАТ ОТ ТЕХНИТЕ ИДОЛИ. И ЗА ЧАЙ НЯМА ДА СЪБЕРЕТЕ ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС. ЗАЩОТО НЯМА ПО МРАЗЕНА ПАРТИЯ ОТ БСП С ИЗКЮЧЕНИЕ НА ДПС ,,тя е пред вас,,

34

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

НИНЧЕ ДА НЕ СТАВАМ ДОСАДЕН, ЗНАМ ЧЕ ПАРТИИНАТА КАСА Е ПРАЗНА И ВЪВ ФАНТАЗИИТЕ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП НО ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ С ФАНТАЗИИТЕ ВИ НАПОМНЯМ БСП ДЪЛЖИ 6 000 000 (шест милиона лева)

33

До Krom

преди 3 години

Ако т. нар. патриоти - ВМРО се бяха обединили с НФСБ и Марешки и те щяха да са вътре. 6 лъжливи протестърни партийки (с противоположни идеи!) се обединиха в ИМВ за да прескочат 4%.

32

Анонимен

преди 3 години

Нагло същество е Нинова! БСП е трета, а тя влиза ухилена...И как не...затова сега гласуваха мандата на Радев !

31

Ванга

преди 3 години

Трети мандат ще има на кукуво лято.

30

KOI KOI @

преди 3 години

Ниновата майкя Тереза освен да го поеме резания на ДПС-то с друг едва ли ще овари боба .....

29

Krom

преди 3 години

До Анонимен 34 - и все пак, поне не законно. Нека поне останем парламентарна Република - не Първа Частна Република. Не съм убеден в целесъобразността на такава субсидия. Ако Суверена поиска - нека е мажоритарен вот. Но не съм убеден колко го разбират и колко искат промяна заради промяната - което лесно ще прерасне в подмяна. Например Мая сега какво е - комунист, демократ, омбутсман нов лидер? Но събра близо 5% от гласовете. Парадоксално как хората не разбират какво правят. Но е напук.

28

Krom

преди 3 години

До Край - и кои ще бъдат тези 120? Очевидно тези от най големите партии и тези с най големия финансов ресурс. В коя държава работи такава избирателна система? Моля те, дай пример ако не съм разбрал.

27

Анонимен

преди 3 години

"може да участва в разговори за подкрепа при покана" хахаха. Да и припомним интервютата след изборите - тя я даде без никой да я е искал. Нинова няма избор или подкрепя правителство на ИТН или отиваме на избори и тя си отива след тях.

26

Krom

преди 3 години

Хора, никога не съм бил комунист, мразя това съсловие. Хванете се в ръце обаче. При един лев субсидия, всяко фирмено лоби ще си напазарува депутат? Защо да е така? Мислете моля, преди да се изкажете!

25

Край

преди 3 години

Всяка партия която не ще резултатите от Референдума е обречена на провал.Народа ясно ви каза /70%/ - 1лв. мажоритарни избори в 2 тура за 120 човека парламент.Всякакво осукване е примка на шията.

24

Анонимен

преди 3 години

Седесарката неще 1 лв субсидия. Нема да може да изучи сина си в Кравария.Щяла да бъде зависима от Обръчите от Фирми и щяла да подържа пупулистки закони. Другарко седесарко бегай си у село крушовица да си яхаш мулето и да си пасеш ***. Голема бояжиика си. От тъмно синя се боядиса в Тъмно червена. На следващите избори си на 3 процента.

23

цитирам

преди 3 години

'' Румен Гечев: Лодката отива до Росенец и се връща с 37 милиарда лева. "Да, България" си подава топката с ДПС.'' ...това плаване през лятото беше уговорено , нали ? И другаря Радев синхронизираше действията на НСО ( нали не вярвате ,че един охранител може да си позволи да блъска депутат по плажа....снимайки клип ?)И на другия ден сокола се подава между цветята защитен от избирателите си ? Шекспир ряпа да яде...

22

който и да съм

преди 3 години

До 16Ако ти дадат власт какво ще направиш с тая " ***" ?Ще я пратиш в концлагери, ще я "изчегъркаш" , ще я оставиш "без някои части от тялото"?Това са лозунгите на партията на учиндолския селянин! И ти си сигурно от нея!Надяваш се, че другото червено ферари ще е за теб?

21

Д-р Николай Михайлов

преди 3 години

ВКорни не става така моето момиче! По нашите земи с патриархални традиции..редно е първо момъкът ( кавалер) да ухажва и предложи на своята избраница ( изгора) Дружба ( или нещо по-така):)) Сега гледам,че ти точно обратното...преди 2 седмици предложи подкрепа на ИТН и то при 5 условия ( от вчера вече 4) БЕЗ НИКОЙ ДА ТИ Я Е ПОИСКАЛ!?! ЩО ЗА КОЩУНСТВО,ЩО ЗА ПРОСТОТУЦИЯ!? Днес пък чувам,че си готова ...дори МИНИСТРИ да му предлагаш на СЛАВУН, стига той да се нуждае от тях и да ги одобри!? Пак слагаш каручката пред коня! Рей Корни миличка не става така,не бъди тъй агресивна към Слави ( това да не т

20

Позитански мераци

преди 3 години

Сегашната ситуация много напомня 9-ти септември 1944. БКП, ОФ, БЗНС свалят царя единодушно. Народен съд, разтрели... После БКП ловко взема цялата власт, а останалите са забранени и изпратени в лагерите......От БСП добре познават историята си и се надяват и днес да стане така.

19

:-)

преди 3 години

айде сайтчето чекмедженцето започва да се празни а няма кой да го тъпкаааа, мъкаа, мъкааа, мъкааа...

18

Анонимен

преди 3 години

а ЧЕКМЕДЖАРСКИТЕ """"СУБСИДИИ"""", КОГА ЩЕ ГИ ВЪРНАТ ОТ гроб...

17

Анонимен

преди 3 години

Митов преди да влезе в ГЕРБ - Бойко е малък диктаторБиков същото казваше, ей Бойко Бойко с такива ли """"хора"""" партия направи.https://youtube/watch?v=DmiSqeq1ypcЛилия Семкова - ЖАЛБА ЗА БЪЛГАРИЯ, ПРИЧИНЕНА НИ ОТ ГЕРБ

16

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.