143

може и по-точно!

преди 3 години

До аре - Излъгахме Този НародСлед резултатите се очертава този извод. По-точно изглежда така: "Пак Излъгахме Този Народ!"Малко объркване се получи от изпадането на трето място за хищниците. Но те не униват!

142

Дидо

преди 3 години

Най черната прогноза е да не настане хаос в държавата. Крадци и мошеници в милата ни родина дал бог. Те вече си точат зъбите. В стремежа си нововластниците да пипнат по скоро парата от европага ,да не изпуснат края.

141

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

НИНЧЕ АЗ ПАК ЗА ОНИЯ милиончета ( 6 000 000 левчета ) от субсидиите върнете ги по скоро че идат избори. Да не се гледаме накриво после. на всеки Български гласоподавател дължите по 1 лв. Един го осъдиха да плати 1000 лева за стотинки дълг. НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ. И МЕН МЕ СЪДИХА ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ И ПЛАТИХ 400 ЛЕВА. ДА НЕ ЗЕМА И АЗ ДА ВИ СЪДЯ ЗА 1 ЛЕВ. ДА НЕ СТАНЕ ЦИРК.

140

Иван

преди 3 години

Заглавието е подвеждащо. Всичко върви па схема. Целта е,или да дадат властта на Нинова или президентска република с президент Радев.

139

Себастиан Леон

преди 3 години

Нинова: Ще решаваме!Решава този, който има гласове, ти нямаш гласове, ти не можеш да решаваш.

138

Уво 2021

преди 3 години

На есен с песните на Добри Чинтулов.Да видим къде ще се крие Разединителя

137

аре

преди 3 години

Излъгахме Този Народ

136

Анонимен

преди 3 години

Доста са се самозабравилиРазбрахме , че в гаража на Парламента вече помпат гумите на оня автобусСкоро някои депутати ще крият главите между краката, докато отвън ги люлее "народната любов".Гастарбайтерите няма да им помогнат

135

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави, получаваш Нинова с Мая за гарнитура и за десерт- ДончеваТова не е промянатова си е подмяна

134

Рошко

преди 3 години

Допълнение:БКП върнахаИ ни разкатахаДе тояга, де!

133

Анонимен

преди 3 години

Да пУска дрона да върти в НЕГОВОТО МАЛОУМЕ, ГОТВАЧО КЪДЕТО СИ ПИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ НАРОДНА КРЪВ нА народа с парите .ДС няма да ти помогне Жалко Нищ ....сво.

132

Рошко

преди 3 години

Викаха крякаха,яйца,хартия, риба мятахадепутати станахалюта болест хванахавласт искаха, лъжи редихаедин по един се скриханародът разлютихамечтите му разбихаДе тояга, де!

131

Анонимен

преди 3 години

Болгарское Срутище Позитано 20 няма право да решава. Те са трета политическа сила. Срутиха се. Сега от къде на къде падналите партии ще равят кабинет?Абе... да излизаме с кирки и лопатии да ги пречукамееее. Мафията подменя изборите. и

130

11

преди 3 години

Мдаааам, модела на бекапето и депесето вече сме го сърбали.

129

Каква ще е разликата

преди 3 години

между "модела ГЕРБ" и модела БСП?Верочтно само в партийната принадлежностна "моделиерите".Всички партии поругават ГЕРБ,но не казват какво ще сменят.Имало калинки.Тошко "майски бръмбар" ли е?ББ си намирал министрите побензиностанции.КН сигурно ще ги намери в прогнилото си обкръжение отапаратчици.Точно тя да говори за промяна,модели и пр.,е фарисейско.Никогаповече БСП в този му вид,не може да има лява партия от милионери.Също стова ръководство сталински тип.БСП на КН унищожи лявото у нас.

128

Анонимен

преди 3 години

Слави е длъжен да състави правителство. Но да внимава с кого се коалира. Дори и да не успее да изкара 5 години, пред избирателите си е длъжен да направи опит. По-добре нестабилно правителство на промяната, отколкото стабилно бетонирани старите престъпници.

127

Анонимен

преди 3 години

Направо връчете мандата на Мая. Който е събрал най-малко гласове, той да прави правителство.

126

Аз

преди 3 години

Хай сега гурбетчиите дето гласуваха за чалгаря да си видят резултата- благодарение на тях Радев ще узурпира властта и ще ни откъсне от ЕС с подкрепата на бащицата Путин. Ще ги питам как ще печелбарстват по Европа , като ни отрежат от съюза.

125

ТЕ ЗНАЯТ КАК

преди 3 години

ДОБРЕ ГИ ЗАПОМНЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ-СЕГА В КОМИСИЯТА ПО ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ КЪМ НС Е РУМЕН ГЕЧЕВ- ТА ТЕ ЗАЕДНО ОРГАНИЗИРАХА НА БЪЛГАРИЯ ГЛАДОМОР- ФАЛИРАТ 15 БАНКИ А МЕСЕЧНАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НАПРАВИХА НА 5500ЛВ- В ДОЛАРИ- 1.8ДЛ- ТОВА Е НАЙ ЗЛОКОБНОТО НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА МОЯТА РОДИНА.

124

Др.

преди 3 години

Бе др. РадеФ направо дай мандат на др. Нинова, кво си играеш на законимакони и конституция с герп и и. т.н. . Сев.корея,путин, лукашенко и башар асад са с нас. Малко и цън мън на Китай е с нас,напред другари смело