42

NASко

преди 3 години

Те за реликвите от лунните мисии на Земята не положиха грам грижи, че за тия на Луната се загрижили. - 80-те години американски учител открива ръждясалите останки от Лунохода на НАСА в двора на някакъв селянин. . - Оригиналните записи на радио връзката с анериканските астронавти от Аполо СА ИЗТРИТИ от калпав лаборант . Останали са само копия от записа- Документацията на Аполо е ЗАГУБЕНА според комисия на НАСА .- От близо ТОН лунни камъни са останали по-малко от 100кг.Грижовната НАСА...

41

Анонимен

преди 3 години

луната не принадлежи на хората,а на чужди същества

40

Анонимен

преди 3 години

"Стъпването на луната" сигурно е най-успешната телевизионна документалистика произлязла от студиата на НАСА.

39

Анонимен

преди 3 години

Преди да запазим Луната ДРУГАРИ трябва да запазим Слънцеточе аако угасни ще ви налапа заедно с болните ви мозъци

38

Minuva42

преди 3 години

ами да я бетонират.така ще запазят стъпките от ботушите :)пука и на вселената за вашите прашни стъпки :)

37

Анонимен

преди 3 години

До 47 Луна президентКак ще намерят следи китайците като няма никакви стъпки на луната. Стъпките са в консервирано студио на холивуд

36

Анонимен

преди 3 години

Бла-бла-бла.... че си нямаме проблеми на Земята!

35

Луна президент

преди 3 години

Китайците като отидат, ще съберат *** и ще заметат следите, ако изобщо ги намерят.

34

До 27

преди 3 години

Забрави Пазители те на галактиката :)))

33

Додо

преди 3 години

На този етап ако някой тича и се реди на опашка, за да се "ваксинира" с отровната инжекция на кланящите се на Слънцето сатанисти, то съвсем логично би било и да повярва, че през 60-те години на миналия век НАСА са ходили 6 пъти на Луната, разхождали са се там, обаждали са се на президента Никсън по директна телефонна линия Луната-Белия Дом (от 400.000 км разстояние) и са карали дюнни бугита из лунните кратери, както и че НАСА са загубили всичките 37.000 ролки лента от събитието. Нищо чудно!

32

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО 43ТОЧНО ТУК Е МЯСТОТО ДА ПИШЕШ ЗА ***-КИТЕ АСТРОНАВТИ ДЕТО ГОВОРЯТ, ЧЕ ЧОВЕК БИЛ КАЦНАЛ НА ЛУНАТА!

31

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че трябва да се наложи такса на извънземните ако искат да разглеждат тези отпечатъци. Все пак културното наследство трябва да се опазва по някакъв начин, а за това си иска средства. Дет се КАЗВА-И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА ГАЛАКТИКАТА.

30

Анонимен

преди 3 години

До Вирус Кьорав ли си ,че в първия польот има кадри от Космоса ?Или очите ти са отзад ,на ниско ?

29

Хе хе

преди 3 години

До Ако някой ден Е ! Един ден китайците кацнаха и показаха, че Луната не е сива ,като на Холивуд ,а е кафяво -кестенява .Факт ,който руснаците отдавна го показваха в учебниците от 80 те години ..

28

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"Може да се види всичко оставено от 6-те мисии Аполо, както и оставеното от китайската сонда на обратната страна на Луната и китайския ровър. Също и катасрофиралите индийска и израелска сонди. Няма ги само руските луноходи. Къде са?"------Те са секретни и невидими. Също, като първия пальот на человек в Космоса - ни снимки, ни ракета, ни модул,... НИЩО ! ;)

27

Щерю

преди 3 години

В галактика GN-z11 имам лозе, но изгубих ключа за пътната врата и не съм ходил от 2-3 години...

26

Red Alert

преди 3 години

Двамата митични руски агенти на КГБ планират да вземат лунохода и да отидат до руския супник за да си сварят "боршяк" по английска лабителна рецепта и после да припикаят "културното НИ наследство".Подло!

25

Анонимен

преди 3 години

Голямо зрелище щеше да е ако американците бяха взривили Луната на времето както бяха замислили.

24

Red Alert

преди 3 години

Агентите, взривили склад във Врбетице, отровили Скрипал сега са пратени да стъпчат НАШЕТО културно наследство!Но капитан Америка и отмъстителите ще го защитят!

23

Анонимен

преди 3 години

Стъпките на Армстронг стоят и сега на местото си почти непроменени. Американската сонда която картографира Луната от 12 години насам има хиляди снимки от височина 20 километра над Луната с висока разделителна способност показваща предмети с размери над 9 см. Може да се види всичко оставено от 6-те мисии Аполо, както и оставеното от китайската сонда на обратната страна на Луната и китайския ровър. Също и катасрофиралите индийска и израелска сонди. Няма ги само руските луноходи. Къде са?