12

Анонимен

преди 3 години

Латиноамериканците и те ще трябва да свикнат с Хюсню, татко Раза и другия Раза от листопад.

11

Анонимен

преди 3 години

Топ три но държавите с най-добрите сапунени сериали са:1 Бразилия2 Колумбия3 Венецуела

10

Анонимен

преди 3 години

Статията е против турските сериали, та и вие стадото така. Дайте си поне координати, ега ви назначат в накоя еврокомисия по културата. Впрочем не съм гледал цял турски сериал, гледал съм индийски и български, но щом казват, че е лошо, така е.

9

до 7

преди 3 години

Тъй ли? ти коя европейска история познаваш изобщо? До средата на 60те в Итслия и Франция, за Испания и Португалия не знам, убийството от ревност е можело да бъде оправдано в съда. Просто имат прилична актьорска школа турците, не претендират че са неоткрити от Холивуд гении, заедно и поотделно, и не се целят в журитата на хипстърските фестивали, а правят продукт за масовия пазар.

8

НАЗДРАВЕ

преди 3 години

НЕ ГИ ОБИЧАМ СЕРИАЛИТЕ АМА НА СЕКА СЕРИЯ ЖЕНА МИ ПРАВИ САЛАТА И ВАДИ ШИШЕ РАКИЯ ДА НЕ ПСУВАМ И МРЪНКАМ..

7

Ник

преди 3 години

когато турците като проява на чест спрат да убиват дъщерите и сестрите си и започнат да си правят харакири и сепуко, тогава ще почна да ги гледам.

6

Мона

преди 3 години

в испания има турски сапунки по нац. телевизии. хората са уморени от насилие, разврат, убийства, криминални прояви и разголена плът, мъже със съпрузи и т.н. извращения. традиционно настроени лелки, основни консуматори на сапунките, искат да се върнат в миналото и традиционните ценности.

5

Анонимен

преди 3 години

До ЖоЕми Тонка, не всички сме кадъни като теб в БГ, има нация наречена българи и ти работиш за тях :))

4

Чичо

преди 3 години

Да ходят където си искат,само тука да ги няма.

3

Жо

преди 3 години

Турските сериали показват един друг свят, различен от европейския.Свят в който се натрапва отмъстителността, смъртната отмъстителност, като задължителна черта на мъжете. Да убиеш човек, за да защитиш честта си е непонятно за европееца. Подобно поведение е коренно различно от християнството.При жените, основен проблем, грижа и начин на поведение е въпроса "какво ще кажат съседките, какво ще каже махалата.".Тези черти на анадолците впечатляват неподготвения зрител.

2

йкбигъ

преди 3 години

Това не е БИЗНЕС, това е ПОЛИТИКА. Но какво да го обяснявам на такива ливади като вас.

1

Hehehe

преди 3 години

Пуловерчето не е важно за мисирките.