123

Анонимен

преди 3 години

По-добре да го върнат. Каквото и имена да предложат, ще предизвикат публично оплюване по опорни точки за всеки един. Сигурен съм, че Соня Момчилова и Петя Димитрова, ПиАр-ите на Слави са готови.

122

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Алоооо, днеес.бееегеее, защо сте забравили да пишете за колосалния гаф да пуснат великия план за модернизация отворен за редакция от всички?! Това говорим за партията, дето казва, че всички останали "нямали експерти"! Защо и не споменавате, че тоя план за модернизация, дигитализация и зелени политики е само... бетон и стиропор бре?! Щото герберунгелите освен от асфалт от друго не разбират и даже не могат и да крадат като хората... смях смях...

121

Анонимен

преди 3 години

Бързат да идва служебен кабинет за да няма време за промяна на изборния кодекс. Предпочитат по-малкото зло от разследванията и промени в ИК. Това е прозрачната им цел. Ще върнат веднага мандата. Страх ги е , че при промяна на изборния кодекс ще са 6-7 политическа сила.

120

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми как да ги върне ,парите от чекмеджето като са на Божков .А ,той ще върне ли милионите ,които дължи на държава или ги е раздал на протестите?А вие ще продължите ли да търкате?

119

Анонимен

преди 3 години

АМИ АКО ИМ ПАСВА НА ЛИЧНИТЕ СМЕТКИ НА ТИКВАТА, МОЖЕ И ТАКА ДА ДЕЙСТВАТ.

118

Г. Осиновителя

преди 3 години

Томето го хванали в хубав кадър- все едно им показва нанайси мандат.

117

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще върне мандата, защото егото на Борисов не може да понесе отказ. Затова ще го върне, уж да не бавил нещата. Същата е работата и с депутатското му място. Не може да понесе да е обикновен депутат, трябва да е Премиер Слънце. Ама партията трябвало да оправи....

116

Анонимен

преди 3 години

Герб трябва да върне мандата веднага, за да видим излагацията на ИТН (Излъгах Този Народ)...

115

Боб

преди 3 години

Не мога да повярвам, че Дневник цензорират ***? Та жената прости на Боко и се прегърнаха, тя видя вината в себе си, в крайна сметка може малка част от нея да е такава.. и разбра защо хората говорят така, какво лошо има в това съкращение...защо трябва да се цензорират, думите на човека опрвлявал 10 години България?

114

Bob

преди 3 години

Защо занимават народа с какво може да направят, защо не се занимаваме с нещо друго докато решат какво да направят и тогава да ни информират? Щото и те не знаят какво да направят, но със сигурност искат да се задържат колкото може повече, и ако требе *** ще танцува, друг ще се прави на клоун, 3ти на врачка, 4ти на много загрижен за България, 5ти за пълна промяна, но всички една с уговорката, че играчите си останат същите... И що не.. виж колко добре си играят.... Що да разваляме..

113

Анонимен

преди 3 години

A не трябва. Прави се кани ето с програма и се вижда кой за какво се бори. Маските падат.

112

SS

преди 3 години

"ГЕРБ можело и да върне мандата" - ами да! - Но и това няма да го спаси

111

Мдаа

преди 3 години

Искам да знам какво работи Дончев! Какъв му е приноса в края на деня?Нещо, моля!

110

Анонимен

преди 3 години

На вниманието на всички ГРОБари: Вие сте Затихващ проект. На тия избори-25%. На следващите/под надзора на сл- правителство-10-15%. На следващите-ЧИСЛОТО ПИ. На следващите-% на НДСВ и на Бареков, Яне Янев и тн. ВЗЕТИ ЗАЕДНО..Збогом ГРОБАРЕ......

109

баба мара

преди 3 години

веднага връщаите мандата да не губим време хаиде да видим правителството наработническо селската власт какво ще направи как ще деиства време няма проблемитеса много

108

Ped Ali

преди 3 години

Задържаха мъж, наръгал с нож съселянин от Казанлъшко Пострадалият е без опасност за живота

107

Анонимен

преди 3 години

ПП ГРОБ ли ще върне мандата? "Кръв повръща, мандат не връща"

106

Анонимен

преди 3 години

Ами, връщай накраденото, защо чалаш?

105

ГЕРБ трябва

преди 3 години

да представят правителство и програма на правителство заради хората, които гласуваха за тях и заради онези, които вече съжаляват, че не го сториха.

104

Баче Кико

преди 3 години

Герб може и да върне мандата ама няма, а ще бавят до последно - защото са изме кяри