70

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

69

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Баце каца, че до юни приключвам с пандемия та.

68

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.***

67

яйчен меланж

преди 3 години

Поредната "статия" ,след прочитането на която знаеш по-малко , отколкото преди това ! И особено "интелЕгентното" заглавие ,от което се чудиш за кой октомври става въпрос ?!

66

Анонимен

преди 3 години

Абе на този медиен псевдомедик ли бяха изтрили профила във фейсбук заради фейк нюз или се бъркам? Интересно кога има време да лекуват след като постоянно виси у фейса,че и говори от името на германските лекари.

65

123

преди 3 години

Абе разкарайте ко тоя (псевдо) специалист по коронавирусна епидемиология! Ако някой иска да знае какво и как се прави в Германия, има няколко хиляди българси лекари със специалност там, а и бегъл поглед в пресата дава повече информация от тоя недоучилия

64

Анонимен

преди 3 години

Те оФцете продължават да си блеят, бе-е-е, няма да си сложа ваксина, бе-е-е-е.

63

Чичо

преди 3 години

Айде стига вече с тези ваксини.Наивниците вече се ваксинираха.Те хората ще ви потраят още малко и после хубаво ще ви ваксинират вас.На запад вече ги почнаха.

62

Анонимен

преди 3 години

Вансинацията изобщо не е решение за България и няма как чрез нея да се стигне до колективен имунинет чрез нея.Има две условия за стаден имунинет:1. вирусът от пандемичен да мутира до ендемичен2. повечето хора (60 -70%) да преболедуват и да са устойчиви поне за перидо от 1 г.

61

Анонимен

преди 3 години

Топлото време води до намаляване на заразените понеже хората се събират навън а не в затворени помещения и също са и по-активни

60

Истината

преди 3 години

Да каквото кажат кукловодите.

59

Анонимен

преди 3 години

Октомври ще е пета вълна както стана 2020 и се заразиха масово през лятото и после много жертви.

58

Анонимен

преди 3 години

Ковиваксъри слабомозъчни... Проумейте, за веше добро ще е, че сте с изключително ниска интелигентност, и невероятно наивни, щом продължавате да коментирате "ваксините" като някакво решение, като нещо положително. По 500 начина от всяка възможна здравна и правителствена организация на планетата се каза, че са вредни, смъртоносни, неработещи, безполезни. Просто не се казва с тези буквални думи.Вече общо в Англия и САЩ тежките реакции са надминали 100 000, а това са само докладваните, не всички

57

Анонимен

преди 3 години

До mgsТи пишеш ВАЕРС, той те пита къде е тоя БАЕРС... VAERS се казва системата. ИМа клипове в bitcгute как се ползва, понеже съзнателно е направено трудно. Това е американската система за докладване на сериозни странични ефекти от ваксините по принцип. До момента, за четири-пет месеца тровене с псевдоваксините за ковид, смъртните случаи от тях са толкова, колкото общо за всички останали ваксини през последните 7-8 години. Има и 115 спонтанни аборта от псевдоваксините само в САЩ.

56

Анонимен

преди 3 години

По коя формула го сметнахте... всичко от една година на сам е като врачуване празни приказки и нищо не се случи както го прогнозирахте и пак имате наглостта да изказвате мнение

55

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет само при 60+% ваксинирани. У нас интелигентните хора, желаещи ваксини са най-ниският процент в ЕС (нормално, защото сме най бедни. Простият почти винаги е беден, а бедният- почти винаги ***). Трудно октомври би се случило. По-скоро след година. Е, факт е, че най-ценните за обществото- лекари, учители, програмисти (които издържат икономиката) са вече ваксинирани. От там насетне не ни интересува кой не е.

54

Ха

преди 3 години

До баба пенанад 70% няма и да се ваксинират, така че няма да е и 2024 ... ;)

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Аз почти не срещам хора с маски, дори и в магазинчетата ? Та кой ви кара да носите маски ?

52

Анонимен

преди 3 години

До ЛешаТочно ! Скоро и от един доктор го чух тоз лаф ! :)

51

Леша

преди 3 години

Наесен, инжектираните с песен ...към гробищата.